8

Стамболов

преди 2 години

Недопустимо за една демократична държава-член на ЕС е поради неграмотност на членове на РИК о ЦИК да бъдат лишаеани граждани от Конституционното им право на волеизява !

7

Определено е лош!

преди 2 години

В името на прозрачните и честни избори лишиха избирателите от граждански контрол върху изборите и на практика ги направиха НЕпрозрачни и НЕчестни!!! А лесно може да се осъществи граждански контрол чрез преброяване на хартиените отрязъци от машината от членовете на СИК в присъствието на наблюдатели и застъпници!!!

6

Анонимен

преди 2 години

РИК Стара Загора е бил неграмотен по въпроса с електронния подпис. Хората, които искат да заемат подобни постове трябва да се образоват. Стига вече работа " както е било до сега" . Дойдоха други времена. Правилно ги нарекоха " динозаври".

5

Анонимен

преди 2 години

Гуши направиха от избори!Пият народна кръв!

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЗА КАКВО МУ Е НА НЯКОЙ ДА РАЗБИРА ОТ БАНКОМАТ КАТО ПОЛУЧАВА 300лв. ПЕНСИЯ. С ТАКАВА СУМА КАТО ЗАСТАНЕ ПРЕД БАНКОМАТА ТОЙ ВИНАГИ МУ ОТЧИТА ГРЕШКА.

3

Сега ли

преди 2 години

да вдигна юмруче или да изчакам още малко

2

ДС цирк

преди 2 години

Да видим дали съм разбрал правилно: една от клинките на Радев, която е част от ЦИК, която Радев е назначил, критикува други калинки на Радев от ЦИК, че заедно са извършили закононарушение и как "повече не трябва така да правят"?

1

по лошо няма

преди 2 години

фигуранта точно това иска , провалени избори . иска да остане на власт и да управлява с личното си правителство .