262

Анонимен

преди 2 години

Министре ти ядеш ли хляб луканка ,че твоя колега на спорта яко *** луканката

261

Анонимен

преди 2 години

Интересен ще бъде резултата от този комунистически експеримент, надявам се след като прецаката абсолютно всичко с което се заемат да ги сполети съд и дълъг затвор.

260

Анонимен

преди 2 години

До Славито къде е "Във парламента каза ,че няма да има локдауни ?" Ми, Славиту ви излъга. Него така си го докарахте. После така ви "управлява" и сега така продължава да "присъства" в политическия живот. ДС такава задача му беше поставила.

259

Stoedin

преди 2 години

Ники Денков, ти се оказа един обикновен некадърник.

258

абе Денков !

преди 2 години

Ти имаш ли мозък да мислиш ? Кога ще спреш младежите да ядът и пият на големи компании ,,по домашно,, заразата ще си върви и това е ! Ваксини има ли има ,ами който иска да се ваксинира какво дреме някой да го е спрял ? Защо не се нахвърлите върху заводите като източник на зараза или във заводите вирус не вирее ,ами затвори администрациите да не се събират хора ,ами спри всякакво движение за да няма болни ,че болниците който са обезкостени да си отдъхнат-- ей големи сте телете 2-г, едно и също

257

Славито къде е

преди 2 години

Във парламента каза ,че няма да има локдауни ? Сега избери си да те обеся или да те гръмна щото АЗ искам така-- ей това ми казва тоя овчар . Радев , ще си изгубиш преднината излез и кажи затваряш или не - мъжката ,а ние на изборите знаем какво да правим като намазани със олио сте айде стига със тези тънкажи.евробезполови ли ще сме евронеутрални ли ще сме ?

256

Анонимен

преди 2 години

Каква полиция!?Там само комплексари и *** в униформа,те винаги ще бъдат нищожна част от населението,но то е в лепкава мъгла

255

вървим към бунтове

преди 2 години

Ако народа не се стегне и не защити правата си ни чакат вълна от всякакви ограничения на правата със ковид изпълнението се започва не е въпроса дали трябва да се ваксинираш въпроса е че този се чувства сигурен и знае ,че ще ти го наложи със сила която е обезпечена ,също знае че сме страхливи и само ще си пишем и дори да излезем като видим кордоните и ще си тръгнем ,е това знае тоя и със това е силен . Цялата държава във момента се крепи на полицията ,няма капка демокрация ,всичко е на сила.

254

Барманката

преди 2 години

гледах по новините в 22:50 се наредила на опашката пред заведението, че от 23:00 тест и трябвало. Няма такъв цирк, другите ги дават серизно влизат в палатката там сами си бъркат в носа, абе трагикомедия пълна

253

Анонимен

преди 2 години

Денков, какво стана, нали имахте план при 500 на 100К- щяхте да издавате заповед за ДО? Защо няма издадена още такава заповед за големите градове? Недабавно издавайте заповед, централно за ДО! И без разиграване с ротации!

252

Анонимен

преди 2 години

ДА НЕ СЕ ДОРИ ДОКОСВАТ ДЕЦА,ЩОТО ЩЕ ВИ СТАНЕ ЧЕРНО КЪРВАВО!!!!Змиевидни лица в образователнара системата,не трябва да се допускат!

251

Анонимен

преди 2 години

Отиваш към затвора!

250

НОВИЯТ РЕД

преди 2 години

ВЪРВИМ КЪМ НОВИЯТ РЕД НАРЕЧЕН ФАШИЗЪМ

249

Анонимен

преди 2 години

Към нищо не вървите. Избийте си сертификатите от шбаните кратуни.

248

Анонимен

преди 2 години

"Д-р Ганева: Очаква се обсъждане и деца над 5 г. да може да се ваксинират"-статия от днес

247

Анонимен

преди 2 години

Сега вече стана ли ясно накъде вървим и за какво беше този зор за присъствено точно в пиков момент и защо учениците бяха оставени без маски и тестове в училищата, без официална заповед и с пародията:" тестове да се правят само, ако 90% от родителите са съгласни". Но много още не могат да се усетят.

246

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ВИНОТО СТАНА, КАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ ТА ГОНЯТ

245

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 274 "революцията е от първия ден на пландемията." Ц. Виж отговора ми в пост номер 262.

244

БЛМ

преди 2 години

Сертификатът е сегрегация.Булгаp Лайф Метерс

243

Знаем

преди 2 години

накъде вървим още от лято 2020,ама тогава беше конспирация!!!