7

АнонимеН

преди 2 години

БЕЗПЛАТНИТЕ АНТИБИОТИЦИ НА РАДЕВ ДАВАТ ДОБЪР РЕЗУЛТАТ! 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ УМРЕЛИ НА ДЕН СРЕДНО ОТКОЛКОТО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ! 90% ОТ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗПИСВАТ АНТИБИОТИЦИ ПРИ ВИРУСЕН ГРИП И ТОВА ИМ Е ОСНОВНОТО КОЕТО ИЗПИСВАТ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО МУ АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРНИ ЛЕКАРИ!

6

Чичо

преди 2 години

Мен пък ми писна от пророци, врачки, мишоци и пaтки. Ваксинираните щели да *** до 6, 8, 12 месеца ... минаха и нищо, и още ще минат. Това не е прогнозата за времето, не е и футболна прогноза. Всички - и ваксинирани и неваксинирани някой ден ще умрат - факт, но да дрънкате по цял ден глупости как не ви писна, бе!? А и ако вие "хуманни" хора с вашето кълнене и злословие сте бъдещето на тоя свят, еми надявам се наистина да е конспирация, че светлина в тунела не се вижда с такива съгражданЕ!

5

Анонимен

преди 2 години

Чете ли го някой тоя чаршаф? Има толкова много АКТУАЛНИ новини за престъплението Ковидпандемия, вие за умрели пак пишете.

4

Има един план за Бг

преди 2 години

Жертвите са на чудесната бг здравна система.Само се чудя като изморите българите кой народ ще дойде тук по план.Сещам се за едни с малки шапчици дали не греша

3

Анонимен

преди 2 години

Очаквам следващите дни да има и незачената жертва!

2

Бay

преди 2 години

жалко за бебето :(

1

Анонимен

преди 2 години

Жертва е целият свят на м.лоумници. Вие също сте жертва Днес.бг.