56

Анонимен

преди 2 години

До 53 Ми то Нелчето ако не направи правописна или граматическа грешка, ще е същинско чудо. Всичките й матрялчета са върхът на българския език.

55

яжгт

преди 2 години

От ковид или от "ваксината" това е въпросът.А дали въобще има място за съмнение,че е от eксперимент.препарат,за който горкият човек е подписал инф. съгласие за медицинския експеримент,а производителите на отровата са напълно освободени от отговорност. Ковидакси пропагандатароти да бъдат обесени на площада, а преди това оваляни в катран и пера в САЩ-шарлатаните.И без това ни върнаха векове назад и в момента няма медицина а ковидология и суло и пуло-физики информатик го раздават капацитети

54

Анонимен

преди 2 години

Лека му пръст. Беше много поетичен и приятен за окото художник.

53

Мда

преди 2 години

Много *** са налазили тук с "лични" истории за техни "познати". И после нямало било хибридна война...

52

Естет

преди 2 години

Почина, за да разберът в България, че го е имало и бил Българин.

51

Анонимен

преди 2 години

Bog da ho prosti is4uka mn balgarkiv sofia

50

Коментар:

преди 2 години

Горанов много сте чел Айсли. И той така като вас тегли чертата на тридесет години прилична антропология с едно изречение!

49

Коментар

преди 2 години

На критиката!Васил Горанов тегли чертата на принципно не лошия си илюстративен исторически стил ( ако е чернобял ахроматичен) с портрета на ниско относително трудния Гайдарски! И си спечели презрението на гилдията...

48

българин

преди 2 години

Бог да го прости !

47

О хо хо

преди 2 години

ДНЕС, НЕ ЗНАЕХ , ЧЕ СЕ ПИШЕ ХОДОЖНИК ВМЕСТО ХУДОЖНИК. ЩЕ СЕ ПОПРАВЯ.

46

Аа

преди 2 години

Как пък никой не каза "Бог да го прости!", а само глупости пишете. Ако си бяхте направили труда да дочетете статията, щяхте да видите, че е живял, учил и творил в България. Гледал съм интервю с художника преди време, говори много по-смислено от разни "говорители" у нас. Имайте уважение към хората, вместо да тракате "някъв грък".Бог да го прости!

45

Анонимен

преди 2 години

Бог да го прости, да не е бил с купен сертификат за ваксиниране?!

44

Анонимен

преди 2 години

Факт е че умират много повече ваксинирани, отколкото невкрали отровата в тялото си.........Това е според проучване на вестник "БГ ***", нали!:)))))))))))))))))))))

43

.

преди 2 години

"ходожника"??! А да та еа!

42

Какво виждам ?

преди 2 години

Гайдарски на портретче! Художник Васил Горанов. Нарекъл съм го бил жиголо на Лили , ми по-обидно е царска к.у.р.в.ааа, но както решиш.... Абе то обидата е друга - абе Горанов - хубаво рисуваш българската история ама да те питам топло и студено знаеш ли к'во са? А живопис?

41

Анонимен

преди 2 години

Първо казаха, че ваксината гарантирала защита от година - година и половина, после не било година ами от шест до девет месеца, след това се оказа не повече под четири до шест месеца, сега след два месеца защитата рязко падала под 40% (проучването в Израел беше потвърдено и от Файзер в открита информация). Какъв е смисъла от тези ваксини след като и ваксинираните боледуват тежко или умират.

40

Живко от Варна

преди 2 години

Защо българската държавна сигурност иска Живко от Варна да живее зле . а не добре ?

39

Германец

преди 2 години

Нелката е антиваксър. Само нискочел, слаботоков антиваксър може да напише "хОдожник".

38

...

преди 2 години

няма ли край тоя ад???

37

Анонимен

преди 2 години

И той бил с фалшива ваксина, също като кунчо и фандъчка. Да се чуди човек що тия добри хора карат нас да се ваксинираме наистина, пък те си купуват фалшиви сертификати.