16

Анонимен

преди 3 месеца

Любовта е правене на мир. Бог е любов. Любовта е да се свържеш с другия човек и да не можеш да му навредиш по никакъв начин. "Аз мога да работя с любов при всякакви обстоятелства. Аз мога да овладеят всичко в името на мира. Аз мога да съм добре само, когато другите са добре." Това е въпрос на интелект и невежите жадни за власт и богатство ни дърпат всички назад в развитието на човечеството.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Свобода! Какви са тези червени линии?! Правилната насока на свободата е строгата божествена йерархия на Добротворството. Какво добро са направили от ИТН?

14

...

преди 3 месеца

Банда самовлюбени анархисти,които наливат вода в мелницата на ГЕРБ&ДПС...

13

Яна

преди 3 месеца

Абе ти да не си мислиш,че ние не знаем.Вие така сте се овърточили с ченгета и олигарси,че мърдане няма.Зависимостите са ви огромни срещу пачки, ще слушкате, ще мамите ,ще употребявате баламите ,хич не ви пука за народа.Борисов е трън в очите на тия на които слугува те. Това е истината нагли,мошеници и безродници.Дано скоро да си платите за всички мръсотии,защото сте непоносимо долни

12

Дико Сашев

преди 3 месеца

Че не ви е дошъл акъл, това е ясно. Хубавото е, че на хората им просветна що за стока сте. Мислехте се за богоизбрани които ще диктуват какво ще се случва в България. Сега хората ще ви понижат до четвърторазрядна партия, която ще крета в парламента.

11

Т К О

преди 3 месеца

С бсп можело...и подкрепа за зеления чорап.....да се смееш ли....да......

10

АТАКИСТ

преди 3 месеца

Вълчев, толкова да ми харесваш, а ти да се набуташ в парламента сред тия нищoжества. Жалко е.

9

аз

преди 3 месеца

Никой вече не се интересува от вашите червени линии, никой не ви взема на сериозно и няма да прави коалиция с вас.

8

Суверена,

преди 3 месеца

Така ще Ви го на изборите,че ще забравите да произнасяте това наименование!

7

догидог

преди 3 месеца

Абе , вие в тая партия всички ли сте *** ? Хем обвинявате Киро Ментата в лъжи , хем искате да работите с него !?

6

Анонимен

преди 3 месеца

Тая партия е заплаха за националната сигурност.Ако управлява ИТН и фейсбук се срине пак, ще загубят връзка с главния мозък на дивана и ще настъпи хаос.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ще мирясат, когато Слави си застрои градинката.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя какъв е? И той ли е танцувал на кастинг при Славуца?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Еее най сетне ги поканихте ИТН по мутренската телевизия . Гледахте ли Карбовски при Тошко ? Ко викат . Тия за една тиква се вдигнали цял екип да ходят по селата а не дават новите партии ами само техните СДС та дет и без тва ги хвалят медиите на Прокопиев . Гледайте го има го в тубата ;)

2

Анонимен

преди 3 месеца

Тия всичките явно вампира плешунгер ги е ухапал и са им се замъглили мозъците. Всички в тая изтрещяла партия приличат на зомбита.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Да живее Славун Велики, самодържец на всички чалгари по къра и автомивките из Европата, носител на промяната и борец против статуквото.