16

Анонимен

преди 2 години

Тая трябва спешно да си смени партия.БСП изобщо не и отива,защото това е партия на бедни и онеправдани,а каката е всичко друго,но не и бедна.Има пари да изучи детенце в сащ и да работи в американска банка,а реве срещу Кире,че ходил да бачка в Канада,защото тук не се диша от такива като нея и буци.Тетката-вечна дупетатка,мъжле-уредано с 30 бона заплатка в Лукойл...Скрий се ***!!

15

извод

преди 2 години

Щом всички скочиха като един срещу Кирчо,изводът е ,че е единствената заплаха за тях и се чувстват уютно само в буцевата територия.

14

СМЕХ....

преди 2 години

КИРЕ ТРИВОЛТА И Г-жа ЛЪЖА НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ-----ЩЕ ПОЧНЕ НАДЛЪГВАНЕТО ...И ТОГАВА...ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПРОПАДНАТ!

13

отврат

преди 2 години

Днес буци ходил до шипченския манастир,а попаза ,да му се подмаже, се блъсна в главата му в стремеж да го цунка.Има видео и може дасе посмеете.

12

Анонимен

преди 2 години

Аман от амбициозни селски фрстачки алчни.

11

Щирлиц

преди 2 години

Другари,време е да си вървите.Това,което откраднахте,ъ.ъ.ъ приватизирахте,на небето няма да ви трябва.

10

Анонимен

преди 2 години

Како бе, те разговори водят, М А не с тебе! Тебе ше те чегъртат!

9

Анонимен

преди 2 години

Како бе, те разговори водят, *** не с тебе! Тебе ше те чегъртат!

8

г-жа Лъжа

преди 2 години

Другите лъжат ние само мажем!!! Хахахахаха! бсп издигна рези(л)дента а той с дс издигна пп с които и славчо не е "говорил" но пък всички го подкрепят за президент!!!!! Та въпроса е кои са тия у президентството??? От коя бивша партия и институция.....

7

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами факт е че Кирчо и кокорчо надминаха в лъжите и обещанията си за "Светло бъдеще" дори корифей в тази област, каквато безспорно е другарката Импексова...Между другото харвардските комсомолци изтърколили се под юмручето на фигуранта, много напомнят на едни друг бизнесмен, който наскоро щеше да става собственик на ФК Левски и обещаваше милиони, за селекция, стадиони и молове, без да може да даде банкова гаранция за това, добре че от Левски се усетиха, за разлика от последователите на ПП ПП и СиЕ

6

Анонимен

преди 2 години

Ох, Корнелия е добре да вниква малко повече в думите. Водят с разговори с ХОРА от БСП, не с БСП. Сигурно е бясна, че няма контрол над хората.

5

Анонимен

преди 2 години

Тони Славчо по фейса пишеше за преговори ,но защо никой не го търси )

4

Ами,да....

преди 2 години

ЛЪЖЕ КАНАДЕЦО....щото НИ смета за аборигени.....!

3

Майна

преди 2 години

Явно Кирето е хроничен лъжец. Жалко.

2

СМЕХ....

преди 2 години

ЯВНО, КИРЕ ТРИВОЛТА Е ПАТАЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ......ЛЪЖЕ НА АНГРО И НЕ МУПУКА ИЗОБЩО......

1

Наблюдател

преди 2 години

хо хо хо и другарите си промениха премяната с "промяната" къртят мивки направо ! Как да не гласуваш за червената кралица със синьо сърце !