282

Цялата

преди 2 години

тази измишльотина на Кунчев, с подкрепата на министри единствено ще доведе до спад на образованието, то и така не е най-доброто /да благодарим на всички, които го съсипват по по инструкция на САЩ/...Това издевателство върху учители и деца, изначално е подсъдно..първо, че препаратите са си експериментални, "тестовете" също са нелигитимни и като за капак се нарушава Конституцията на България....т.е. всички, които се опитват да наложат тези безобразия са ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ...

281

Анонимен

преди 2 години

Когато на хората им свършат и малкото заделени пари тогава ще ги видим националните предатели и всякакви експерти, пишман професори и всякакви продажни ....лози КЪДЕ ЩЕ СЕ СКРИЯТ!

280

анонимен

преди 2 години

Тези хора не са адекватни!Абе,Денков,кажи как чисто технически ще стане това?Работя в училище с над 800 ученици и около 75 души учители и обслужващ персонал.Имаме една фелдшерка,тя ли ще проверява на толкова души сертификати или кой?Или на класните ръководители ще вмените тази "отговорност"?Категорично заявявам-не сме компетентни!А и не виджам как ще накараме децата да представят такива сертификати.

279

Анонимен

преди 2 години

Значи от ковид умрели 21 000, от други заболявания 200 000, от глад, от студ и катастрофи, незнайно колко. Ерго, на никой не му пука че мрем, обаче няма да ви оставят да умрете от ковид. Кога за последно някой толкова се е загрижил за вас, че да ви дава безплатно? В случая ваксини. Пази се от данайците, дори когато носят дарове.

278

до 315

преди 2 години

Глобалист в речника на ***, кога стана лоша дума. Кога? С глобализма света върви напред. Пътят на коприната е пример за глобализъм. Мисля че започвате съвсем да бъркате терминологията, отидете и четете, не стойте само в днес.бг за да изтърквате копчетата с коментари без никаква стойност.

277

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 313 Ами няма логика, разбира се. И да, всичко е заради бизнеса и натиска от ЕС... В Израел протестираха срещу бустерите хора, които имат високи нива на антителата, но сертификатът им става невалиден без бустер...

276

кк

преди 2 години

точно такива като Фандъка,разнасят заразите ...

275

Анонимен

преди 2 години

Във всичко държави искат сертификат.И у нас ще искат.Скоро ще има сериозен локдаун искат не искат.Това е като не се ваксинирате

274

Анонимен

преди 2 години

Има огромна разлика между положителен с Ковид без симптоми,с лека симптоматика и в интензивното.Фанъдкова няма симптоми .Жалко ,че се е ваксинирала.

273

Анонимен

преди 2 години

ФЪДЪКОВА няма симптоми,само е положителна и това се случва с повечето ваксинирани.Нвмат симптоми.Защо пишете глупости.СЪЩОТО Е СЪС СЪПРУГАТ И

272

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова е ваксинирана и сега е с ковид. Правете си изводите дали и как действа "ваксината".

271

BG Man

преди 2 години

Осъзнайте се бе хора . И с ваксини вируса си върлува и няма да го спрете не залъгвайте хората и не ги тормозете. И ваксинираните се разболяват и те заразяват.

270

BG Man

преди 2 години

На кого слугувате бе Простаци. Затваряйте училищата .

269

Баща

преди 2 години

Нямам намерение да тъпча дето си с ваксини. С две дози е и повече НЕ. Ако трябва да откриват учебни заведения за неваксинирани или прекраъявам образованието ако няма друга възможност

268

Анонимен

преди 2 години

О не, вървите към Трибунал.Ще сте вторите, осъдеди за геноцид, след учителя ви Хитлер.Е, ще ви призная, че го надминахте.

267

Анонимен

преди 2 години

Не знам, но некой върви към мари3.

266

Анонимен

преди 2 години

Стягай си багажа бе п.л.а.з.м.о.д..и..й!Не виждаш ли че времето ти е преброено и изтича!В това министерство хвани единия министър,блъсни другия !Не се намери хладилен свестен човек, само г...зо...бли......чи!

265

Анонимен

преди 2 години

Вървиш към уволнява или си търсиш майстора,да те маскира трайно!Няма да се ваксинирам *** против Конституцията и законите!Ще търсиш кой да работи,а аз ще си потърся правата ясно ли е ?Ще съдя този,който се опита да ме лиши от основно гражданско право- право на труд!Ако държавата има излишни пари да ми плати обезщетение добре, давай!Може утре училищата да да в локдаун поради стачка!

264

Жив ли е Менгеле?

преди 2 години

Първите психопати на тема "висша раса",се появяват в западна Европа и Англия,в миналото,те са провеждали експерименти с хора от южна Азия,предимно Индия и също в Китай,това довежда до маса увредени завинаги хора,превърнати в инвалиди и нераждане на момичета,а днес момчетата трудно си намират съпруга,ако изобщо намерят жена,след това са се провеждали експерименти в щатите,като принудително са лишавали жените да раждат и са ги обезплодявали, но най-страшния връх на жестокостта и цинизма е Менгеле

263

Д-р Менгеле

преди 2 години

Нямате право да пътувате без жълтите си Хитлеристки значки, опс... исках да кажа - зелени паспорти за ваксинация, стоите си в концлагерите и не можете да пръ дн ете и мръднете , без позволение и без доктор Менгеле и биг Фарма да ви забие една доза "ваксина" !