51

До Калина

преди 2 години

Слави 30 дълги, продължителни и много скучни години беше аватар на БСП. Така че и двете партии са от една кучешка майка засукали.

50

Калина

преди 2 години

А какво общо имате от ИТН с БСП? С най-старото статукво и с ченгетата зад РРадев? Май там ви е общото.

49

Анонимен

преди 2 години

до анонимен 45 ;Ха , интересен е тоя Слави - уж поръчан и платен от Радев ,според теб (ти сигурно куфарчетата им носеше) , а пък пристана на ГЕрП !? Да му се неначудиш ...

48

Цани

преди 2 години

Не знам за Червените линии, но шефът им е на бели линии от доста години.А и този вероятно, като го гледам по видът му.

47

Мда

преди 2 години

Макетата изгореха-нема да имат космонавт...

46

Ха-ха

преди 2 години

Ако след като паднат под 10% не си променят червените и всякакви линии,на следващия път ще са под 4% и играта свършва.Но пък планът им може да е бил друг-с 8-10% да станат патерица на ГЕРБ и ДПС...Да се надяваме,че няма да има нужда от тях при съставяне на правителство.

45

Анонимен

преди 2 години

С тези червени линии ИТН ще отиде там, където й е мястото - извън парламента.

44

СМЕХ....

преди 2 години

АМИ ТОВА Е целта-----ДА НЯМА ДЪРЖАВА И ФИГУРАНТА ДА Е МЕСТНИЯ УПРАВИТЕЛ....ХАХАХААА....

43

анонимен

преди 2 години

Препоръчам на ИТН да прочетат съботния брой на в. Труд. Само 10 % да е истина това за Асен Василев, пак става дума за мошеник от световен мащаб. За канадеца не е нужен коментар. Тези ще сринат държавата ако Радев не ги спре.

42

Анонимен

преди 2 години

Слави чалгарят, трябва да се извини на българите, да пропилените 500 млн, за политическата криза, в която ги въвлече.

41

Анонимен

преди 2 години

38 Хаах, кой е Слави, че да удари по масата? Един провален кандидат-политик, шоумен-чалгар, който заедно с чалгарите си, се опитва, да се трудоустрои на висока депутатска заплата, и пенсия, въвличане държавата в политическа криза. На наш груб. Сгига сме плащали, за избори до дупка, заради продажността на инвалида Слави, поръчан и платен от Радев, и компания.

40

Анонимен

преди 2 години

Слави е пълен психар, който внесе омраза и политическа неграмотност в парламента. От чест и достойнство няма никаква представа, това са само думи, написани в сценария, предназначени за наивните му фенове. Видяхме, на два пъти, какво може. Плагиатите нямат чест и достойнство

39

гневен мъж

преди 2 години

Гласувах 2 пъти за вас.Два пъти ми провалихте вота.Моя.Кой ненормалник ви даде идеята,че 65 мандата,няма реална коалиция?Кой ви внуши да се запъвате като магарета,че не са важни личностите в МС?Дори в Африка има реални коалиции.Поведението ви беше 2 пъти налудно.Не искам да си мисля,че някои купиха това ваше поведение.Другия вариант е-налудно,психиатрично поведение на личността,която ви формира поведението.Сега ще гласувам за новия проект.Два пъти ми провалихте моя вот.Бесен съм ви.

38

Маке Баке

преди 2 години

,,Инат глава кръши,, ! И вие заради ината на Славуца ще се самоунищожите!!!

37

Анонимен

преди 2 години

А какво става с приоритетите ви ? Дменихте ли ги или са си същите смахнати бих казал даже мал оумни " изпращени на македонец и българин в космоса чрез наса и приватизация на ББР " ?

36

хахахахахахахахаха

преди 2 години

то е ясно, за червените ви линии. но имахте УНИКАЛНИТЕ 2 шанса да влезете в ИСТОРИЯТА! дори тошко... сега сте само червени линии

35

Анонимен

преди 2 години

38 ИТН не са в позиция, да ударят по каквото и да било. От първо, са на 5 място, и вървят към изчезване. След два бомбастични провала, струващи 500 млн на данъкоплатците, Слави инвалидизираният чалгар и трупата му, която влезе в политиката с измама, трябва, с малко чест и достойнство, ако ги имат, да ни спасят от присъствието си. Тези пари можеха, да отидат при пенсионерите, в здравеопазването...

34

Анонимен

преди 2 години

38 ИТН не са в позиция, да ударят по каквото и да било. От първо, са на 5 място, и вървят към изчезване. След два бомбастични провала, струващи 500 млн на данъкоплатците, Слави инвалидизираният чалгар и трупата му, която влезе в политиката с измама, трябва, с малко чест и достойнство, ако ги имат, да не спасят от присъствието си. Тези пари можеха, да отидат при пенсионерите, в здравеопазването...

33

ИТН са велики!!!

преди 2 години

Слави трябва да удари по масата и да им постави условията, или ще изпълняват или избори до дупка докато почнете да ровите по кофите! Ясно ли е бе а?

32

ГОРДОСТТА НА ИТН

преди 2 години

ГЛАСУВАНЕТО С МАШИНИ ГО НАЛОЖИХА ИТН С МОТИВ- ЗА ПРОЗРАЧНО ГЛАСУВАНЕ И СЕГА ПИТАМ- В ЕВРОПА ГЛАСУВАТ 1% С МАШИНИ, С НАС СТАВАТ 2%- ОСТАНАЛИТЕ ГЛАСУВАТ НЕДЕМОКРАТИЧНО ЛИ?