40

Анонимен

преди 2 години

До ЕврогейМного си вулгарен мен.....хахахахаха, ама имаш право :))) Бившата, дето се правеше на некаква девица, и скаше да и.......върху лицето, чак се учудих дали това е жената с която излизам......хахахахаха :))))

39

До УчудЕна

преди 2 години

Ако тестват два пъти повече м.aймyни, ще бъдеш задоволена!

38

Фуражко Радев

преди 2 години

Кацаруцата и Мангърката пляскат с ръце при тая хубава новина!!!

37

Вакс Ваксов

преди 2 години

Антидиотите питаха къде са 3000 случай на ден?Ми ей ги на,чукат на вратата ви....

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "нямаме здравна система, всичко е пунта мара." .......Сори, ама без маски и без ваксини и в Германия щеше да е същото. Стигнеш ли до интубиране, от здравната система вече почти нищо не зависи. Цяло чудо е, че имаме относително прилична здравна система с тази безумна здравна политика.

35

Еврогей

преди 2 години

Ако ще се "боцкате"-правете го само в бежовака..със бяла течна ваксина!

34

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ. ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ПИКА ПРЕЗ НОЕМВЛИ И ДАКАМВРИ.

33

Анонимен

преди 2 години

Да минава по-бързо през всички, да се свършва. Нито ваксини, нито мерки имат смисъл. Пък тия със заболяванията - сори, нямаме здравна система, всичко е пунта мара.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Аз одобрявам ваксини, които са ги разработвали много години, тоест са доказани донякъде"..........Щом и те са доказани "донякъде", според теб, е ясно, колко не си антиваксър. Ако не харесваш "антиваксър", дали предпочиташ параноичен, не много умен човек, който не си знае интереса и само формално живее в 21-ви век? Стотици години ли ще ги чакате да станат "доказани" ваксините? Само оправдания си търсите и се правите на диалогични за пред хората.

31

Анонимен

преди 2 години

Грешката е, че отвориха училищата присъствено, там мерките са нула:особено в гимназиите-без маски, без тестове, без дистанция, това е чиста руска рулетка и то с деца. Около 350 деца на ден новозаразени, пренасят го на родителите и резултата е факт. Стрес за деца и родители,700К са само учениците+ родителите= над 2 мил. хора, в риск заради "присъственото", хората няма да го простят. Дори сега-за заведенията-тестове, за учениците-няма, пак различия в мерки. Незабавно преминаване на ДО за децата над 12г, Денков да издава централно заповед, че доверието им се срива така! Бизнесът-да работи!!

30

Анонимен

преди 2 години

А стии бе ! Ама верну ли а тва бе ! Вааах тиа фалшиве нувини ба !

29

УчудЕна

преди 2 години

Слаба вЪлна, слабаааа........!

28

Анонимен

преди 2 години

Какво значи да си антиваксър ? :)) Аз одобрявам ваксини, които са ги разработвали много години, тоест са доказани донякъде, разбира се не е на 100%, просто са доказани :))) Аз знам, че нема ваксина против грип, тез извадиха неколко марки ваксинки за 1 г., смех в залата :)))

27

Fool

преди 2 години

До 29 бг антиваксър. Как да го кажат, като си пише че 91% от почитателите НЕ са ваксинирани. *** се бодни за мозък, имаш нужда.

26

х

преди 2 години

Дори самия факт че се караме тук, означава че са постигнали една от целите: Разделение и спор между ваксинорани и неваксинирани.

25

бг антиваксър

преди 2 години

а що не кажат че всички починали са били боцкани сас ваксината? аа не може нали траете докторчета мръсни а нали хванахме ви че лъжете а?

24

Анонимен

преди 2 години

Ще се прочисти нацията от пpocтаците, поне... Да не се ваксинират, като им е толкова акъла...

23

Анонимен

преди 2 години

До 24: Още ли не си изтрезнял бе подметко..Ще пукнеш от злоба и безсилие, не от ковида.

22

Анонимен

преди 2 години

Според модела на Кюблер-Рос, петте етапа на нещастието са:Отричане;Гняв;Пазарене;Депресия;Приемане. Тук още някои са на етап "отричане".

21

до 17

преди 2 години

Безплатни са. Не вадиш портфейла преди да те боднат. Не се прави на остроумен.