89

Анонимен

преди 2 години

До 112За Любомир Алексиев питам, шуменецо.

88

Анонимен

преди 2 години

До Е.А. Блеър - Какво по дяволите означава това? Само не ми излизай със слеското "кой разрал разбрал" или с "Ти ако знайиишиии янамаши да питаааш, аз умен ти ***!"

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 - Ами знам леля Стоянка, ама май не познава много.

86

Анонимен

преди 2 години

"Ако през 2010 една малка градска кола в сегмент В (Ford Fiesta, Opel Corsa) струваше около 20 000 лева, днес е над 30 000 лева." - Да бе. И в София беше 800 лева средната, нали?

85

Анонимен

преди 2 години

Познаваш ли ясновидец от Шумен?

84

Анонимен

преди 2 години

АБе, ти да не си оня лудак, дето казваше, че компютрите изяли тока и било по природо собразно, да пратаме поща на хартия :D -- hahhah Антон ли се казваше, как беше, забравих му вече името.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 - Кажи уе!

82

Анонимен

преди 2 години

До до анонимен - А ти, жено прокелта, слушай сега - "Момче, знаеш ли какво количество енергия е необходимо за производството на един смартфон - екран, чип..., а за компютър???" -Колко! Кажи ми, жено мила, колко!

81

Анонимен

преди 2 години

И електрокарите и производството на 'зелена енерги' съществуват и мърдат само заради държавни дотации и привилегии. А знаят ли ентусиастите тук откъде идват парите за дотациите? И кой ги плаща? Същите дето ви плащат 'безплатните' ваксини и бустери.А не брюкселските зелки. Само че дотации и птивилегии за електокари няма да има ако ви принудят всички доброволно. И ще си светите със свещи по домовете.

80

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой тук от Шумен?

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 - Eее тва от кеча, NWO, беха много луди!

78

Анонимен

преди 2 години

До Ясно е! - Ясно е? КОЕ Е ЯСНО, БЕ! Как го сметна, ще ми кажеш ли? Какви източници позла за информацията, на какви разработки се позоваваш? "Въздуха ще свръши утре! Ясно е! - видиш ли и аз мога кат тебе!

77

Анонимен

преди 2 години

Този път шъ има Глобална Революшън!!! им на NWO, на Зелената им Енергия, на Цифровизацията им, на Наднационалните им Корпорации и на Толерантноста им!!!!!

76

Анонимен

преди 2 години

До до анонименНе съм момче, откакто се уволних от казармата, така че полека. "именно: Вода" - Каква Вода, бе? И защо Вода с главна? Сега какво? Мулекулите на водата ли унищожаваме? Атомите ли разграждаме! Дай ми още псвевдонаука, че да сес базикам с тебе с коелгите утре.

75

Анонимен

преди 2 години

"Енергията за преработката на отпадъците от една перка е съизмерима с цялата енергия която е произвела по време на съществуването си ?" - Откъде си ги мислите тея? Значи, искаш да ми кажеш, че големите модели на Vestas, дето са до 9.5 mwh, изиската половин twh за изработката си? От какви ги правят? Антиматерия!?!?!

74

Анонимен

преди 2 години

плюнчете се тука ама едно време се говореше че матрицата е документален филм и всички се пулеха. скоро ще живеем в него. коли ще имат само геносетата назначени от новият световен ред да ни мачкат. разбирайте полит функционерчета и шефчета на някви монополии и техните най предани слуги. другите сме на велосипеди, баня веднъж седмично, изкуствено създадена пихтия за ядене. децата ни ще ни ги взимат при раждане още и ще ги виждаме веднъж седмично на свиждане. иде защото сме слепи овце всичките.

73

до анонимен

преди 2 години

Момче, що не потърсиш из Нета колко енергия и вода (именно: Вода) са необходими за производството на един слънчев панел??? А, колко за да бъде рецеклиран? А, какъв е КПД? Момче, знаеш ли какво количество енергия е необходимо за производството на един смартфон - екран, чип..., а за компютър??? Абе, хора, събудете се!!!!Не бъдете толкова наивни!!!! Утре (образно казано) ще ни наложат данък - Дишане!

72

Анонимен

преди 2 години

Куцо, кьораво и сакато - шофьоре. Ке се собудите, ама не знам кой ден ке е.

71

Ясно е!

преди 2 години

Да повторя за зелените оптимисти. Дори теоритично няма как всички коли по света да са електички и да изминават 400км. Нито батерии може да има толкова. Нито толкова електричество. Особено от зелена енергия. Всичко е едни бързи пари за кратко, докато минат на следващия бизнес проект. И ще принудят хората доброволно, както с ваксините. Докато се види че не става. А журналистите ще им помагат за коричка хляб. Казвам това като фен на ел-колите.

70

До82

преди 2 години

Караш ти недей лъга питал съм човека който зарежда на Кауфланд един такъв мотокар вика да, си кажем честно това, си е градска кола нямам кураж на далеч да, тръгна и батерията, след третата и четвъртата година все по малко изкарва смъква едно 200 изминати км а цената на колата е колкото един апартамент