275

Алллоооо

преди 2 години

*** , голям резил сте, да се задавите в плюнките си, дано! Оцапахте всичко , живеем зле заради такива като вас , дето възхвалявате един разединител, заобиколен от мошеници, на който хич не му пука,че днес 100 душички отлетяха, всичко поскъпва, но за вас е важно да го хвалите... Долу РР, долу мизерията, събудете се хора...

274

Анонимен

преди 2 години

След 12 годишно управление ти остави страната най-бедната в Европа.Милиарди евросредства бяха откраднати или похачрчени за некачествени проекти.Млъкни мутро и изчезни веднъж и завинаги.Мястото ти е в затвора,а не пред медиите да ръсиш простотии.

273

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами ББ много ясно обясни, че когато партиите заели последните места на едни избори искат да правят правителство, а първите да бъдат в опозиция, това е прецедент който е в противоречие със законите на общественото развитие и такова правителство ще е мъртво родено ... в край на сметка няма как да изчетърташ партия зад която стоят най-много гласоподаватели, а партии по 4 и 5% като Мутрите на Сестрите галеви, да провеждат народни съдилища и задават посоката на държавата ... !!!

272

Burgas- vaj vaj

преди 2 години

Олеле, червенушките хирерактивни да плюят по ББ, колкото и да тракате , като дойдат изборите електоратът ви ( най дъртите пенсии ) изобщо няма да отидат до машинките, щото се стресират от тях... ама нали така го искахте... или Бойко е виновен...

271

-ЖИВЕЕХМЕ ЕВТИНО....

преди 2 години

ПРИ БОЙКО/ГЕРБ /СДС/ПАТРИОТИ............ А ДНЕС ПРИ КЛЕПОУХИ ДС-ЧЕНГЕТА НА РУМЕН РАДЕВ - ИДВА АПОКАЛИПСИС.. КАКВОТО И ДА ПИШАТ ТУК ДС-ТРОЛОВЕТЕ НА МАСОНА РАДЕВ............ АПОКАЛИПСИС ПРИ МАСОНА- РАДЕВ.........!!!

270

Щщщ

преди 2 години

От чегъртане се увеличават само две неща - подкрепата за Герб и онова в гащите!

269

ББ може три в едно

преди 2 години

Някой написа че Баце бил едиственният балкански субект, който можел на една засилка до скочи едновременно дъгия, високия и оФчЕрския скок.ЕДНОВРЕМЕННО! От днес се зафанал да тренира в сярнатапикоч на басейн Банкя с едно замахване едновременно да плува кроул, батерфлай и по гръб. Остава му да затренира едновременно да ходи пеш, да тича и стои. ТОЙ МОЖЕ! По този начин щом покаже че може 3 в 1но, кво остава за 2е в1но. Селта е той да стане ПрезидентМънистеПрезседател и Шеф на Парламента, Три в едно

268

Анонимен

преди 2 години

Борисов пак е в цикъл.

267

Анонимен

преди 2 години

Борисов много искал да се кандидатира за президент срещу Радев, но се успал... и главата го боляла... и нещо стомахчето... и имал временно неразположение... с мигрена...

266

Анонимен

преди 2 години

Абе Борисов кандидатира ли се за президент? Какво стана?

265

Анонимен

преди 2 години

Ето го Борисов, който смело ще се изправи срещу Радев на изборите... или не?

264

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах - защо Борисов така го е страх от Радев? Радев не ми изглежда много страшен. Ама пък от друга страна Бойко е голям страхливец.

263

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли че... ако Бойко Борисов отиде в ДПС, а Ахмед Доган се премести в ГЕРБ... всичко ще си остане същото? Това е теоремата за безмислено преместващите се милиционери.

262

радевщина

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството и това логично води да се множат ежедневните вече протести.

261

Анонимен

преди 2 години

Бойко щял да ходи на почивка, ама не можел да избере - Централен софийски затвор, или Дубай. Вие какво ще му препоръчате?

260

Анонимен

преди 2 години

Тоя не замина ли за Дубай? Всичките му приятелчета вече са там.

259

Юруш другаре !

преди 2 години

Напред с другаря Румен Радев, ПП и БСП ! Напред към студена и гладна зима ! Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по клавиатурите фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка

258

Анонимен

преди 2 години

Я! Тиква продава зелен хайвер - и такова нещо не бях виждал.

257

Анонимен

преди 2 години

Тиквата с политическа прогноза. Някоя тиквичка да записва думи... ъ-ъ глупостите на вожда.

256

Анонимен

преди 2 години

Хм, бях сигурен, че кандидатът на ГЕРБ-ДПС ще е Реджеп Ердоган, но нещата тръгнаха в друга посока - ДПС имат собствен кандидат, а ГЕРБ нямат. Идват готини времена.