242

Анонимен

преди 2 години

"Хайде бе, антиваксърчетата, нали щяхте да правите революция ако ви обявят нови мери и отиване към сертификати и зелен пропуск?" --- революцията е от първия ден на пландемията. Резултатите са видими и с просто око - само 20% набодени. Ако искаш екшън версия на революция, идваш в кварталния магазин и ми казваш назидателно да си сложа маската. После ще ти разкажат какво се е случило.

241

Анонимен

преди 2 години

Всеки лекар издал сертификат е спасил човешки живот.

240

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ПЪК АЗ ВИ КАЗВАМ ДА ВЪРВИТЕ НА М=====ТА СИ

239

Анонимен

преди 2 години

Такива сертификати ще ви дадем, че като ви запукаме, няма да има къде да се скриете. Нашите предци са извоювали свободата ни, сега е наш ред. Родоотстъпници и продажници

238

Анонимен

преди 2 години

Вървим към сертификат или ограничения? Все едно сертификатът не е най-бруталната форма на ограничение! Много нагли станахте, ей!

237

Маркус Волф

преди 2 години

Новото Щази на госпожа *** преследва друговерците, които не вярват в ковид. Затворите пак ще ги напълним.

236

Антикомунист

преди 2 години

Това са рисковете на лекарската професия. Или си с хората или си правиш опити с тях като с морски свинчета.

235

Анонимен

преди 2 години

До Списъкът на Шиндлер "Лекарите които издават сертификатите ще влязат в историята като Оскар Шиндлер." Лекарите, които издавашт фалшивите сертификати ще влязат единствено в Централния софийски затвор, но за сметка на това ще излязат от списъците на имащи право да упражняват лекарската професия.

234

Антикомунист

преди 2 години

Не се плашим от затвори. Спомняме си Белене за противници на системата.

233

Списъкът на Шиндлер

преди 2 години

Лекарите които издават сертификатите ще влязат в историята като Оскар Шиндлер.

232

Анонимен

преди 2 години

До Антифашист "Изходът е във фалшив документ за спасяване от репресиите, концлагерите и езекуциите." Това е "изходът" към Централния софийски затвор. Хубаво е да ви се напомни.

231

Антифашист

преди 2 години

Изходът е във фалшив документ за спасяване от репресиите, концлагерите и езекуциите.

230

Анонимен

преди 2 години

До Светозар "Скъпи, ние револючията я правим в момента. Отказваме, да се ваксаме." Хахахахаха. Мне, не позна. Това го говорехте в бъдеще време преди 3 дни, а отказвате да се ваксинирате от доста повече. Значи и лъжете, отгоре на това, че сте мишки.

229

?!?

преди 2 години

Ей на това правителство му се казва тотална липса на държава.

228

Анонимен

преди 2 години

До СмятайАми че, нали сте на война. Паднали в битката с Ковид.

227

Анонимен

преди 2 години

Тук играят много пари, ари и пак пари. Играят си със страха на хората.

226

Светозар

преди 2 години

До Анонимен" Хайде бе, антиваксърчетата, нали щяхте да правите революция ":::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Скъпи, ние револючията я правим в момента. Отказваме, да се ваксаме. И това не се харесва на кукловодите. А ти се ваксай, ако щеш с 19 - а доза.

225

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе, антиваксърчетата, нали щяхте да правите революция ако ви обявят нови мери и отиване към сертификати и зелен пропуск? Какво стана, защо няма революция? Само някакви общи приказки за "те ще видят".

224

Царя е гол

преди 2 години

Има клипове как Кацаров отрича и плюе по ваксините за ковид. Неговият заместник министър излезе и каза пред цялата страна - вижте Израел, всички ваксинирани, а колко заразени и каква смъртност, ваксината не помага. След тези изказвания, точно тия м.а.л.о.у.м.ни.ц.и правят ваксината задължителна? Има само 2 отговора или са супер некомпетентни, или са грам не разбират от медицина, или ако затворят няма как лъжливото Радево управление да плаща на бизнеса. Типично по куминистически, репресивно!

223

Анонимен

преди 2 години

Едни и същи психопати с празен поглед, експерти, министри, професори.... всичкото другарь много се загрижи. Да си копаят гроба, дегенераДа винаги е бил суициден. Нормалните хора няма да участват в тая проклетия. Да си взимат сертификатите, всичко да затварят и без това на хората им писна да живеят в проклетата им държава