106

Анонимен

преди 2 години

Пеканович, лъжеш като копанарски ...., или по-точно като Кире Канадеца, Асан Крадливия и Рундьо Фигурантов. Ама нали сте от едно котило, да ми простят котките.

105

Тралала

преди 2 години

О, нали бяхме енергонезависими

104

Анонимен

преди 2 години

"мизерни заплати"България - МРЗ 650лв = 340Е.Русия - МРЗ - 160Е - . . . а как са цените и заплатите в България спрямо Германия? Или Дания?

103

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на нова GLC при демокрацията, не карам лади.

102

Анонимен

преди 2 години

Първата руска термоядрена електроцентрала в град Саров ще бъде няколко ХИЛЯДИ пъти по-мощна от атомните.

101

Тодор Живков

преди 2 години

Грейте се със зелено биогориво от употребявана тоалетна хартия и сушени обелки от банани.

100

Анонимен

преди 2 години

Всяка година между 10-20 хиляди британци, умират от студ през зимата, предимно пенсионери, заради високите цени на отоплението - във Великобритания редовно след всяка зима се води статистика на починалите от студ пенсионери но демократичните медии там не обичат да дават голяма гласност. Тази година пореди газовата криза жертвите могат да бъдат много повече.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Южен поток щеше да е 100% собственост на Русия." - Добре, че България не го построи, за това пък сега има Турски поток през България, който е собственост на Турциа. Честито на печелившите.

98

Защо така

преди 2 години

Заради хората, които са предопределили съдбата на целкият бг народ, заради тях Живко от Варна живее зле без пари !

97

ДО 104

преди 2 години

Не пиши глупости , без да си проверил факти и статистика - Англия е голяма като Територия колкото България има 55 милиона човечета - заплатата е 5000 паунда , хляба е 4 паунда .Русия е с 160 евро - хляба е 10 цената , тока е 4 цента .Та така драги ми смехурко .

96

стига вече

преди 2 години

Корабът "България" потъва. Капитанът е Радев, а пом. капитанът е заспалия Янев. Дерзайте българи, отново гласувайте за тия из.мам.ници, лъжци и крадци!

95

Анонимен

преди 2 години

До Бананаджии! "мизерни заплати"България - МРЗ 650лв = 340Е.Русия - МРЗ - 160Е. Куба - 12$. Венецуела - 2$.

94

това

преди 2 години

червено наследниче знае ли на кой свят се намира или си мисли че дядо му още е на власт

93

Анонимен

преди 2 години

До Бананаджии! Не съм влизал в лада от 28 години може би, ама май 15 годишен западен таралясник е по-добрия вариант. А при социализма нямах нито кола нито жилище. Сега имам по две. Бананите отделно.

92

До 96

преди 2 години

Какви акции на Сименс, Мерцедес, Порше... или Фолксваген сънуваш бе, това са частни фирми и откъде реши че държавата може да ги продава? Тези глупости вървят само пред изгладените мозъци на мужиците!

91

Анонимен

преди 2 години

Прав е. Няма да останем без ток, а без пари.

90

Бананаджии!

преди 2 години

Нали осъзнавате, че 90% от вас никога през живота си няма да могат да си купят нито нова кола, нито жилище. А не може и без кола, трябва да се ходи на работа, нали сте стока на пазара на труда, трябва да се продавате някой да ви наеме. Ще карате 15 годишни западни таралясници които като ламя ще гълтат за ремонти мизерните левчета от мизерните ви заплати. И никога няма да чакате по 20 години за нова Лада както при Тодор Живков, а магазините винаги ще са пълни със западни стоки като корекоми, и ще има много банани, банани, банани!

89

Анонимен

преди 2 години

Аз много съм загрижен дали Северен поток 2 е 100% собсвеност на Русия, или на Германия.

88

Меглена Кунева

преди 2 години

целта е да се потопи Европа,за да може сащ да изплуват за още малко ... те едвам до декеври си осигуриха още таван на дълговете, карат го месец за месец. това е краят, някой ще се катастрофира, и май това ще е ЕС, и ако не тръгнем заедно с Русия, всеки поотделно ще се спасява,защото без Русия няма живот, и не защото те така за пожелали,просто разлика в класата на всяко едно ниво , ние с министри като този моя набор на 30 години да ликвидира цяла държава е за разтрел, но има време

87

Анонимен

преди 2 години

Съдът в Дюселдорф отхвърли искането за освобождаване газопровода от разпоредбите на ЕС, тоест газ по него няма да потече. Цените на газта експлодираха, зимата ще минат 2000$. Брюксел реши, че Русия трябва да продаде 50% от СП2 за да изпълни разпоредбите на Съюза. Изправен пред меката сила на ЕС, Русия която е слаба и Путин действа от позицията на слания, беше принудена да остъпи и обяви, че е Газпром ще продаде 50% от такъв ликвиден актив като СП2 срещу придобиване на 100% от акциите на BOSCH, AEG, Siemens, Порше, Фолскваген, Мерцедес и БМВ. Европа е спасена, няма да студува зимата.