67

Анонимен

преди 2 години

До 80 правителство от протестиращите партии и президента Радев! Така нещата ще потръгнат най после без кавги в държавната! Герджиков ако стане президент,ще води политиката на разделението както правеше ГЕРБ! ГЕРБ приключи с властта в България!-:))

66

Филия с мас

преди 2 години

Президента не е важен, важното е Киро да стане премиер

65

Анонимен

преди 2 години

Долу Румен Сертификатов Радев! Долу фашизма!

64

Глупости

преди 2 години

Ами ако БСП подкрепи ГЕРБ, какво ще стане?

63

Анонимен

преди 2 години

"Две петлете се скарали пред поповата врата....." Докато не отстраним Радев и Борисов от властта (Борисов вече е отстранен) , България няма да тръгне напред. Добро за България е в Презедентството да влезе Герджиков, а правителство да се създаде от "протестърските" партии.

62

Български гражданин!

преди 2 години

Видяхме възможностите на Радев и неговото служебно правителство цялата държава потъва като кораба на Камен бряг, отровено крайбрежие, недоимък, липса на желание и решение на здравната криза и голямо, ама наистина голямо крадене!

61

абе

преди 2 години

До доказано................................Ай, пък, гражданството на някого да е проблем. Колкото и да лъже и гепи, повече от Боко- няма да нактигне. Бас??

60

Анонимен

преди 2 години

Вицето на Лозан Панов . Моасе казва няма по -проста, нечистоплътна и дрипава нация от българската. Значи ще се гласува за Герджиков

59

ммне

преди 2 години

До ФактБоцко предвидливо влезе в листите, за да има имунитет. Тъй, че няма да търсят, да го бият скоро:))

58

доказано

преди 2 години

Стига с измишльотини за кюлчета и чекмеджета всички видяхме как БГ Президент се съгласи че Кирил и Методи не са българи и как назначава не българи за министри .

57

Анонимен

преди 2 години

Дечица,престанете да пишете глупости! Борисов предложи поредното добиче от обора си! Аз няма да гласувам за подобен индивид!

56

До факт

преди 2 години

Трябва да си пълен наивник да вярваш,че снимките са реални.

55

Анонимен

преди 2 години

тоя теляк може да масажира простата на радев докато ония върти коремни. а лошата господарка с бича назначена от козяк да му бие по тиквата ще свърши работата на американците. слийпи байдън и слийпи герджи татко барбата.

54

Анонимен

преди 2 години

а остап бендер кленовото листо с измамите къде отива. а хасан лъжедипломката и с тропащия ауспух къде ще оди. кандидати на козяк са всички освен възраждане.

53

Факт

преди 2 години

Какви разкрития още искат герберските тро лчета? Има ли редовен кабинет Боцко отива в затвора заради пачките е шкафа и даже обслужващия го Гешефт няма да може да го спаси. Факт.

52

Bo

преди 2 години

Президент с висок рейтинг!? Този *** може да е Президент само на простите селянки и онези с ниските чела.... Кофтито е че такива ги има в големи количества....насипно! Като добавим и онези с чалга образованието....направо се чудя как я има още тази държава.

51

Анонимен

преди 2 години

татко барба и хендлърката му от козяците. че обединят нацията, всички ще ни вкарат в мизерията и бедноста че досега имаше и едни 20 процента дето се опитваха да живеят нормално. има още за деоене и стригане татко барба, а и верваме верваме. КОЙ ЗАПЛАШВА ДЕЦАТА НА КОСТАДИНОВ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ? РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА, ЕСССР, НАТО, АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ, БЕЛЕНЕ, ОТВАРЯНЕ НА 1 -4 БЛОК НА КОЗЛОДУЙ АКО Е ВЪЗМОЖНО И НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА МАРИЦИТЕ. ЕВТИН ТОК НА ВСЯКА ЦЕНА. газта да я пият брикселските фотки

50

Анонимен

преди 2 години

Всички служби са в ръцете на Радев и алкохолика Рашков, да разкрият поне за 100 лева кражба на Борисов, нали са милиарди.

49

Люба

преди 2 години

Интересна е представата на анонимните (49) българи/ки за мъж - мускул без мозък. Докато си избирате такива мъже ще има да се чудите защото България е в това положение. Избирате си президент да прави лицеви опори, а не да взима правилните решения във ключови ситуации.

48

Анонимен

преди 2 години

63 би ли споделил как се доказа Радев? Аз помня един човек, който вдигна юмрук за саморазправа с 1/3 от българския народ. Помня гаф след гаф, взривен самолет, потънащ кораб, канадец назначен в явно противоречие на Конституцията. Всеки ден виждам цени летящи към безкрая, а сега си чакам и умопомрачителните сметки за ток и парно. Та, викаш доказал се бил. Прав си. Доказа се. На мен това доказателство ми стига, даже ми е в повече. За тебе, не знам.