568

До Чудно

преди 2 години

Напротив - много направи той, ще го запомним с... мноогото лоши неща, коиито направи за България !

567

факт

преди 2 години

Черни връх, черни сили, черни мисли навяват...

566

Води ни

преди 2 години

Към нови черни върхове и също толкова черни бъднини !

565

Васко

преди 2 години

Да беше отишъл на Камен бряг да видиш кораба.Потъва както и ти .Но понеже си свикнал да гледаш от високо .....затова отново нищо няма да видиш.Хората долу ще те отнесат като куце пиле домат.

564

ДОГИ КОЧ

преди 2 години

..и поведе той стадото като им говореше на единствения език, който владее - майчиния - мееее... с английския стана за смях пред целия свят.. меее..

563

Родолюбец

преди 2 години

Радев президент. ПП в коалиция с ДБ и ИТН съставят правителство и имат над 50% в парламента. БМБ - отговорник по пожарна безопасност в Централния софийски затвор. Един от колегите му по съдба - Ахмед Доган с прякор Меди, който междувпрочем е бил в затвора и на 10 Ноември. Шиши също им прави компания, вече строен като манекен. ДПС обявена за противоконституционна. ГЕРБ се радва на популярност колкото НДСВ. Ето така си представям модерна , посткомунистическа България след 45 + 32г преход.

562

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов 628 "- ко да праи - да ходи в Брюксел да им набива ку'хите кофи на некадърниците в ЕК ли " Твоят аскьойски ПЪПЕШ няма НИКАКЪВ авторитет НИКЪДЕ, нито в САЩ, нито в Брюксел, дори и в Кремъл НЕ го знаят и НЕ искат дори да го познават. Благодарение на Кауна България е в международна ИЗОЛАЦИЯ, оттегляне и крах на международните инвестиции, следователно - смърт на икономиката, масова безработица, глад, студ и Грипенова зима. Да живее Юмручко Решетников, урааа!

561

Анонимен

преди 2 години

До 1 625 "...а ти с какво запомни тиквата,ние изобщо не го помним вече." А ние с какво до запомним твоя Пъпеш - с комунистическия преврат, който запрати държавата в ХАОС? Умньо, заради трольовци като теб сме на този хал, най-хубавото е, че тъпльовците сте много повече от работливите и умни люде, и тъкмо вие - които си чекате лапачката наготово, ЗАВЛИЧАТЕ всички ни към коМУНЬО-бездната, и дори не се сещате, че ако ние, които ви ХРАНИМ, си отидем, и вие си ОТИВАТЕ!

560

Христо Христов

преди 2 години

До Гореща новина/620"когато Държавата е в шок от цени и какво ли не ?" - ко да праи - да ходи в Брюксел да им набива ку'хите кофи на некадърниците в ЕК ли? Ми нали и той е евроатлантик като тиквата?

559

Христо Христов

преди 2 години

Походът започва от изказване по националната телевизия, че ще се работи за излизане на България от ЕС и НАТО.Всичко друго са лъжи за поро'стия матрял.

558

Анонимен

преди 2 години

Този фигуративен мизантроп и нихилист така и не разбра каква е ролята на президента на република България!

557

1

преди 2 години

До Чудно, а ти с какво запомни тиквата,ние изобщо не го помним вече.

556

Мъдрец

преди 2 години

По добре българското врабче Бойко в ръката,отколкото руския орел Радев в небето!!

555

Бай Баяни

преди 2 години

По-голяма глупост,че и Алеко пишеш като че ли как ГЕРБ правят избори, не бях чувал. Изборите вече за трети път ги прави Радев и неговите протежета само машинно. Сега бай *** е станал IT специалист и манипулира софтуери. Но ГЕРБ има най-много избиратели, с Радев ще се срещне с един еродит, а не военен ***,който размишлява какви искаш да каже Алеко.

554

Гореща новина

преди 2 години

Президента на разходка по Вигоша когато Държавата е в шок от цени и какво ли не ? Сещам се когато изгоряха 17 войничета а същия ден Виденов играеше хоро. Това го могат само другарите !

553

анонимен

преди 2 години

Този излезе по-бабаит от ББ! Обаче по-некадърен, ББ поне решаваше проблемите!

552

Хахаха

преди 2 години

Още ли си жив бе Фигурант?

551

Тошко Колев

преди 2 години

Отдавна има песен за такива като него !

550

Щирлиц

преди 2 години

Неудачното копие на мистър Бийн,което се пъчеше като президент,колко лицеви опори ще направи?Нали го беше издигнал един бабаит,който сигурно е негов кумир?

549

Анонимен

преди 2 години

Не е зле за 50 лицеви опори и едно коремно да взима още 5 години по 15 бона на месец... Явно акъла не му върши, толкова работа за тази длъжност...