39

хаха

преди 2 години

дементиралото бабе не знае на кой свят се намира ама дава акъл,приберете си горката жена да не я излагате

38

Анонимен

преди 2 години

Еми като са масово антиваксъри - тарикати, как да ги наричаме?

37

Алекс

преди 2 години

Баба Мика да си гледа пенсията и внуците.Държавата трябва да се управлява от по-млади и активни хора.

36

Анонимен

преди 2 години

Нека политическия елит да даде пример за ваксинация. Срещу името на всеки народен представител, министър, заместник през последните 15 години да има информация ваксиниран ли е, кога и с какво. Тогава хората биха повярвали. В този ред на мисли Нинова и Фандъкова ваксинирани ли са?

35

ЦИНИК

преди 2 години

Язе кът чист българо-македонец жа ви каа ,че наш Ганчу най ридовну сяка вечер съ ваксанира у тях със салата и 300гр ракия. Отделну кадя оди по кръчми. Няаа нуждъ ръирииш ли му бият буламачи. А тия кадя ги и фанал коронавирусо не са съ ваксанирали достатъчно.

34

Асан

преди 2 години

НЕМА А СА ВАНЦИНИРВАТЕ ЕЙ! ДОКОГИ ША ВА УЧА БЕ ПРОСТИ БЪГЪРЕ! НИА У АГЕНЦИАТЪ *** КФО ДА ЖИВЕЕМЕ ПОСЛЕНКЪ!

33

IQ 3.14

преди 2 години

До SS колкото останете.

32

111

преди 2 години

Защо толкова агитират? Ако трябва и втори път ще удължат срока на годност на препарата!Нали е в тестова фаза и може да се окаже, че няма въобще срок(рок) на годност!

31

Ъм

преди 2 години

Не наричайте антиваксърите антиваксъри? А как? Драснипалниклечовци ли?

30

Германец

преди 2 години

"Чест и гордост е да си антиваксър. Това означава,че имаш мозък и мислиш ,а не си овца.Ще дойде ден когато българите ще се гордеем ,че сме се противотоставили на масонската ваксинация." -- хахахахаха :)

29

Смях в залата

преди 2 години

Гледах интервю с Чорбанов по БТВ или Нова, не помня точно. Голяма хвалба беше, че е създал нова ваксина за Ковида и то по-различна от всички досегашни. Но когато водещият го попита дали ще се ваксинира с нея, Чорбаната отговори, че няма защото вече е преболедувал от вируса..... Май го е страх от собственото си творение...

28

SS

преди 2 години

Чест и гордост е да си антиваксър. Това означава,че имаш мозък и мислиш ,а не си овца.Ще дойде ден когато българите ще се гордеем ,че сме се противотоставили на масонската ваксинация.

27

1

преди 2 години

Докато българите не спрат да слушат фосилизирани неграмотни и вредни червени бабички като тази, няма да поемем нагоре. А антиваксърите не е еквивалентно на "българите", тъй че опита на комунистката да привнася неграмотността им на останалите е тиично за червените, които като оплескат нещата започват да викат "заеднооооо", за да не носят те отговорност.

26

Стефчо

преди 2 години

Умна и начетена жена,за сметка на новата генарация слабоумни инстаграм и фейсбук толупи,дето са едно черво само. Отгоре тъпчат и отзад излиза техния талант,те затова съществуват!

25

?

преди 2 години

Българска ваксина? И какво ще я правим тази българска ваксина? Икономически не е изгодно, защото никой няма да я ползва, защото САЩ, Китай, Русия и Великобритания излезнаха със свои ваксини. Тази от икономика разбира толкова, колкото и овчарят на село. Ние можем и компютър да направим, но няма да има на кой да го продаваме. Съмнявам се, че този некролог разбира от финанси, икономика и инвестиции.

24

Кому е нужно

преди 2 години

Тази баба била експерт.У Родопите щяла да развива балнеолечение за богати баби от EU.Не съм се съмнявал никога в нейната експертна насоченост.

23

Славчо, пребери си..

преди 2 години

...Не наричайте българите антиваксъри... Ам чи какви са *** Зайкова ? И точно проф. Андрей Чорбанов е един от най-вредните , заедно с Мънгъра...

22

тая

преди 2 години

бабичка с деменция я приберете в някой старчески дом

21

IQ 3.14

преди 2 години

тоя клонинг на цола драгойчева от кой некрополис го изкопаха, та не минава ден без да дава тон за песен?

20

Анонимен

преди 2 години

Една разумна жена. Не съм чел всичко, нямам време. Но винаги когато съм слушал Мика Зайкова, винаги е казвала премислени неща без да се изхвърля. Не съм фен на партията на Слави, и виждам че той ги е събрал "орел рак и щука". Тоест, има и свестни хора, има и... хулиганчета, не знам как да ги нарека по-правилно.Мика Зайкова е права - ние не сме "антиваксъри", и съвсем автоматично и логично при това, изникна антитезата - "ваксъри". Истинските антиваксъри вярват в конспиративни теории, ние не!