31

Анонимен

преди 2 години

В канала.....

30

Анонимен

преди 2 години

ИТН, марш, в шоуто, нямате място в политиката!

29

Анонимен

преди 2 години

Слави, който нямаше достойнството, да се появи в парламента, като лидер на партия, която спечели изборите с измама и да изложи поне, някаква програма, за управлението на държавата, продължава, да досаждам, с критики към ГЕРБ. Скрий се, чалгар, никой не се интересува от фейсбук писанията ти! След два скъпо струващи провала, имай поне малко достойнство и ни избави от себе си.

28

Анонимен

преди 2 години

Какви червени линии, кви 5 лв? Слави и чалгарите му, нямат капчица чест и достойнство, защото не знаят що е това? Живеят си в измислен свят и рушат нашия, на нормалните хора, които работят и пълнят бюджета. Докога, българите ще плащаме, за експериментите на едни некадърници, които провалиха два парламента и пропиляха 600 млн от бюджета, за да изпълнят поръчката на Радев/ДС и кръга около тях?

27

Анонимен

преди 2 години

Те самите ИТН вече са 1 голяма червена линия, която изтича в канала. Не е ли време вече да спрете да пречите на хората, които знаят и могат да управляват държавата. Вие за 6 месеца в 2 парламента КАКВО НАПРАВИХТЕ, освен да ръсите цинизми и простотии от трибуната на Народното събрание??? Имате си чалга телевизия за цинизми и простотии, Парламентът е сериозно учреждение или поне ще стане такова, когато вас ви няма там.

26

Асан

преди 2 години

Станаха вече кафяви линии :)))

25

Смешници

преди 2 години

Има такъв народ вече го няма, ще бъде 5 или 6-та партия в парламента. Когато бяха първи не направиха нищо, сега вече не са от особено значение.

24

Я верно ли

преди 2 години

Значи викаш ГЕРБ са създали ДПС навремето?След това Борисов и Доган са се целували на площада така ли?ГЕРБ и ДПС са правили също и тройната коалиция.Мая Манолова никога не е предлагала Пеевски за шеф на ДАНС, а пък БСП и ДПС никога не са го избирали за шеф на ДАНС.

23

Анонимен

преди 2 години

Ерата на Водолея не е 3000 години, а около 2160, но има разногласие кога точно ще настъпи. Как се определя? Когато сутринта преди изгрев слънце в деня на пролетното равноденствие на изток откъдето ще изгрее слънцето се вижда съзвездието Водолей.Разногласията се дължат на различните интерпретации на астролози и астрономи за границите на 12-те зодиакални съзвездия помежду им върху небесната окръжност. Според астролозите последната е разделена на 12 равни части за всяко съзвездие.

22

Анонимен

преди 2 години

Освободете душите си за да не ви ги освободи някой друг!

21

Анонимен

преди 2 години

Говорим за Дънов, епохата на водолея, която е за 3000 г напред и ако ви пука за децата ВИ, трябва да повишите вибрациите на интелекта си. Ако си останете с Ботьовото "Силно да любим и мразим!"-лозунг от 19 век, отиваме всички в историята.

20

Анонимен

преди 2 години

Българинът е страхливец, който не може да събере сила да се противопостави сам в живота, но силата да разрушава групово, го опиянява.

19

Анонимен

преди 2 години

Малка част от богатите са наясно със своята същност, а основният смисъл на живота е да осъзнаваме себе си през призмата на божествената си същност на обичащи същества.

18

Анонимен

преди 2 години

Тоя шматок заши ли си гащите или още прилича на клошшар.

17

Според Учителя

преди 2 години

Ако политиците слушаха гласа на народа, щяха да грешат по- малко. България е между Черно и Бяло море. Тя е извор на енергия, която е стихия. Ако не следваме моралния закон у всеки у нас, законите на живата природа, а се подчиняваме на егото, се превръщаме в "раково клетки" живеещи само за себе си.

16

Анонимен

преди 2 години

Вица на Мечо Къде ходиш под дъжда - Попитала Фейсбук фенката Обикалях из Захарна фабрика - Отговорил стария ерген видял катеричката По Фейсбук....

15

Анонимен

преди 2 години

Любовта е правене на мир. Бог е любов. Любовта е да се свържеш с другия човек и да не можеш да му навредиш по никакъв начин. "Аз мога да работя с любов при всякакви обстоятелства. Аз мога да овладеят всичко в името на мира. Аз мога да съм добре само, когато другите са добре." Това е въпрос на интелект и невежите жадни за власт и богатство ни дърпат всички назад в развитието на човечеството.

14

Анонимен

преди 2 години

Свобода! Какви са тези червени линии?! Правилната насока на свободата е строгата божествена йерархия на Добротворството. Какво добро са направили от ИТН?

13

...

преди 2 години

Банда самовлюбени анархисти,които наливат вода в мелницата на ГЕРБ&ДПС...

12

Яна

преди 2 години

Абе ти да не си мислиш,че ние не знаем.Вие така сте се овърточили с ченгета и олигарси,че мърдане няма.Зависимостите са ви огромни срещу пачки, ще слушкате, ще мамите ,ще употребявате баламите ,хич не ви пука за народа.Борисов е трън в очите на тия на които слугува те. Това е истината нагли,мошеници и ***.Дано скоро да си платите за всички мръсотии,защото сте непоносимо долни