26

Крадев

преди 2 години

Хайдееее шефе Редееев картофи вместо гробове са намерени :))))))))))))) ааахахахахха

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30: Така е, източникът на всички нещастия за България през 20 век е Сърбия. И сега продължават с враждебната си политика. Според тяхната национална доктрина ние сме само строителен материал за изграждането на Велика Сърбия. Само че зад тях стои Русия и им помага реално, а зад нас не стои никой, нищо че целия Запад ни се пишат съюзници. Видя се какви съюзници са ни по въпроса за Македония. Затова нашите политици не смеят много да се дървят на Сърбия.

24

Анонимен

преди 2 години

Никой нищо не казва за Сърбия, че те са главния източник на антибългаризма и че стара Югославия наследява Сръбска Югославия и от там идва тезата че македонците не са българи? Сега отварят и затварят глави за ЕС а БГ в този процес липсва!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28: Кога сме пуснали Сърбия в ЕС? Сърбия не е член на ЕС.

22

Анонимен

преди 2 години

Защо говорим за сърбомани в РСМ, а не искаме от Сърбия да признае геноцида срещу българите в Югославия. Защо пуснахме Сърбия в ЕС ана РСМ правим проблеми?

21

Анонимен

преди 2 години

От Министерството на културата и Министерството на отбраната трябва да направят една съвместна комисия, която да се заеме със задачата да опише всички обекти на българското културно-историческо наследство на територията на РСМ и този списък да се представи на Зоран Заев с искане всички тези обекти за бъдат опазвани, съхранявани и възстановявани със закон. Това трябва да се включи в преговорите, а не да се работи така на парче - днес това унищожили, утре онова.

20

Анонимен

преди 2 години

По-вероятно е да е имало гробища,които са разрушени още по югославско време.Това не пречи да се провери и да се иска възстановяване и на други такива паметници.Тезите на македонистите ,че били много и трябвало да бъдат събрани на едно място е нагла и ще препоръчам да дадат пример с други такива ,или с техните паметници.Сърбоманите си мислят,че като не ги включат в паметниците на културата и ги третират като такива без значение ,могат да ги рушат както си искат.Това трябва и ще се промени.

19

Коко Горилата

преди 2 години

Не-а-декватен комунист е тоя!

18

Христо

преди 2 години

Сръбски ***,трябва за такава простотия да отзоват посланника им ,а не да се ровят в архивите.Станахме за посмешище на дедите си.

17

Анонимен

преди 2 години

КОИ КАРТИ? СЪЧИНЕНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ-ФАШИСТКИ РЕЖИМ ЛИ?

16

Анонимен

преди 2 години

Значи вместо дипломатически подход нашите военни са решили да пратят някоя леличка да се рови в архивите, и това ще убеди македонци, че леко са на наша територия? Никога нямаше да се сетя за това решение на проблема, явно затова не съм във външно или в мвр.

15

Дедо Пенс

преди 2 години

Вие за 76 години поне едно цвете не положихте ли на тези гробове на герои???Ей затова сега ще ги търсите на карти!!!!Фуражкаджии...

14

Анонимен

преди 2 години

Ето какво каза онзи човек на Мария Силвестър "МО". Сега придоби смисъл. Хахахахахахах

13

Анонимен

преди 2 години

Не ми дреме за никакви гробища а ми дреме , че се вдигат всички цени и положенишето ще стане да си е.. м.....та

12

Асан

преди 2 години

Нема нужда да хабиш народна пара за Индиана Джоунс :)))

11

Истината

преди 2 години

И 5 македонски държави да направите в Югославия на картата пише че е България. Признавате, че са Ви платили да е друго? Пак трябва да идват Руснаците за да Ви накарат да пишете истината по картите, както беше при турците всичко е техно - /исторически факт/.

10

Анонимен

преди 2 години

Требе да частиш по едно Скопско пиво, оти ако не беа Борис Трети и Хитлер, сега ке беше чист србиянац. Со антерия и опанци. Се пак некой се дигнал од северо-изток да ве "администрира", та барем да имате "споменик на човек на конь", наместо Душан Силни.

9

Анонимен

преди 2 години

Мегютим, 17 и 18 не е пишано од 12, како што можеш да се досетиш.

8

Анонимен

преди 2 години

Администраторите во 1941 г са били местни македонци, исто како и полицаите и голема част от войската. Ако мислиш на "администратор", ако е од некое северо-източно село и са го отделили от жена и деца, за да ви "администрира", нормално е и да ви тегли една - особено на по-нахалните. Се пак не е отвъртел на дедо ти една шлаканица, како што правеле дотогаш српските "администратори".

7

Уточнявам

преди 2 години

стените, не стените; сори, програмата довършва автоматично някои думи.