44

Не ги ли е грях

преди 2 години

Радев нито веднъж не призна за пандемията и не направи призив да се спазват мерките и хората да се пазят! За него е маловажно, че хиляди са в болниците и поне 10%от тях ще загубят живота си. Ама много се закахъри, като изловиха съветниците му в далавери и шпионаж и когато *** безчинстваха из София- даже баш тях обяви за "почтените". Гнус! Колко лековерни платиха с живота си за его-то му? Господ да му въздаде заслуженото!

43

Илиев

преди 2 години

Бат Митю,иска да каже какво е мислил,бат Танас, професора.Благодарим на милиционерите,че ни улесниха още на първи тур,Р.Радев,да бъде избран за още пет години. Другото е, лай,лай *** за милионерите от т. нар. сондажни агенции.

42

Стоян

преди 2 години

Има ли още някои от търкалящи те се по паветата радеви от--Реп...Ки които не са станали депутати?Да стават,критериите са да мразиш Борисов и да си Пр. .ос--т ,злобен и интригант.Сега е вашия шанс.Радев си пада по такива като вас ,защото много си приличате

41

Анонимен

преди 2 години

ГерБджиков за снимките: батко ми каза така да говоря....

40

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!

преди 2 години

Няма значение как е изтълкувано от троловете на Радев изказването на проф. Герджиков, важното е, че той прави свободни изказвания, с което се различава от Радев, който ни декламира зазубрени текстове или монолози. Да не забравяме, че досега Радев никога де е дал свободно интервю на журналистите, освен на негови журналисти от предизборния му щаб с предварително подготвени въпроси.

39

ДС.. БКП.. РАДЕВ..

преди 2 години

УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.....

38

Анонимен

преди 2 години

бсп са тези които се коалираха с дпс. Спомнете си тройната коалиция и формулата 8-5-3. бсп предложиха Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а Сергей Станишеф който беше лидер на бсп се целуваше с Местан, който беше лидер на дпс на Орлов мост! Забравихте ли? Ще ви го припомняме няма как. Не бива да се забравя!

37

Асан

преди 2 години

Главчу преводач на Гейжика... Ама нали последния независим не бил от ОПГ Гроб :)))

36

Шопо

преди 2 години

Герджиков ще е Майката на нацията,бе пипъл!!!

35

Активист на БСП

преди 2 години

Сестрата на Главурко да върне къщата за гости!!!

34

ДПС

преди 2 години

Герджиков-Плевнелиев

33

ГЕРБ ДПС

преди 2 години

ГЕРБ ДПС вечна дружба

32

Анонимен

преди 2 години

Главчев Суджуков, Тесларов, Тулупов, ДаРиткова и т.н. , това е матриала на Тиквата.

31

Анонимен

преди 2 години

Немоем да си представим потенциялната разлика м-у оньо дека напуне чекмеджетата с Голдиш камичета и хартия Еври да го сравнявам с тоьо дека си е затворил очите га неговия красавчик е престил 80 стрета преписвайки ги с дулбооок пладжиятизъм и какви са онези 9 каймета дето ги водят. И още не се е изказал относно двойното гражданство на Кирето

30

Асан

преди 2 години

Да бе ний сме по прости от Главчу и Гержика :)))

29

СИК/БКП/ВИНЕТУ

преди 2 години

Има ли фенове?

28

Анонимен

преди 2 години

Почнаха ли да се обеснятват?!

27

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува мнението на радевите търкалячи по жълтите павета. И няма нужда някой да ни обяснява. Всеки нормално културен човек разбира какво искаше да каже Герджиков. Герджиков говори смислено. Не с клишета и лозунги като Фигуранта. Ама така е като е военен и се е клел да седи наведен на Путин. Рублажията не може да му стъпи на малкоя пръст на Герджиков

26

ДС/БКП/РАДЕВ....

преди 2 години

ИМА ЛИ ФЕНОВЕ..??

25

Анонимен

преди 2 години

Вие сте некакви за психото ве, то като застанеш в ефир, от всичкото нагоре водещата отсреща е некаква надарена и ти ще пелтечиш........хахахахаха :))) Аз няма да направя това, ама 99% от мъжете ще гледат само в едно място......хахахаха :)))