9

Праведен

преди 2 години

До Жожо Звяра - Да де, но на миналите избори, около 2 % от тези навън, ги броиха цяла седмица !

8

Асан

преди 2 години

Този отляво Кой е мяза на мумия :)))

7

izh

преди 2 години

Айде, бе. Ние си ви знаеме

6

Анонимен

преди 2 години

Политикът каза: " Давам честна дума!". Тук е мястото, когато трябва да бъде закопчан и съден.....

5

Асан

преди 2 години

Шумкари ше има ли да дават по 100 евро :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Знаем, че всички умнокрасиви ще гласувате за Радев и ПП. Не ни казвате нищо ново. То Радев за това отиде на Черни връх, да ни напомни за Бай *** -савохвалкото, пътуващ по чужбината за алъш верижа мускалчета. Биешлщ се в гърдите колко е умен и разбиращ. И той като се прибере в "жалката" България се прави на велик пред отрудения и честен българин, работещ от сутрин до вечер. И той нарича местните хора жалки и нищожни. Та хубаво ви е описал Алеко всички гастербайтери, ала дали сте го чели?

3

Анонимен

преди 2 години

Емигранта забрави да ни обясни какви сме га ньовци смотани, колко сме жалки и гнусни. Давай, ама го обясни и на *** дето живее сама на село. Че като й стане лошо да знае да не вика някой смотан га ньовец да я спасява, а да вика само умни и красиви от чужбина.

2

Хахаха

преди 2 години

До немско После ще ви го пратим да си го гледате там, щом толкова го обичате въпреки, че той иска да бяга в Москва!

1

Емигрант

преди 2 години

Изобщо да не си прави труда. Дреме му на някой в чужбина за гетото, което успешно сме оставили зад себе си. И да се махате от ЕС. Тарйкати, правите се на много хитри а само крънкате помощи. Тия данъци дето ги плащам защо не отидат за моите деца а трябва на антиваксърите антиваксърските отрочета да хрантутя?