335

Анонимен

преди 2 години

"В същото време имаме два платени реактора. Можем веднага да започнем да ги правим." -- много късно се сетил, когато от него вече няма да зависи нищо.

334

Анонимен

преди 2 години

Повече власт няма да видиш.

333

Магелан

преди 2 години

Този плужак няма умора да си прави пияр.Постоянно му отделят най много ефирно време по всички телевизиий.И кой .В момента голяма капацуна не е никакъв.Само са ми слушаме простотиите и лъжите.

332

Mopcku_

преди 2 години

Тивуне, нема нужда да ни напомняш постоянно че сте Организирана Престъпна Група, а другите не са. Знаем го.Виждаме масираните атаки на Севдалина във фейса, четеме коментарите на преданите ви ***, както и слушаме набутаните в устата на безпартийния ви кандидат за президент, който до преди две седмици не знаеше, че ще е кандидат. Аре ... отдавна ни е писнало от тебе и калините ти. Затвор за вас.

331

Никк

преди 2 години

Promeni.bg, продължаваме промяната ги има и във Фейса и в ютюб

330

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата в момента е при кмета на Симитли, в ранчото му.

329

БРЦК

преди 2 години

Бмб в каторга

328

БРЦК

преди 2 години

Прав е . Нова партия на хоризонта ККК КИРЧО КАНАДЕЦА И КОКОРКО.СЪКИТЕ КАТО БМБ ЦВ. ЦВ. ФАНДЪЧКА МАНДЪЧКА РАДЕВИ ХР. ИВ. СЛ. ТРЪНДАФУРОВ И ВСИЧКАТА ТОР ПОЛИТИЧЕСКА

327

Анонимен

преди 2 години

Прекалено много внимание отделяте на един болен мозък.

326

Активист на БСП

преди 2 години

Ами тогава временното ще те вкара в затвора !!!

325

Щирлиц

преди 2 години

Уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу!Никога вече!

324

Анонимен

преди 2 години

Както върви няма да има правителство.Лукумжиите от продължаване на измамата, тотални мошеници,всички го виждат,най вече кандидат партиите.То е абсурдно Кири Ментаражиев и кокорчо втори път да са в правителство.Няма да се случи,те нямат нищо общо с очакванията.Измамници които използват кризата да печелят за себе си и за новите спонсори,и мислят,че наивните са 99%.С тези парашутисти промяна няма да има,а разорение,дано хората вдянат.Няма нови национално отговорни хоеа.

323

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно вярно!

322

Анонимен

преди 2 години

Борисов ще давал 4 гласа на ДБ ,а питал ли е избирателите?Щото има "бол"та ще раздава на Бойкики ***.Големи глупости!Това,че санирането за бедните ще се доплаща,значи няма да случи.Грозотията на блоковете няма да изчезне.То безплатното трудно,процедурата тежка,а с пари съвсем.Но пък вятърните олигарси ще получат безплатни перки,а ще продават скъпо,че и субсидийка.А Добруджа вече е замърсена от *** на вятърните зелени тарикати.Мина един ураган в САЩ и останаха без ток,перките изхвърчаха

321

бай Ставри от ЦСЗ

преди 2 години

Ще се изхвърля мощно на плешивата му тиква отгоре и след това ще му го подам да ми го оближе.

320

Браво Бойко!

преди 2 години

Алчната *** започна протестите с негативни фалшиви новини и не успя да излезе от негативизма. А за да се направи нещо, е необходима позитивна енергия. Нито РР, нито БР нито Слави който беше 30 дълги, продължителни и скучни години на екран са в състояние да предложат нещо позитивно и затова ще се мъчат в ада на собствените си недъзи.

319

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

Само ББ може да върне нормалността и спокойствието! Напред ГЕРБ! Никакви Радевци и дубайски протестъри! Да живее България!

318

Анонимен

преди 2 години

до Щщщ... Подкрепата за ГЕРБ казваш се увеличсвала?-:) За дъртият комунист Борисов и бивше борче от прехода веднага след 1989 г? Ти сериозно ли си я мислиш тая глупост? -:))) Хахааах.... Явно нямаш и 30 "демократични" годинки щом пишеш хуморески!!! Ако е така,нямам какво повече да ти кажа! Щото нищо не "помниш" от едни други времена!!!

317

правилно

преди 2 години

дано да няма правителство.Лека полека старото ще изчезне,новото ще се наложи.Както беше през 2009 г.Е,сега е с обратен знак.

316

българин

преди 2 години

др Борисов.Вече идеята е,не просто да има правителство. а вас да ви няма в него! -:))) Толкова ли е сложно да го разберете? Или се правиш на улав?-:))))