47

Баче Кико

преди 2 години

Гнус ното маз но ново магаре на Боко ли ще представя България пред света? Този същия няма мнение за кюлчетата в чекмеджето и за боя на милиционери срещу мирни протестиращи. Не мерси.

46

сам

преди 2 години

Питам се,след направените ракрития за явни грабежи и кражби от досегашните управляващи,колко човек трябва да е с повреден мозък,за да гласува за разбойниците,наречени ГЕРБ?

45

Анонимен

преди 2 години

49, "българина иска мъж...", дама без мъж ли си, не са те клатили отдавна ли? На българина му писна от мъже, раздаващи юмруци. Писна му от балкански синдром. Българина иска нормален живот като на човек от запада. Защото и в криза на западняка му дават по 1500 евро обещетение, че са го затворили. А ние получаваме един юмрук и обещание за ковчег. Стига вече балкански синдром. Крайно време е да се нормализират нещата.

44

Анонимен

преди 2 години

Ами точно за това чувам хората че казват,да излезем и гласуваме всички за Радев,за да не се влачим пак на балотаж! Не желая нов " президент" незнаейки " политиката" му,па после да му берем срама 4 г както беше при Плевнелиев! Радев се доказа!-:) Успех г-н Президент!

43

Голям смях

преди 2 години

Новото магаре на ГЕРБ Анастас Герберджиков имал превъзходство. Смях, смях, смях!Колкото тиквата има интелект, толкова и плужека има превъзходство!

42

ACDC

преди 2 години

До Анонимен 49. Разбирам и уважавам мнението на вас гейовете, че искате мъж. Но това са избори за президент, а не за любовник. Не може президент да е *** ботуш без грам мозък. Президентът трябва да е интелигентен човек, защото ще представлява България пред света.

41

Анонимен

преди 2 години

Радев ме загуби със зелените сертификати.

40

Анонимен

преди 2 години

35 явно не осъзнаваш какво ни чака ако кораба потъне. Няколко морски специалисти опитаха да обяснят, но им резнаха думата. Ще го кажа простичко, гниещи процеси на всякъде, мъртва риба и смрат. Ще се разхождаме по бряг с изхвърлени мъртви риби и най-тъжната картина с мъртви делфини. Но може би точно Радев и БСП трябва да са начело на държавата за да понесат отговорността за тази еко катастрофа. А тя ще продължи минимум 30 г. Така че, не си купувайте имоти по черноморието.

39

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е предопределено нито на първи, нито на втори тур, зависи от мотивацията на хората да гласуват. Доволни и недоволни, гласувайте!

38

ФАКТ

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА КЪДЕТО ПРЕЗИДЕНТ СЕ СТАВА С ФИЗИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ А ПРЕМИЕР СЪС СЕЛСКИ ЛАФОВЕ.

37

Анонимен

преди 2 години

С имиджа на ГЕРБ и Баце се приключи когато видяхме пачките и кюлчетата злато в нощното му шкафче.

36

Константин Матеев

преди 2 години

До ACDCАко го имаше това превъзходство, той никга не би се кандидатирал за президент сега и по този начин.

35

Гадател

преди 2 години

Юлий,седесарино,ти и само Павлов,а не Цезар.И си само пенционер.

34

Анонимен

преди 2 години

Герджика е опит на ГЕРБ коремно да възлезе върху българската окупирана от БСП наука.

33

Анонимен

преди 2 години

До ACDCщГарантирам ти, че никой нема да гласува за плужека, причината е, че българина иска мъж, не некакво из пражнение......хахахахаха :)))

32

Анонимен

преди 2 години

ТИМЕРМАНЕС КАЗА: БЪЛГАРИ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ЗАПЪВАТИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВИ ВЛАЗЯ

31

гневен мъж

преди 2 години

Този заклет гербераст защо въобще го питате?Направо да започне да плещи,че разбойническата организация ще бъда първа със 70%/поне/ изборен резултат.Моето отношение ка него е- само като го видя,и започва да ми се гади.

30

2луп

преди 2 години

До СтранджатаЗащото не е дебела като Тиквата и феновете и троловете му. Човекът се поддържа физически, а не яде тонове краен суджук

29

Анонимен

преди 2 години

ДЕМАГОГЪТ СЪС ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ!

28

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

България е единствената страна в света с президент - фитнес маймуняк.