13

Анонимен

преди 2 години

ПП...ПРОДЪЛЖАВАМЕ С ПОПУЛИЗМА!

12

Анонимен

преди 2 години

другарката нинова извади торбата с клишета и популизъм...ние само че имаме не 7 решения а само едно и то е:НИКОГА БСП НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ВЛАСТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА,ЗАЩОТО СЛЕДВА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ ЗА ВСИЧКИ,ЗАЩОТО ТОЗИ,КОЙТО Е БЛЪСКАЛ 40 ГОДИНИ ПОЛУЧАВА ТОЛКОВА КОЛКОТО ОНЗИ ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е ЩРАКАЛ С ПРЪСТИ...ТОВА НЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТ А ОГРАБВАНЕ НА РАБОТЕЩИЯ И СЪЗДАВАЩИЯ БЛАГА ЧОВЕК ЗА СМЕТКА НА ЛЕНТЯИ И БЕЗДЕЛНИЦИ...

11

Анонимен

преди 2 години

Г-жа Лъжа не се спря да лъже и продължава.

10

Анонимен

преди 2 години

БСП се оказа най-градивната партия ..

9

Истината

преди 2 години

Сред най-важните проблеми никъде не е споменат този със слугите на сатаната в бели престилки, които се занимават със сертификатчета. Явно за лицето Нинова, е маловажно, че в Турция не можеш и хляб да си купиш без дяволския документ. Доскоро беше против насилствена ваксинация, а сега замълча. За Македония и половите извращения май не й е ясно, че и да подпише някой ***, то народът ще отхвърли всичко подписано. А това обезсмисля подписа на съответния продажник.

8

Анонимен

преди 2 години

За първи път от 30 години чувам нещо конкретно. Одобрявам. Защо досега БСП и тя говори чрез лозунги и общи приказки и загуби симпатизантите си. Вече не вярвам на никой. Ще си седя у дома.

7

Анонимен

преди 2 години

Самите те си воюват вътре в партийката, обаче искат от оглозгания кокал да им поверва за стотен път, немате срам Корни, просто немате такива чувства :))

6

Асан

преди 2 години

8. Намамаляване на партийната субсидия от 8 лв. на 1 лв. - Закон от Референдума :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Ми Нинче, ти си едно големо клише, как да ти верваме......хахахахаха :)))

4

House M.D.

преди 2 години

"Какви са седем решения на най-важните проблеми..." Някой ще ми разясни ли това заглавие? Не трябва ли да е "седемТЕ решения"?

3

Бил Гейтс

преди 2 години

Най-важното в момента да се набоде всичко ще мърда с моите инжекции, напролет ще видим дали ще има нужда от мерки. Аз предлагам да се обвърже получаването на социална помощ с ваксинация с моите ваксини.

2

Тралала

преди 2 години

Тия от по-задните места в листите, може да потърсят по-предни позиции при ПП

1

Асан

преди 2 години

Най важния проблем е червените кхмери да ги НЕМА :)))