38

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимендо 21 - то всичките партии са сателити на БКПБСП - ясно еСДС тях ги създадоха хора като Воденичаров, Слабаков и т.н. На Костов жена му е партиен секретарЦаря - беше в съдружие с БСпот царя се пръкнаха разни таралежи -маралежи и Герб. Бойко още не си е подал книжкатаДПС - създаде я Луканов.Мая Манолова - отцепи се от БСП

37

Анонимен

преди 3 месеца

Тук не са представени и 7-те решения, а само първите 2?

36

откривател

преди 3 месеца

Открихме топлата вода!

35

Алекс

преди 3 месеца

Др.Нинова,спазвай карантината и не се показвай.Така БСП ще спечели повече гласове.

34

Петър Славов

преди 3 месеца

Първото нещо е да се изпрати бсп в сибир,от нататък каквото дойде

33

Реалист

преди 3 месеца

Нещо много важно пропуска Нинова - да се върнат милиардите от чекмеджетата на мутрите. Другото много важно но, което пропуска Нинова - мерки за спиране на демографската катастрофа в България, като основната причина за нея са мизерните доходи.

32

RELAX

преди 3 месеца

В чужбина има всякви хора, но има и жени, които са раждали и раждат деца от БИ сексуални мъже !Те знаят че техните мъже са БИ сексуални, въпреки това им е кеф да с тях !Те нямат нищо против техните мъже да са БИ сексуални ! За тях това е нормално нещо, както е нормално и Хетеро секса !

31

Асан

преди 3 месеца

И дупе ше дава другарката само и само ьа се докопа до власт :)))

30

Всичкото

преди 3 месеца

Активен борец против комунизма трябва да си изплюе отровата, която му пречи да диша.

29

Живко от Варна

преди 3 месеца

Защо българската държавна сигурност иска Живко от Варна да живее зле . а не добре ?

28

единствен проблем-

преди 3 месеца

Това е Бкп-ДС.-лъжци,кпадци и убийци дошли на власт с чужда сила за да ни погубят

27

4857485784

преди 3 месеца

Нинова предлагала нещо си, а някой пита ли я? Само една мярка трябва - БКП да бъде закрита и всичките й престъпления - наказани. А на техните кадри - да се забрани да заемат държавни постове.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 26Никой не те пита ве пич, може да си искаш до безкрай......хахахахаха :))) Ама не е обвинявай толкова Корни, тя не е върха на сладоледа, просто иска да е опозиция вовеки, както и да ги командори мъжленцата в партийката си :)))

25

Анонимен

преди 3 месеца

Искам ясна и категорична позиция от БСП по следните въпроси.Колониалното робство и дерибействането на американската посланичка у нас.Съдбата на АЕЦ Белене и зелената сделка.Джендър идеологията.Евентуалната бежанска вълна.Мерки срещу демографската катастрофа.БСП трябва да се определи от коя страна на барикадата е относно истинската битка в световен мащаб,а тя е глобализъм срещу антиглобализъм.Глобализмът е чумата на 21-ви век,както фашизмът беше чумата на 20-ти век.БСП да заеме ясна позиция.

24

Нане

преди 3 месеца

Костя копейкин, както казват враговете му... Сутринта направи на мад и маскара цънцарова от продажната медия...)))

23

Анонимен

преди 3 месеца

Мдааа, кака Корни има ГОЛЕМИ очи, ама Русата от Днес има по-големи......хахахаха :))) Тя затова ми е любимка Русата, щото и да искашда гледаш некаде другаде, все ти изпъкват пред лицето двете кълбета......хахахахаха :)))

22

Нане

преди 3 месеца

Искам ясна позиция на БСП за ковид кризата, иначе гласувам за Възраждане...))

21

Нане

преди 3 месеца

Искам да прекарам заедно с Кака Корни карантината...)))

20

Анонимен

преди 3 месеца

НИНОВА ИМА 7 РЕШЕНИЯ,А НИЕ МНОГО ОТДАВНА СМЕ ВЗЕЛИ ЕДНО ЕДИНСТВЕНО РЕШЕНИЕ-ДА НЕ ДОПУСНЕМ НИКОГА ПОВЕЧЕ НИНОВА И НЕЙНАТА ПАРТИЯ ДО КАКВАТО И ДА БИЛО ВЛАСТ...

19

Анонимен

преди 3 месеца

НЕ ЗНАМ АМА САМО КАТО ЧУЯ ОТ УСТАТА НА НЯКОЙ ДРУГАР,ЧЕ ИМА РЕШЕНИЯ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ В СТРАНАТА И,ЧЕ ИМА ПЛАН ЗА УПРАВЛЕНИЕ И МЕ ОБЗЕМА НЯКАКВА ПАНИКА,ЗАЩОТО ИМАМ НЯКАКВО ДЕЖА ВЮ С ПРЕДИШНИ ГОДИНИ И МНОГО ДОБРЕ ОСЪЗНАВАМ КАКВО МЕ ЧАКА...А ТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПИСАНО С ЕДНА ДУМА-МИЗЕРИЯ!