52

Яне Плевнлиев Нейнск

преди 2 месеца

По непотвърдена информация романът Винету на Марк Твен е написан от Бойко Борсов,предаде CMN буквално преди минути.Очаквайте още

51

Анонимен

преди 2 месеца

Братя, да помогнем на горките американци! Все пак са най-великата нация по хвалене. А иначе още не са ни вдигнали визите. Нещо гетата!? Ще учат ли в Харвард и Принстън, както в ОК вдигнаха бройките за цветни в Кембридж и Оксфорд. Имамем "инверт-колониализъм" на мода.

50

SS

преди 2 месеца

До 53 ! Какво лошо има в това да си нацист ? Аз викам ли ти мръсен неолиберал !

49

Асан

преди 2 месеца

Хамали нема ли 100 милиона не гри :)))

48

Анонимен

преди 2 месеца

"Разпада на източния соц. блок ги спаси за около 30г. и оцеляха до 2019г. благодарение на нашите ресурси." - Пфуухаххаххахажба! *** и жалкар сиииии. .

47

Анонимен

преди 2 месеца

Ано беше ореди 3 години, щях да кажа да, ама сега не точно.

46

SS

преди 2 месеца

Стане ли криза в САЩ,ще последва доминов ефект по целия свят. Идва глад хора .

45

Анонимен

преди 2 месеца

Само на полицаи нема недостиг никъде по света,а трябва да има...туковиж разни плюжеци почнат да правят по 50 лицеви опори като президента Радев!!

44

най-полсе

преди 2 месеца

само храним китайските комунисти. вече ще е по-ефтино да се произведе тук.

43

Ало

преди 2 месеца

Господата по-долу с демуйкрацията. Капитализма и монетарната система са мъртви. Разпада на източния соц. блок ги спаси за около 30г. и оцеляха до 2019г. благодарение на нашите ресурси. Сега и те свършиха. Затова ни онищожиха заводите, ткзс и т.н. Така всички държави зависят от доставките единствено на Световната Търговска Организация. Ще има глад и само ваксаните ще имат порцион. Капитализма се преструктурира във феодализъм. Роби-ваксаните, феодали- хазарите.

42

Къв социализъм бе?

преди 2 месеца

На хората им плащат жълти стинки, нямат здравни осигуровки, нямат като цяло никакви права като работници и вече отказват да бъдат третирани като роби. Тоз ще ми говори за социализъм. Аре бегай от тука, не излизал цял живот от маалата, където се е родил, ще ми говори нашия за геополитика. Хахахаха

41

Анонимен

преди 2 месеца

Може би няма хора за работа поради безбройните социални помощи, които раздадоха. Гражданите вземат помощи, сега и бизнеса иска помощи, в някои държави даже армияата иска помощи и изобщо скоро всеки ще е на помощи. По-брутален социализам не е имало и по времето на СССР вероятно. Как ще има хора за работа когато те им даваха пари да стоят вкъщи и вероятно още дават, нищо че пандемията отдавна отслабна.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Щели да се вдигнат цените - голяма работа. Ще напечатат някоя и друга допълнителна хартийка и всичко пак ще е наред. И без това последните 50 години друго не правят.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Средната цикличност на глобалната криза е 12 години.

38

до 42

преди 2 месеца

Бягай, че ще се пръснеш от злоба

37

Програмист

преди 2 месеца

Спирам до тук, защото знам че вашият вид обича да има последната дума. Скоро ще ви изкараме всички от играта. Дотогава споровете са излишни. Хайде сега, спорете със монитора, аз си имам по-важни приоритети.

36

Анонимен

преди 2 месеца

За хартия стока вече никой не даваСАЩ потъва като плувка кйоравкой не види

35

Програмист

преди 2 месеца

До Анонимен 38 : доста повече от 30 имам. Аз съм дете на социализма, учило по кръжоци, ходило на бригади и служило на страната си в армията. Когато имаше работническата класа властваще, а инженери и учени бяха наричани паразитираща прослойка. Сега се наслаждавам на гладните вопли на същият тоя пролетариат дето ни мачка 45 години, и със всяка автоматизация която правим изхвърляме по стотина хиляди такива на бунището.

34

до 35

преди 2 месеца

Не ме впечатляваш, защото впечатление и уважение не се просят. Познавам далеч по-интелигентни и заможни хора от теб. Отиди да демонстрираш финансово положение на друго място.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Програмиста, 30 г имаш ли? Разбирам студентския ти ентусиазъм от високата заплата, но поработи едни 10 год и после пак ела да ми кажеш дали тия дето садат еко домати имат място в икономиката. А ако искаш бърз отговор, питай батковците около себе си, дето са мега маниаци на еко продукти и като кажат еко плодове и се разкисват от кеф да разказват истории за баби от балкана, от които са си купили еко боровинки. Питай ги, после пак ела да пишеш.