15

Анонимен

преди 2 години

До До 7 - Тохй тоя мсутачките реши, че разбира от военно дело и си игнорира съветите на армията, така че се моли, следващия да е толкова надъхан, че иначе лошо.

14

Анонимен

преди 2 години

"Роботи има от 70-те год на миналия век. В индустрията и армията." - Ок, има, ама пич - Lego Mindstorm е "високотехнологична система", српямо всичко от 70 до 90-те. Засега има проблем, защото е трудно да се набавят нови кадри за тази индустиря. Повечето са доста чинежени женички и не сикат, да правят кilelrbots,a az, aко трбява да съм честен, си мисля че е СУПЕР ЯКО и нямам търпение, да зпаонча работа по подобрни проекти ;)

13

Асан

преди 2 години

Едни роботи срещу други роботи..... Да са трепят купчина ламарини :)))

12

пияница мистик

преди 2 години

Американците имат истински роботи за патрул, а съветските колхозници на едно изложение показаха боен робот...в който впоследствие се оказа, че имало жив човек да го движи :))) Цялата им работа е такава лъжлива. Колкото досега някой е виждал хиперзвукова съветска ракета, толкова ще види и боен робот или лазер. По съм склонен да повярвам, че Корея и Китай ще направят такива ракети, отколкото джуджистанците :)))

11

До СС:

преди 2 години

Армията на България при соца имаше автоматизирани системи както в земната артилерия и ракетни войски, така и в зенитните войски. Напълно достатъчно да се противопоставим на вероятните противници тогава. Въпросните компании споменати в статията са създадени в последните години, като едната в 2002. За основа на роботиката служат микроконтролерните системи, каквито е нямало през 70-те години. Бил си наемник някъде, но ти липсват фундаментални знания за военната тактика. Жив и здрав!

10

Тралала

преди 2 години

Ще трябва поне 5 млрд и за роботи да заделим. Стягайте се и работете като роботи!

9

SS

преди 2 години

Роботи има от 70-те год на миналия век. В индустрията и армията. Не и Бг -та разбира се. Тогава нивото и беше Балканската война . Тогава роботизирани системи се ползваха в индустрията за опасни за здравето производства ( не и в Бг) ,а в армията предимно за разминиране. Към края на 70 год се появиха и първите дронове . 51год по късно има тотално усъвършенстване на системите но малко в други приложения. Не и Бг разбира се.

8

Илън Мъск

преди 2 години

В момента работя за създаване на чип в мозъка,с който да сменям настроението и емоциите ви както моята душа сака!!

7

Баси...

преди 2 години

Хвърли му отгоре едно одеяло и високата технология приключва.

6

Анонимен

преди 2 години

#7 Да не мислиш, че Русия спи...

5

Анонимен

преди 2 години

Не бойте се, Асан и Айшето ще ги разчленят на мига за скрап.

4

Doko doko

преди 2 години

В Бг тези роботи може да ги "наберат " за желязо много бързо

3

Анонимен

преди 2 години

демек ще ги пращат в чужбина да носят "пролетна" демокрация!

2

Анонимен

преди 2 години

Проучвал съм с годините друга компания "Boston Dynamics", които за десетина години направиха огромен скок в създаването на роботи именно за военни цели. Това са огромни средства, които със сигурност идват от американската армия. Филмите с Шварценегер може да се сбъднат.

1

Анонимен

преди 2 години

Ние нямаме такава. Убиха я други.