302

Анонимен

преди 2 години

Това е не законно, защото ваксината е доброволна. За да стане това те трябва да променят закона а доколкото знам няма действащ пърламет. Защо някои адвокат не каже нещо

301

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям 337. 338 Айде като дойдете в училище и видите как се преподава 7 часа с маска да си говорим и как за моето дете например е противопоказно да седи с маска толкова време заради алергия и как ще обясня после ринита му дали е алергия или тъпия ковид.Ограниченията отново са заради възсрастните хора, така активно ни разделят. Да, аз съм за ДО в момента за да не мъча детето си и себе си да преподавам. Но няма да склоня да се ваксинирам нито да плюя плюмки през два дни или да ми бъркат нам

300

Анонимен

преди 2 години

Денков, мекотело такова. Вече и децата разбраха, че мотивът ама хич не е нашето здраве. Преди години от сезонен грип отсъсваха много повече деца и колеги, ама не беше Ковид или е бил, ама не е била модерната му мутация.Как не те е срам. Спиране на учебни занятия на национално ниво. Родителите 100% ще ни подкрепят. Не искам ти и Кунчев да мислите за моето здраве, рискът си е мой. Сертификат посмъртно няма да си извадя, ако ще Кунчев да почне да води шоуто на Ноколаос Очевидни търсят медийна слава

299

Анонимен

преди 2 години

Очевидно искате да минем онлайн всички с тия мерки, маски и т.н.,за маските ще имате проблем с родителите , забрави да си вадим сертификат, за да идем на рабта. Който колега го е страх е свободен да смени попрището . Стачката ви е в кърпа вързана. Вече сме в разговори със синдикатите

298

Анонимен

преди 2 години

Вървиш към учителски бойкот, сещаш се нали. Помниш учителските стачки.... Нито ще се ваксинирам, ни ще мъкна маска цял ден

297

дедо от село

преди 2 години

А бре откъде ги копате тез плазмодии и плахоци ,бре? То бива гъзолизаество бива, ама толкова не бива бре момче Предателите никой не ги обича и накрая отиват на бок..лука!

296

21

преди 2 години

Този е пълен ***. Баси клоуна.

295

Анонимен

преди 2 години

Г-н Денков върви към опашката на лъва.

294

Анонимен

преди 2 години

До Емигрантка- Права си и си интелигентна. Личи си че разбрала демокрацията! Като не щат да умират от ваксини, си трябва дебела тояга. Бой и терор до дупка, докато не разберат че "Ваксината те те прави свободен". И концлагери за нечовеците.Възхищам ти се и от това, че вече си жена!

293

Да

преди 2 години

До 331- И сега пак с неговите похвати ще се спаси Европа!!!! И както братята му Комунисти казваха- "Грижа за Човека"! Но Рейгън го е казал добре: "Ако фашизма дойде някой ден пак, ще е под маската на Либерализъм".....или "Грижа за Човека"

292

Емигрантка

преди 2 години

Вървите стремглаво надолу- последни по ваксинация и първи по смъртност и зараза. А и последната изцепка на този псевдо министур че разчита на образонието и културата на учителите да се ваксинират. Смешно е защото в България отдавна липсва някаква култура- било то здравна, образователна или финасова. Българина не разбира от добро и за да спре да се учи по трудния начин му трябва тояга. А иначе проблем имат с българи с двойно гражданство- поне да бяха се научили от света.

291

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте училищата, с каква цел е това бавене и отлагане и все още не ги пускат онлайн?!

290

Maртин

преди 2 години

Вървите към тояга в мутрите, недочегарена.. Да видим как ще надделеете на 5 милиона дето няма да си го причиним това дозиране ;)

289

Анонимен

преди 2 години

Какво прави ваксината? " - попита Нетаняху. Ваксината създава антитела в кръвта и след известно време антителата изчезват. И тогава отново сте изложени на вируса! Той продължи: Беше ясно, че ще имаме нужда от трета доза.Между другото, ще ни трябват и четвърта, пета, шеста. . . Докато не измислят ваксина, която ще трае много години.

288

сокол

преди 2 години

Имат нареждане от Брюксел-ще получите пари,ако ваксинирате стадото! Италия,Гърция са в протести,натискат ги отвсякъде,Австралия потроши улиците в знак на протест против изтребването на населението си. В Англия е свобода,затова са излезли от ЕС,защото сценариите са ги писали заедно,но не за себе си.Сингапур е свободен също,няма натискане.Всичко е за ПАРИ,не за здравето .

287

Ямболски цървул

преди 2 години

Май работата отива на лошо за вас( които ни управлявате и са ни управлявали) ,ако не спрете с тази кРомид 19 пропаганда и с тези растящи цени всеки ден.

286

Едно към едно

преди 2 години

Не е за пренебрегване идеята антиваксърите да бъдат водени на екскурзия в Ковид-отделенията, за да видят как страдат НЕболните от НЕвирус! После да им покажат филм как тече животът в Италия, Франция, германия-там, където хората се ваксинираха и вече няам такава опасност за живота им. Ама не вярвам да стане. вясе пак тъ.паците са мнозинство, че отгоре на всичко са и избиратели...Пак ще има политическо г.ъзо.целование и обещание з апо-добър живот, ама друг път! И на оня свят!

285

Анонимен

преди 2 години

Вие надминахте хитлер, сталин и мао взети заедно.

284

Анонимен

преди 2 години

Плачете за ново за Априлско въстание, плачете. Ама ако смеете да тероризирате българина, така както и турчин не го е смачкал то ще ви се види като чаено парти.

283

И

преди 2 години

НИКОЙ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ, НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИМ ИЗПЪЛНЯВА НИЩОЖНИТЕ ЗАПОВЕДИ....