35

Анонимен

преди 2 години

Братя, да помогнем на горките американци! Все пак са най-великата нация по хвалене. А иначе още не са ни вдигнали визите. Нещо гетата!? Ще учат ли в Харвард и Принстън, както в ОК вдигнаха бройките за цветни в Кембридж и Оксфорд. Имамем "инверт-колониализъм" на мода.

34

SS

преди 2 години

До 53 ! Какво лошо има в това да си нацист ? Аз викам ли ти мръсен неолиберал !

33

Асан

преди 2 години

Хамали нема ли 100 милиона не гри :)))

32

Анонимен

преди 2 години

"Разпада на източния соц. блок ги спаси за около 30г. и оцеляха до 2019г. благодарение на нашите ресурси." - Пфуухаххаххахажба! *** и *** сиииии. .

31

Анонимен

преди 2 години

Ано беше ореди 3 години, щях да кажа да, ама сега не точно.

30

SS

преди 2 години

Стане ли криза в САЩ,ще последва доминов ефект по целия свят. Идва глад хора .

29

Анонимен

преди 2 години

Само на полицаи нема недостиг никъде по света,а трябва да има...туковиж разни плюжеци почнат да правят по 50 лицеви опори като президента Радев!!

28

най-полсе

преди 2 години

само храним китайските комунисти. вече ще е по-ефтино да се произведе тук.

27

Ало

преди 2 години

Господата по-долу с демуйкрацията. Капитализма и монетарната система са мъртви. Разпада на източния соц. блок ги спаси за около 30г. и оцеляха до 2019г. благодарение на нашите ресурси. Сега и те свършиха. Затова ни онищожиха заводите, ткзс и т.н. Така всички държави зависят от доставките единствено на Световната Търговска Организация. Ще има глад и само ваксаните ще имат порцион. Капитализма се преструктурира във феодализъм. Роби-ваксаните, феодали- хазарите.

26

Къв социализъм бе?

преди 2 години

На хората им плащат жълти стинки, нямат здравни осигуровки, нямат като цяло никакви права като работници и вече отказват да бъдат третирани като роби. Тоз ще ми говори за социализъм. Аре бегай от тука, не излизал цял живот от маалата, където се е родил, ще ми говори нашия за геополитика. Хахахаха

25

Анонимен

преди 2 години

Може би няма хора за работа поради безбройните социални помощи, които раздадоха. Гражданите вземат помощи, сега и бизнеса иска помощи, в някои държави даже армияата иска помощи и изобщо скоро всеки ще е на помощи. По-брутален социализам не е имало и по времето на СССР вероятно. Как ще има хора за работа когато те им даваха пари да стоят вкъщи и вероятно още дават, нищо че пандемията отдавна отслабна.

24

Анонимен

преди 2 години

Щели да се вдигнат цените - голяма работа. Ще напечатат някоя и друга допълнителна хартийка и всичко пак ще е наред. И без това последните 50 години друго не правят.

23

Анонимен

преди 2 години

Средната цикличност на глобалната криза е 12 години.

22

до 42

преди 2 години

Бягай, че ще се пръснеш от злоба

21

Анонимен

преди 2 години

За хартия стока вече никой не даваСАЩ потъва като плувка кйоравкой не види

20

до 35

преди 2 години

Не ме впечатляваш, защото впечатление и уважение не се просят. Познавам далеч по-интелигентни и заможни хора от теб. Отиди да демонстрираш финансово положение на друго място.

19

Анонимен

преди 2 години

Програмиста, 30 г имаш ли? Разбирам студентския ти ентусиазъм от високата заплата, но поработи едни 10 год и после пак ела да ми кажеш дали тия дето садат еко домати имат място в икономиката. А ако искаш бърз отговор, питай батковците около себе си, дето са мега маниаци на еко продукти и като кажат еко плодове и се разкисват от кеф да разказват истории за баби от балкана, от които са си купили еко боровинки. Питай ги, после пак ела да пишеш.

18

ИТ архитект

преди 2 години

проблемът с АИ е по-скоро философски а не инженерен. Той касае мотивацията. Но съвременните технологии са напълно достатъчно да заместят човека в ежедневните му трудови дейности. Но не и в съзиданието, защото машината няма цел, към която да се стреми. Шофьорите и работниците на поточни линии са професии от миналото: точно като операторите на асансьори (не знаехте че е имало такива, нали?)

17

Анонимен

преди 2 години

До Програмист: Хаха икономиката е лъженаука. Отиди на Марс и си купи нещо с долари. Смех - това човекът наистина си е повярвал, че е върха в еволюционното развитие

16

Анонимен

преди 2 години

До ИТ архитекта, ще кажа само слънчева буря. Ще кажа крах на електрозахранването. И.... после аз също няма да имам търпение. Умно момче си, разбра ме.