218

Анонимен

преди 2 години

В Германия като влезеш в заведение идва бармана и ти сканира сертификата. Ако го направят така и тук съм съгласен. Ама да не е само на хартия и да се прилага само за парлама на Витошка на рафито, а в кварталните кръчми ту.човете да си се събират необезпокоявани. Ако е само за парлама до изборите очаквайте касапница. И не си мислете че съм ваксър, даже напротив, аз съм за задължителното тестване през два дни!

217

scott

преди 2 години

а най-добре: жълта звезда!

216

W

преди 2 години

Ето го признанието, че "мерките" нямат нищо общо с "опазването на общественото здраве". Кунчев тръби, че мерките се въвеждали, за да "намалят разпространението на ковид". В същото време дава картбланш на ваксинирани спокойно да разпространяват заразата в заведения, кина и театри, като не им иска тест, за да докажат, че не са носители на вируса. Сега професорката признава, че целият този цирк няма нищо общо с медицинските мерки, а е средство за натиск срещу хората, които отказват да "клекнат".

215

Анонимен

преди 2 години

До Ема, другарЪката Христова, не знае какво са чест, достойнство и авторитет, не се ядат

214

W

преди 2 години

Боже, Боже, и тази е професор... Трябвало хората да се ваксинират, защото това щяло да донесе безопасност на тези, които са вътре в обектите...И каква точно безопасност ще донесе, като тези, които ще си правят тестове и ще доказват, че не са опасни, са НЕВАКСИНИРАНИТЕ? Точно те ще гарантират, че няма опасност, защото ще са влезли с тест. Ваксинираните няма да правят тест, а ще могат свободно да разпространяват заразата. Но според професорката именно те щели да донесат безопасност?!

213

Анонимен

преди 2 години

До Ken 218 След изборите не се знае от новото правителство какво може да се очаква , може и задължително ваксинилане. Сега сме предизборно и за мерките повече де ослушват.

212

Ема

преди 2 години

За пари човек е готов да изговори всякакви глупости, да стъпче авторитета си. Разбира се, не всеки човек би го направил. Хора с чест и достойнство не биха го направили- за никакви привилегии и облаги. Знам, че има такива хора и бъдещето принадлежи на тях.

211

Анонимен

преди 2 години

Един въпрос ти движиш ли се все още нормално по улиците, че кат гледам може изгориш бързо бързо.Бая са ти сърдити хората. Сега ти Христова си затворник на самата себе си, дано има съдба и си я понесеш,можеш ли спокойно ти и Кунчото да излезете сред нас а, оо добре недейте. Много малко трябва, много малко, опичайте си акъла какво предлагате другата седмица, че...

210

Глупости без край

преди 2 години

Ваксинираните заразяват ли се, боледуват ли и могат ли да предават заразата Ковид? Отговорът е ДА. Тогава локдаунът е по-доброто решение.

209

Анонимен

преди 2 години

Сега с тия мерки и сертификати пазим кого... Баба и дядо и 200 килограмови индивиди, които нито спортуват, нито нещо за себе си праят и са с една камара болести. Над 90% от хората го изкарах поне по веднъж че и по два пъти като стандартен грип ама тук идеята е друга явно пари пари влияние послушание наложени от тиранина ЕС.няма ви спазваме мерките, излизаме на национален протест и Бог да ви е на помощ, ще носели децата маск ти нормална ли си ***, цървулке

208

РЕФЕРЕНДУМ

преди 2 години

Проф. Христова никой не я пита! Народа, които за пореден път ще излезе да гласува също никой не го пита - даже и едно СОЦИОЛОГИЧЕСКО ПРОУЧВАНЕ не смеят да пуснат! Аз искам РЕФЕРЕНДУМ по въпроса за въвеждане на "зелен сертификат"! А също дали се очаква да има и ЖЪЛТ СЕРТИФИКАТ, понеже твърде последователно се опитват да ни ПРАВЯТ НА ЛУДИ?!?

207

Ken

преди 2 години

Хайде ! Въведете сертификати ! Ама не смеете, защото който го направи, трябва да забрави за класиране на изборите.

206

Анонимен

преди 2 години

С 20% вакшитирани, от които повечето пенсионери, как точно ще се спаси заведенията от фалит? Единствното спасение е пълен бойкот на мерките.

205

Анонимен

преди 2 години

Ама тия докога ще ги търпим? За един грип локдаун да правят. То оде къде по страшна криза, а те ни разсейват.

204

Пианде

преди 2 години

Професеорке, чувам от общи наши познати, че и ти кат бай Шиле посягаш често към чашката. Тия решения на пиана глава ли ви идат. Имам чувството, че тряя яко да те ваксинират с кожена игла

203

Анонимен

преди 2 години

При около 20% ваксинирани, тоест със зелен сертификат заведенията така ще бъдат спасени от фалит че няма да ви се вярва когато,, спасените'' ви погнат с камъни по улиците.

202

Анонимен

преди 2 години

Доктор Менгеле, ако знае кви ги вършите ще се върти в гроба. Вие сте по зле от талибаните бе. В Афганистан има заведения, айде идете и там с мерките напред... Ама е идея да ги викнем за помощ и публичното ви клане

201

Анонимен

преди 2 години

Национални протеси, мислещи българи! Не щеме Европа, искамр си свободата!

200

Анонимен

преди 2 години

Ивке, вкараш ли това смятай че на теб и Куньо по Коледа може и струване да ви праят. Мноо е напушен и газиран народа на фона на всичко останало цени парно ток, трябва последна капка и очевидно на там вървите. Ядоса ли се българина ни Европа ни Нато нищо не е по-велико от глада. Внимавайте много, че и в училищата вършите идиотии, кой щти тръгне 7часа с маска, ти чуваш ли се ***.. Няма влеземе в час да знаете. Ни онлайм ни присуствено, помните ли последните учителски протести. Ряпа да ядат

199

Анонимен

преди 2 години

"Проф. Христова: По-добре "зелен сертификат" от локдаун"---------------------Ако излезем и ви потрошим кратуните най-добре ще е нито едно от двете, нали така?