66

Анонимен

преди 2 години

Русия разполага С-400 в Белорусия.

65

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не посторихме Южен поток, щеше да е 100% собсвеност на Русия, Германия така се набута със Северен поток 2, който е 100% собственост на Русия, съжалявам ги просто германците, добре че нашите партньори от САЩ тогава навеме ни предупредиха да не строим Южен поток.

64

Анонимен

преди 2 години

Да сте чули някой русофил да е отишъл в белорусия да живее на висок стандарт? И аз не съм чул. Що така?

63

Анонимен

преди 2 години

Простият човек няма държавна енергийна стратегия и доктрина, седнал да ми говори за стъпки и ВЕИ-та на покривите.

62

Обективен

преди 2 години

Истината е проста. Искат да преструктурират, за да се нагушат техните хора с пари. Естествено обикновеният човек ще пострада, но те ще казват постоянно, че го правят за "негово добро".

61

Тодор Живков

преди 2 години

През ледениете зимни нощи яжта банани и се грейте на вятърни перки и соларни панели.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 Глупости на търкалета. Какъв разпределителен хъб бе? Южен поток щеше да е 100% собственост на Русия. България трябваше дори да се откаже от земята по която минава тръбата.

59

Анонимен

преди 2 години

Интерресно ми е, защо САЩ се отказаха да разполагат ПВО около границите на Русия във васалните им източноевропейски слуги, след като Путин прожектира няколко минутни анимационни филмчета, на които всички се смяха. Сега защо не се смеят?

58

Анонимен

преди 2 години

Какво става бе, вече и за режим на тока ли започна да се говори?

57

Анонимен

преди 2 години

Продажбите на Мерцедес се сринаха с 30.5% за последното тримесечие. Европейците вече не искат да купуват бензинови коли - това доказва, че политиката на Зелената сделка е успешна! Трябва да спасим планетата, иначе ако температурата се повиши с повече от 1.5 градуса, децата ни няма да доживеят до 45г. Длъжни сме да спасим планетата заради бъдещето на нашите деца. Европа минава на зелени енергии!

56

Анонимен

преди 2 години

ЕС минава на зелена енергия, Зелената сделка се оказва успешна. Автомобилните компании в Германия масово уволняват служителите си които са произвежали бензинови двигатели и минават на производство на електрически автомобили. Фолксваген вече уволни 30 хиляди работници. Бъдещето на автомобилостроенето е само електрически автомобили.

55

ПУ ТИН

преди 2 години

КОЛКО УМЕН Е БИЛ БАЙ ТОШО? НАУЧИЛ НИ Е НА ГЛАД И СТУД, ТА СЕГА ЩЕ НИ Е ПО ЛЕСНО С ФА/МАКА НАЧЕЛО! НАЛИ НИЕ СИ ГО ИЗБРАХМЕ? КИРЕТО И АСЕНЧО БЯХА В ПЪРВОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО ЗА 2 МЕСЕЦА И ВЕЧЕ СЕ ЧУВСТВА ПО ЦЕНИТЕ. СЕГА ЩЕ СИ ГИ ИЗБЕРЕМ ЗА ПО ДЪЛГО, ТЪКМО ИМАМ 30 КИЛА НАДНОРМЕНО ТЕГЛО. И ЩЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО ГЛАДУВАНЕТО! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

54

F-16 Block-70V

преди 2 години

ЕС и САЩ няма ли да ни помогнат?

53

Анонимен

преди 2 години

Всички страни от източния блок които се ориентираха към запада загубиха стандарта си на живот и днес живят много по-бедно от преди, а България и Прибалтийските е просто трагедия. Освен това през последната година загубиха и свободата си, и никога няма вече да си я върнат. Само в Белорусия хората са свободни и запазиха стандарта си на живот.

52

Анонимен

преди 2 години

Питат го: "какво правим с квотите и санкциите през 2025та, наложени от ЕС", а той вика: "това са чисто икономически проблеми, поради които ТЕЦте може да затворят и преди 2038ма, но едното няма общо с другото". Щели сме да караме със соларни панели върху панелката у Люлин. Тоя за какви ни има?

51

Анонимен

преди 2 години

Само да ви кажа, че сега в момента работи само един блок на АЕЦ Козлодуй, другия е в ремонт, изнасяме около 800МВт и ток има.

50

Анонимен

преди 2 години

До 46 ЕС съюз е временен както и зелената сделка, атомните мощности са за десетилетия напред

49

Анонимен

преди 2 години

Украйна се намира в особено трудна ситуация. Първият удар, който ще получи, е провалът на отоплителния сезон поради непоносимо високите разходи за газ. Тази криза не можеше да бъде избегната. Украинските власти вече повишиха потребителските цени на газа до неприемливи за населението цифри. Жителите на Украйна ще трябва да оценят цялата мъдрост на тази политика на свой гръб през следващите месеци.

48

Анонимен

преди 2 години

След това ще последва втори удар - слаба реколта през 2022 година. Украинското земеделско производство няма да оцелее без торове (чието производство спря заради високите цени на газта), то ще се срине. Нито захарно цвекло, нито зърнени храни, нито бобови култури без азот и амоняк няма да дадат реколта. Собственото производство ще бъде затворено поради същите цени на газа. Нито Полша, нито Беларус също ще могат да доставят на Украйна, те сами намаляват производството.

47

АнонимеН

преди 2 години

ЦЯЛОТО СЛУЖЕБНО Е НАЗНАЧЕНО САМО ЗА ДА ЛЪЖЕ И ЗАМАЗВА ПРОВАЛИТЕ НА РАДЕВ И ДА ПОКРИВА ПРЕСТЪПНОСТТА НА РАДЕВ КАТО КИРО МЕНТАТА И ВЕРА СУ