107

123

преди 2 години

Така е, защото хората се чудят кой да изберат при такъв голям избор от гениални "политици".

106

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Цецка 2...

105

Асан

преди 2 години

Който дава кебапчета и бира той пичели :)))

104

2

преди 2 години

Този Павлов е дърт гербаджия!Кой знае колко са го позлатили да ни пробутва тези фалшиви "резултати"!

103

Абеее........

преди 2 години

.......герП печелят, но все се оказва, че всъщност нищо не са спечелили!

102

Анонимен

преди 2 години

С над 10 милиарда откраднати Бойко Борисов може да си позволи всякаква кампания. А аз вече имам принцип: не гласувам за хрантутници които от години цуцкат от държавната хранилка и не пускат! Това включва и ректор на университет, полковничка, генерал-авиатор, депутати и всякаква такава ***. Търтеи!

101

Анонимен

преди 2 години

Като гледам юмручето и меца няма да повторят.

100

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Блондинката става за филм от буразерите

99

хм

преди 2 години

чий е този имидж с който печелят?

98

Симеонов

преди 2 години

Сондажници,сополи от кол и въже,засмукали пари от н-ската партия,пари от простият ни народ,вменяват идиотщини за храна на по неуките хора.Друг избор за президент,освен на 14-ноември,няма да има. Р.Радев,още на първия тур,ще спечели със сгромолястващ резултат,който ще извади от равновесия напълно Борисов,мечта на всички мислещи българи. Днешният президент,участва за категорична победа,а не присъства в надпревара за разлика от този,или онзи!

97

Анонимен

преди 2 години

Глашатаите на Боко пак изпълзяха.Иначе как ще си заслужат грантовете.Ако не е той,са умрели от глад.Сега очакваме и пишман професорката Антоанета Христова да се изходи и всичко ще бъде наред.

96

Анонимен

преди 2 години

Какъв имидж,бе?И тоя тръгна с лъжа,като вожда си.Имидж се печели с морал и достойнство.А тука ги няма.

95

Анонимен

преди 2 години

С какво е известен РАДЕВ? С Щабквартирата на РУСКИТЕ АГЕНТИ в президенството? С ИЗКАЗА НА ЧЕРЕПА, ЧЕ Е ФИГУРАНТ! С ЗАКРИЛА НА ПРЕСТЪНИЦИ ЗАРОВИЛИ ТОКСИЧНИ ОТПАДЪЦИ ИЗ СТРАНАТА! С ПОТЪНАЛ КОРАБ! С МИНИСТЪР КРАДЕЦ А ДЛУГИЯ ЛЪЖЕЦ! С ГАЗЕНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЕДНИ ЗАКОНИ ЗА КОЙТО ЗНАЕ САМО ГЕШЕВ И КС ДАДЕ СЪГЛАСИЕТО ДА БЪДЕ СЪДЕН СЛЕД МАНДАТА!

94

Анонимен

преди 2 години

Слушах го това френско конте по tv1 цялото интервю беше пълен провал за него според мен.. влезе в ролята на адвокат на Борисов вместо да се постарае да обясно около какви идей ще се опита да " обедини" избирателите. И другата му теза беше че Радев бил "лош" Това е нелепо поведение

93

Поп Грую

преди 2 години

Седерасто-либерастката мyъpвичка юний пак неподготвена. На гербаджиков май му дадоха пари, инак не вярвам що-годе нормален човек да се излага така нахалост! На pekтyма гебаджиков много му отива да е бeзrpъбначно, по лицето му личи.

92

Анонимен

преди 2 години

Някой да е видял ГЕРБ да печели имидж от най-малко една година насам? Не знам що за социолог е този ама му куца преценката.

91

Фактите говорят

преди 2 години

Радев е за въглища и нафта - руски бензинджия е! Подкрепят го комунисти и русофили, те са статуквото. Ние искаме зелена енергия, искаме Европа, вижте как редуцираха плана за развитие, от 27 милиарда евро искат само 6 милиарда!

90

Лъжи отново

преди 2 години

Юри Павлов, не знам кой е този човек но пропуска най важната подробност. Без подкрепата на ДПС никой до сега не е ставал президеннт. БСП и ГЕРБ СДС винаги изкарват по 800 -900 хиляди гласа на първи тур. На втори тур печели винаги този който успее да привлече вота на ДПС.

89

Анонимен

преди 2 години

Радев ще има 800 000 гласа, без ДПС е гола вода

88

Истината

преди 2 години

Без подкрепата на ДПС никой до сега не еставал президеннт