25

1-н

преди 2 години

Бърз фалит за тези нагли крадци. Принудително си продават услугите.Аре фалит най на края.И не, не им ползвам услугите от 10 години вече...

24

СМЕХ....

преди 2 години

Кое е " социалното"на Топлофикация??ТОВА ЧЕ ОБИРА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗА ДА ПЛАЩА ПАРНОТО НА СОФИЯНЦИТЕ , ЛИ...??ТОВА Е "ИЗВРАТЕНО" РАЗБИРАНЕ...ЗА "СОЦИАЛНА ГРИЖА"...И ПОДЛЕЖИ НА СЪД!!!!

23

САМО питаме...

преди 2 години

ЗАЩО ОТ МОИТЕ ДАНЪЦИ, ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАМАЛЯВА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО НА СОФИЯНЦИ....????ЗАЩО И МОИТЕ ДЪРВА И ВЪГЛИЩА НЕКОЙ В ДЪРЖАВАТА НЕ ГИ ПЛАТИ....????ТОВА ЛИ Е "ПРОМЯНАТА"?????

22

преди 2 години

топлофЕкация да скача към небитието. Не им искам услугата, но ме принуждават да я ползвам. ЗАКРИВАЙ

21

Анонимен

преди 2 години

Koq dyrjava da poema BG li Nqma takava dyrjava.

20

Анонимен

преди 2 години

До Държават да поеме ..da no SDS kaza dyrjzavata e losch sobstvenik i q unischtoji nqma dyrjava a zaschto v ES na zapad ima dyrjavna sobstvenost i dyrjavi mmmm,,????????? I dyrjavni regulatorni oergani ima i narod ima te na

19

Lyat naglo

преди 2 години

Nqma spcialno povischenie takava duma nqma ima socialno namalenie

18

Ковачев

преди 2 години

Ковачев днес живее в къща на женевското езеро. Закон за енергетигата приет за 2 седмици. Най бързо-приетия закон в държавата ни. Не искам парно, но ме принуждават да плащам сметки "сградна инсталация".

17

питанката

преди 2 години

Как така търговско дружество е "социално"??? Който не може да си позволи тази услуга, не я ползва. Как така държавата ще заплаща отоплението на определен кръг хора?? А останалите българи какво трябва да направят? Има достатъчно къщи и апартаменти, които не са топлофицирани. Който няма пари и не може да плати се маха от топлофицитаното жилище. Иначе следващата стъпка е да отиде в магазина, да си вземе стока и да иска държавата да я плати!!!

16

(-_-)

преди 2 години

Топлофикация незабавно трябва да бъде закрита. Хората за нула ще намерят алтернатива и познайте какво?Ще им излиза около 2 пъти по-евтино?!

15

Анонимен

преди 2 години

Цяла България плаща парното на софиянци чрез тока...............Трябва да ги топлим, за да не се бунтуват срещу властта в София, срещу Бойко, Фандъкова и Делян............

14

Анонимен

преди 2 години

София е дясна, София е либертарианска, София е пазарна. Градските десни от Демонична България не искат държавни и общински дружества да ги топлят. Приватизация и фалит на Топлофикация искат градските десни и дясна София.

13

Анонимен

преди 2 години

Тук не можеш да се откажеш от парно.Плащаш общи разходи,включващи крадци на парно.Трябва тръбата да влиза до входната врата на жилището и там да се отчита какво си ползвал.И да няма "изравнителни " сметки.

12

Анонимен

преди 2 години

А дали шефовете на топлофикация, ще си намалят заплатите и бонусите?

11

Държават да поеме ..

преди 2 години

Държавата да поеме ролята на собственик на тези дружества: Води, Ток и Отопление - това са икономически инструменти с национално значение и не случайно бяха първо закупени от "частници" (поставени лица на различни политически интереси). Национализация (закупуване от страната на държвата) и официален закон за непипане на тези ресурси.

10

Анонимен

преди 2 години

Шефе ,вероятно в софийския затвор има парно ,може да влезеш да се по стоплиш

9

Скок подскок

преди 2 години

Шефът на "Топлофикация" може да скочи много от високо и да падне на много твърдо.

8

Да бяха разрешили

преди 2 години

Да бяха опростили и спонсорирали като в Германия, САЩ и др. държави домашнит енергийни системи. Десетки хиляди къщи по села и градове щяха да си поставят соларки (ако бяха на 30-70 % спонсорирани от държавата) и сега консумацията на тока щеше да е паднала поне с 20-30%. Да ама първо ще го изстрадаме, после ще се сетят..!!***'о'ти!

7

Анонимен

преди 2 години

Шефа...ти ли открадна милионите ,кви пари търсил от държавата гад

6

Анонимен

преди 2 години

промяната на радеф е факт