70

Анонимен

преди 3 месеца

Тая само с ДПС и С Бойко преговаря! Мата Хари

69

П.К. инк.

преди 3 месеца

Този пак го хванаха в крачка.Не му ли стига името киро лъжата?

68

Либерали

преди 3 месеца

Ех, Корни,разбрала си,че си жертвата,а можеше да издигнете кандидат за президент.Поне да се знае -либералите/*** да си имат сегашния президент,а вие - национално отговорен кандидат!Твоите щяха да те подкрепят- а сега на кого да разчиташ...на предатели ли?

67

РАЗБРА ЛИ КОРНИ....

преди 3 месеца

КИРЧО КОКОРЧО ПРЕГОВОРЯТ СЪСВСИЧКИ ОТ БСП...НО, НЕ И С ТЕБЕ КОРНИ....ХАХАХАААКРУМЧО ЗАРКОВ ПРЪВ Е ГОВОРИЛ С ТЯХ, ВЕЧЕ......!

66

Анонимен

преди 3 месеца

Г-жо, г-н К.Петков е казал, че води РАЗГОВОРИ с ХОРА от БСП, а НЕ С РЪКОВОДСТВОТО НА БСП. Правите ли разлика? Членовете на една партия НЕ СА КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ НА ЛИДЕРА НА ПАРТИЯТА. Като не им отърва, напускат. Чета , че и Сл.Тр. се оплаква. На ваше място не бих се оплаквал , а ще потърся причината защо хората ми бягат.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Ще има!Ама с Кирето от затвора!

64

Тралала

преди 3 месеца

Киро още не е запомнил, кои са от неговата партия и кои са останали в БСП. Говорил е с новите членове на ПП Подобни грешки може да има и с ДБ

63

Анонимен

преди 3 месеца

До Факт - Чорапът нямаше да ги изгони, ако не бяха компрометирани и мoшеници -...- чорапът ги изгони в своя полза, но не се отказва да ги използва за "спасители"! Много е почтен с "почтените"!

62

Ха,ха,ха,ха....

преди 3 месеца

Много червени маймуни са се наредили на клонката.....НОРМАЛНО Е ДА СЕ СТРОШИ....ХАХАХА

61

Ами,да....

преди 3 месеца

Няма вече онова "Комунистическо единство" КОРНИ---ТУКА СТАВА ДУМА САМО ЗА ПАРИ....И ТО С ГРУБИ СМЕТКИ!...НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ!!!!!

60

Бъди сигурна КОРНИ..

преди 3 месеца

Твоите ПРОТЕСТЪРИ, ПАК ще те изпързалят.РАДЕВ СИ плете кошничката с КИРЧО И КОКОРЧО...А Ти само ще им служиш за параван.

59

съвет

преди 3 месеца

импексова , ходи целуни Борисов по ръката , може да се съгласи да направите правителство , иначе ше затънеш още повече .

58

Факт

преди 3 месеца

Чорапът нямаше да ги изгони, ако не бяха компрометирани и мoшеници ...

57

Анонимен

преди 3 месеца

С вас няма да водят преговори. Няма нужда. Ще се оправят и без бсп!

56

Добре ще е

преди 3 месеца

Бойко, изкарвай вече белия кон и дай шанс на феновете на Радев да минат и да го погалят по топките. Ще им бъде за последно

55

Анонимен

преди 3 месеца

Абе много се изплашиха от К.Петков и Ас.Василев.Започнаха да ги плюят от всички посоки.Двете момчета объркаха сметките на всички.Пет пали не давам какво е гражданството на Петков и какви дела е имал Василев .Важното е да вършат работа.Успех момчета.И да отвеете останалите.

54

реалист

преди 3 месеца

Кирчо и Асанчо са две червени комунистически унученца закърмени с кражба А нинова я е яд че не я канят да дели баницата с тях

53

Измама

преди 3 месеца

Основното занимание на харвардския е да продава хранителна добавка с Lactobacilus bulg. , с измислени качества за 50 лв./опаковката. Това предполага да си изключително добър лъжец, а той се оказа посредствен такъв - постоянно го хващат. Последно направил фотошоп, че Опра Уинфри рекламира препарата му. Тепърва големи ядове ще бере!

52

кратко и ясно

преди 3 месеца

Крушевската крадлива биволица реве че я прескачат в пазарлъка

51

Защо така

преди 3 месеца

Заради хората, които са предопределили съдбата на целият бг народ, заради тях Живко от Варна живее зле без пари !Държавна сигурност е замесена !