52

до к.60

преди 2 години

Че тези от морската администрация нали са хора и /или възпитаници на Борисов! Не си ли личи? Преди 2 дни ексмин.Сачева препоръча за справяне с щетите да питат като експерт Ив.Василева. Та ексмин. Василева е завършила икономическия институт ВИИ-София, където се влизаше с успех 2 1/2 и дори с 2+,била е р-л проекти, но от химични съединения, изкуст.торове , включително на базата на азотни съединения хабер си няма!Това се учи от химичните факултети в София ***,како, и от следвалите "Екология".

51

Анонимен

преди 2 години

Божее, това превишение е капка в морето, ако е до 5 пъти (500%) ние ще скачаме от кеф, че дяволът не е толкова черен. Добре че следва зимен период, когато разтворимостта на селитрата ще намалее и разсейването й ще бъде през зимата, а не през лятото. Все пак не се разбра NH4NO3 ли е или карбамид, защото ако е второто, не е меко казано много добре. Но не очаквах, че морската администрация ще бъде толкова мудна. Все пак са завършили ВВМУ, а не школата в Симеоново и бившия ВИИ "Карл Маркс".

50

Анонимен

преди 2 години

До Гражданин 61Демокрацията ще я коментираме когато настъпи. Сега живеем в посткомунизъм и чакаме следващото служебно правителство да реши проблема. Дотогва можем да правим лицеви упори или набирания на висилка.

49

Гражданин

преди 2 години

Толкова ли е трудно да се поиска помощ от друга държава за решаването на проблема?! Ясно е, че след 30 години "демокрация" у нас всичко е разрушено - няма техника, няма дори мислещи хора!

48

Анонимен

преди 2 години

Радев, ако не можеш да се справиш, срам не срам, викай Борисов! Безопасността на хората е по-важна от егото. Покажи че си отговорен държавник!

47

ъъъ

преди 2 години

С други думи, едни хора преди няколко дни за пореден път излъгаха, като казаха, че всичко е наред и няма никаква опасност.

46

АнонимеН

преди 2 години

ЛЪЖАТ ТА СЕ ПУШЕК ВДИГА! ЕДИНЯ ДЕН НЯМАЛО ПА НА ДРУГИ ИМАЛО

45

Анонимен

преди 2 години

"Всичко, с което се справя държавата е да мери, нищо друго не може ." Говориш глупости! Може също така да констатира, да наблюдава, да регистрира, а също така и да създава комисии по предходните дейности.

44

Анонимен

преди 2 години

Стига бе, сериозно ли, извънземните не са ли го свили още!?

43

Спокойно

преди 2 години

От служебното правителство казаха, че всичко е наред ! Другарят Радев пък направи 50 лицеви опори, и пое към Черни връх ! Значи няма от какво да се безпокоим !

42

до аа1830

преди 2 години

Прав си, но наполовина! Ако нямахме тази природа, щяхме да сме други хора. В сурови условия ставаш корав и силен. Цениш малкото което има и не ставаш бракониер. Виж къде се унищожава най-много-Амазония, Индо-китай, Африка, все там където има по много от всичко.

41

?!?

преди 2 години

Всичко което завиха до сега от министерството на Транспорта и Екологията се превърна в пълни лъжи.

40

Анонимен

преди 2 години

Майтап, майтап но Динко да беше изпразнил товара до сага с техниката си, но нашите държали всичко под контрол..

39

Анонимен

преди 2 години

Добре бе още ли седи тва чудо, цяла държава един кораб и то не от големите, не може да мръдне. Бъзикат ли се.

38

aa1830

преди 2 години

Българина не заслужава природата, която съдбата му е отредила. С нищо не може да се справим само следим, наблюдаваме, отчитаме, анализираме, преценяваме, изчакваме. Пълна трагедия сме...жалко е че и природата и нейните обитатели страдат заради нас.

37

sostin

преди 2 години

А манете са с тоя кораб , че правия лицеви опори и съм на Черни връх...

36

Анонимен

преди 2 години

Всичко, с което се справя държавата е да мери, нищо друго не може .

35

Анонимен

преди 2 години

Точно както едн време с Чернобил, първо комунистите не ни казваха нищо. После, когато излязоха репортажите, казаха, че страшно няма. После като излязоха репортажите, че страшно има, казаха, че "се работи" и накрая си мушнаха ръцете в джобовете и обявиха, че "това е положението" и "те са направили каквото е трябвало".

34

ами

преди 2 години

като е пълен с азотни торове и пробит, сигурно се очаква да има такова повишение на нивата на азот наоколо. Подпис - Азот Амониев репортер от днес и нощес

33

мдааааа

преди 2 години

Липсват ми природозащитниците, не искат ли да им платят за Вера Су,проспаха цял кораб в защитена зона ,тарифата е десеторна сигурно?