59

мике

преди 2 години

абе друго си е да взимаш 10 000 заплата за нищоправене !

58

фен

преди 2 години

Ей, тази баба Мика много яка бе! Деветдесет коментара отбелязани досега! Рекорд!!! Браво, само така!!!Ние българите не сме ви никакви "антиваксъри", щото сме ваксинирани със всички задължителни ваксини бе, шушляци!!! А ваксините срещу коронавируса са ДОБРОВОЛНИ И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ бе, плазмодии зомбирани!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа е ваксинирана на 80-90%, а българите на 20%. Логично и закономерно следствие от това е, че и българските заплати са 20 % от европейските!

56

Анонимен

преди 2 години

Тази баба защо ли не си гледа здравето и старините, а се бута още за депутат. Ами депутатите би трябвало да са по- млади, енергични, образовани и интелигентни хора. всяко нещо е до време.

55

Вечер на северозапад

преди 2 години

Аз не тая Верея ли си на брътвежите? Каква промяна на какво статукво като кандидатите ви за премиер да клоуни -единия психично болен плагиат а другия продавач на шнорхели управлявал фирма с 12 човека персонал сред които и жена му.Слапаните им дупетати го возят в автобус, и ги държат под строй да не би да кажат нещо неортодоксално което не е предварително одобрено от сакатия наркоман.Наркомана който рева на погребението на Георги Илиев.Тия ли са промяна? Тошко Пиночета ли от Враца е промяната?

54

Анонимен

преди 2 години

Е, не всички де, само 75%, докато в Испания са ваксинирани към 90% от населението над 12 годишна възраст и не измряха от ваксината. Ама ние българите все много знаем, все планове за геноцид над българите са ни в главите.

53

Анонимен

преди 2 години

Дърто,ами какви са ***?Хората в цивилизацията забравиха за мерки и ковид,тук тепърва ще затваряме и ще даваме стотици жертви в сравнение с 60 милионна Германия умиращи там по пет човека.Пр()*** викат " ние сме болна нация и затова мрем".Ами кухари ,точно затова трябваше да изпреварим с ваксинацията здравите нации,защото сме УЯЗВИМИ и сме лесна плячка за К19 ! То голямо философстване,голямо разследване,голямо упорство.***()та-антиваксър може само да руши ! Комплексари негодни !

52

Анонимен

преди 2 години

Тия какво означава, че създали българска ваксина, но държавата не ги подкрепила. Работата на държавите не е това, нито работата на данъците ни. Ако искат подкрепа трябвад а ходят да търсят спонсорства от фирмите. Така и така в тия условия фармацевтичните компании им върви бизнеса страшно много. Не съм някакъв антиваксър, даже точно обратното. Аз просто не разбирам тия "феудални старци" на социала издръжка до кога ще живеят в 1950та?

51

До баба мика

преди 2 години

Българите сами се наричат антиваксъри и са горди от това.

50

ЧЕРВЕНИЯъ

преди 2 години

ЗАЙКОВА се оприличава с целия български народ,изметете бабето ЗАЙКОВА

49

Станислав

преди 2 години

Тя тази явно не ходи да пазарува в магазина или въобще не гледа цените. От началото на годината много продукти са поскъпнали с над 20% а някои са с двойна цена и то основни хранителни продукти.

48

Анонимен

преди 2 години

Баба Зайка многознайкова

47

Един Българин

преди 2 години

Днес, за Бога, не показвайте тази красавица! Децата питат това ли е баба Яга.

46

на дъртото

преди 2 години

червено бабе местото и е в учебниците по ИСТОРИЯ НА РАЗВИТИЯ СОЦИАЛИЗЪМ

45

Нъдъреннн

преди 2 години

А на калеко Слеко ей така заде леко,леко до мекоооо.

44

Комунизъм

преди 2 години

Бабата започна да върти далавери. То си има официални пътища по които се поставят проблемите, не да се звъни на бивши и настоящи министри

43

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами народът загуби вяра в институциите когато този който трябваше да представлява единението на народа, държавата и институциите размаха юмрук под давление на обкръжението си състоящо се от тъмночервената номенклатура на Прехода и бившите кадри на ДС...когато адвокатите на мутрите застанали под юмрука му оприличиха държавата и институциите с "мафия" и "мутри"...когато на лъжите им повторени 100 пъти повярва и баба Мика водена от старческата си деменция, и резултата не закъсня - иде радевата зима

42

Анонимен

преди 2 години

С изказването си за АЕЦ Козлодуй тая бабка издаде Славуца, че ИТН играе в отбора на Нинова и руснаците....

41

Алекс

преди 2 години

До Смях в залата Чорбанов не е създал българска ваксина.Няма такава.Само успешно усвои парите.

40

Totenkopf

преди 2 години

Номенклатурно противно същество цял живот на хранилка на БКП, а народа и плаща пенсията защо не я питате къде е сина и? В щатите, а бори загнилия капитализъм отвътре, а тя у нас. Да живее БКП!