488

реалист

преди 2 години

Този ръбел е зарязал всичко важно (и държава, и външна политика, и работата на правителството с всичките им гафове), ходи само на смешни популистки прояви и го интересува единствено как да се докопа до втори мандат. Отвратително, самовлюбено, досадно същество. Избери го пак, ***, да видиш какво ще ти дойде на главата.

487

Анонимен

преди 2 години

Радев си е честен челяк, не мога да кажа същото за Боко, то за него е тъмна Индия цялата му биография, мейби Маджо може да ни просветли по въпроса......хахахахаха :)))

486

Цървул

преди 2 години

То не бяха походи, въстания,битки със статуквото,борба за справедливост,бокс със хунти и шайки...Все в името на Народа! А Народа все по-зле, все по-беден и по-болен! Сега на себе си ли да вярваме или на Радев и Йотова?

485

Анонимен

преди 2 години

До гледна точка Че то се вижда отдавна, че *** фабриките на ДС са впрегнати да създават паралелна реалност свързана с Борисов: то не бяха фалшиви фотоисторийки, то не бяха абсолютни лъжи кой какво бил казал, то не бяха обвинения в корупция, които завършиха с пълна катастрофа за ДСарите (Рашков още търси доказателства, обаче, нямааааа).

484

ганьо

преди 2 години

До 533. Е такива като теб са едни от най-противнитв в сайтовете. Значи като не харесва някой Рундю, непременно харесва Боко. И няма вариант да не харесва и двамата, а? Тц, тц, кой ви ражда такива елементарни бе?

483

Анонимен

преди 2 години

Да грабва една лопата и да ходи да разтоварва кораба, не да се шета из Витоша, това недоразумение президент.

482

гледна точка

преди 2 години

До 526. Първо, си неграмотен и правописът ти е като на 30 годишен ромм в първи клас. Второ, не е зле да видиш социологическите проучвания и какво се случва там. Третото е за до до 526. Като повечето ви гнусни манипулации и това е такава, защото точните думи са "Аз ГОВОРЯ простичко и вие ГОВОРИТЕ простичко и затова се разбираме". Май смисълът е доста по различен от това, което си написал ти, а, църввул миризлив?

481

Анонимен

преди 2 години

сега остана да замине в германия, да размаха умруче и да вика:"БОЛГААР, БОЛГААР"!

480

До532

преди 2 години

Какво ли ти остава тогава,да лижеш лоестият крадлив дирник,ама без да се Срамуваш,налЕ?

479

Анонимен

преди 2 години

Отврат! Срам ме е от коМУНЬОвците, срам ме и че и след като емигрирам благодарение на коМУНЬОидите, нейде-някъде си в паспорта ми ще пише "българин" (в цял свят това означава коМУНЬО-некадърен лентяй).

478

байтошо

преди 2 години

Ау, много грозен бе. Ама пък е и одрал бай Тошо.

477

До 526

преди 2 години

Ами какво очакваш,те толкова си и могат"ратаите гербави"Справка,мнението на вожда за тях!"Вие сте прости и аз съм ***,затова се разбираме"

476

до да видим

преди 2 години

Радев никога няма да се съгласи на дебат, защото знае че Професорът ще имете студиото с него

475

Анонимен

преди 2 години

Номерът да ви заглавичкам с коремното УСПЯ! Какво ви интересуват сметките за парното и тока и цените, работата и изчезналите чужди инвестиции - важното в безработицата ви са МОИТЕ упражненийца! Ама вижте бе, къв съм готин! Моделът "Радев" с цялата му гладория, студ и международна изолация и СРАМ си е много "по-хубав" от модела Борисов, бе! Туй АЗ ви го казвам, Рондьо Решетников, разкрачен щедро между Атлантика и Триморието, за което Боко ми остави 20 милиона! Да живее пРЕЗИЛдентската монархия!

474

Анонимен

преди 2 години

Смешни и жалки,с тия две слова могат да се охарактеризират голямата част от мненията на гербавите ратаи в тоя сайт!По тоя начин"помоща"която си мислите,че оказвате на вече падналият ви вожд,клони към Нулата!

473

рр

преди 2 години

Стига с тези кораби бе.Бойко е виновен.Оставете ме да се разхождам по Витоша и да правя лицеви опори.Мога да правя от Бойко и повече коремни и клякания.Ура.

472

анонимен

преди 2 години

Корабът потъна, ама капитанът е на високо, чак на Черни връх, цените ни зашеметиха, обаче Радев иска още един мандат! Нормален човек би се покрил след всичките сътворени гафове и тотален разпад на държавата , а той прави лицеви опори! Няма такъв президент!

471

Анонимен

преди 2 години

,,Това му е за последно! След месец на село с мотиката!

470

Анонимен

преди 2 години

Походът към НАШИЯ хляб и сметките започва с твоето ИЗЧЕГЪРТВАНЕ - колкото по-малко мондрьо-коМУНЬО-мутри, толкова повече живот за нас!

469

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

Избори 2 в 1 ...и за какво е този напън,с какво живота ни става по-спокоен,по-защитен и по-добър-полза никаква,не избираме ние,избират други и нищо от вас не зависи..за какво ви е притрябвало да управлявате колониална държава с електронно гласуване,отречено в цял свят