15

до 32

преди 2 години

Повярвай ми имам капацитета. А защо мислиш, че това вече не е станало. Защо мислиш, че вече не сме в ,,Матрицата" ?

14

до 28

преди 2 години

И защо мислиш, че ще има клиенти. ИИ ще задоволява капризите на човека ли. Да, да - той не няма да му е необходим и ще се отърве от него или ще го ползва като източник на био енергия(като в ,,Матрицата") Освен това, коя е крайната цел на човека - да стои на дивана и всичко да му идва на тепсия - не мисля, че това ще го направи щастлив

13

ИТ архитект

преди 2 години

Колега Програмист, не случайно на фона на всеобща стагнация, нашият сектор нарасна с 20-30% а заплатите няма да ги коментирам! В момента сме свидетели на прехода от постундустиално към цифрово общество: роботизация, автономни системи, крипто и блокчейн, 100% онлайн услуги и много други. Работните места за слабоквалифиицрани ще бъдат изключение - основно лична прислуга. Просто нямам търпение!

12

до 23

преди 2 години

Ако и по програмиране си толкова добър, колкото по правис - хаха, абсолютно менте.

11

до 20

преди 2 години

До Програмист"А и ИИ иска някой да го поддържа нали" . Засега. После ще станете излишни и ще изпуката от глад, защото виртуалната храна не засища стомаха :)

10

Анонимен

преди 2 години

Лос Анджелис - журналист, титан по географски названия и имена! Учете български а и география за да не сте безпомощни както в бг.днес! Не този път няма да помогна и да напиша името! Образование придобито от томбола или кастинг е така - ТРИЙТЕ СТОЖЕРИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО!

9

159

преди 2 години

До АнонименУважавам Краси, но в случая не е така, както го пише той. Та аз живея тука и много често ижвърлям храна, защото се презапасявам и в магазините нищо не липсва.

8

Анонимен

преди 2 години

Боже, изнервяли се. Ние от бившите соц страни това вече го преживяхме. Знаем, че видим ли липса на стоки, просто трябва да вземем я бухалка, я винкел и да си потърсим правата на площада пред парламента. Но тоя път не трябва да се позволяват бели автобуси да стоят в околността му. Явно в САЩ и Кралството още не го знаят. Ще го научат. Те са схватливи.

7

до 2

преди 2 години

До Хм: То това си е заложено в модела - криза на всеки 10-15 години. Ама тази ще е много по-голяма

6

Антиваксър

преди 2 години

Идва третия конник на Апокалипсиса - глада. Така де, сатанистите си изпълняват плана, а балъците вярват в пандемии и коронавируси. И как така няма работна ръка, да не се е изпарила? Или се е набола експериментално и айде в небесата? А май беше обратно - не ще да се боде и я уволняват, а после викат че няма кой да работи.

5

Анонимен

преди 2 години

Краси, не се задава! В САЩ винаги ще бъде ОК! Занимавай се с нещо друго.

4

Анонимен

преди 2 години

На ви сега едни локдауни, ваксини и сертификати бок-лyци мpъсни! Направо ще ви се дръпне лaйното ега, ще стане Ад! Големите кукловоди умеят да карат други да опират пешкира, ама пионките им със сигурност ще си платят!

3

Анонимен

преди 2 години

Цялата дандания с ковид беше за да вдигнат цените и да ви опапат спестяванията

2

Анонимен

преди 2 години

А дано. Всички световни злини тръгват от там.

1

Анонимен

преди 2 години

Малий, ще отслабнат на 160кг....криза!!!