99

Бай Гроздан

преди 2 години

Не може да бъде,но без нова песен,с която на "суверена" да му върви гладко ракията резултатът ще продължи да пада.

98

Анонимен

преди 2 години

Суверена в голямата си част е изключително пpocтеещ... Доказа го и през април и през юли. Чорапът е доказателството за това.

97

тя

преди 2 години

"Суверена" няма този път да го излъжете и ще гласува за ПП и това ви кара да ги черните!

96

Анонимен

преди 2 години

Слави: "Кирил Петков не е водил разговори нито с мен, нито с ИТН ." И не му и трябва (таралеж в гащите) да си има за партньори такива гнycнu предатели , които (както се разбра) само това умеят и не са и помисляли за правителство ,щото не е тяхна работа !

95

Никк

преди 2 години

Има ютюб канал - "продължаваме промяната". Има и сайт - "promeni.bg". Във страницата им на ФБ качват интересни клипчето от срещите по градове които правят

94

Читател

преди 2 години

Има Такива Нещастници (ИТН) и това се вижда. Тези си нямат никаква идея какво да правят, та камо ли как да го правят. Много си зле, а тези около теб са мижитурки, като тези около Бойко Банкин.

93

Жана

преди 2 години

Абе я ми кажете тая пенсия и компанията му какво ще работят в кабеларката ,като вече се изчерпаха.От къде ще получавате тлъстите заплати освен като ги пратите в Парламента да ви лъжат.Е те ли са виновни ,че вие сте без акъл?

92

Асан

преди 2 години

Нема и да та търси изобщо :)))

91

Анонимен

преди 2 години

Итн не са се променили нито на милиметър от това, което бяха след редовните и след извънредните избори, гласуваш за тях -- подсилваш разбойника бойко. След тези избори е много вероятно пак да си стоят настрана обидени и да говорят празни приказки, но общи действия с други партии ? -- славчо не може да понесе някакво поведение към персоната си. Там е по-важно лично отношение (към лидера), а не политики.

90

Анонимен

преди 2 години

Името Сидеров не е от турски произход, а от гръцки. Ако си смени фамилията това би означавало, че не е направил проучване, а вярва на хорски приказки. Тогава какъв политик е ако взема такива повърхностни решения. Sidero или sidyros означава желязо.На турски е demir -- Демиров или Демирев или Демирски са имена с турски корен и български окончания -ов, -ев или -ски.

89

Пълна пародия

преди 2 години

Виж Citizenship Act -Canada. Laws-gc.ca

88

ББ

преди 2 години

поредната манипулация на слави...говорил е с членове на итн...не с пеевски,маджо или брисов...прослушай какво казва г-н Петков...и не прави хората на ***!

87

Анонимен

преди 2 години

Волен Желязков, след закаляване чрез руска баня, моржуване, ще стане Волен Сталинов.

86

Анонимен

преди 2 години

Волен Сидеров щял да си смени турското име на Волен Желязков. Моли да го наричате вече с българското му име Желязков.

85

Нестина ли е?

преди 2 години

Слави пак да си пусне видеото с изказването на Кирил Петков и да слуша внимателно. Водил е разговори с членове (може да не са ръководни) на ИТН, а не с партията и ръководството и.

84

Анонимен

преди 2 години

Прилича на "Пришълецът"

83

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93А на мен ми прилича на мумифициран.Който е бил в мавзолея на Червения площад ще ме разбере на кого точно прилича.

82

анонимен

преди 2 години

Поредната лъжа на Кирчо-Пинокио-дългото носле.Колко ли пъти трябва да излъже още за да прогледнат слепите,които незнайко как провидяха във този сел'ски,пардон Харвардски,тар'икат някаква промяна.

81

USA

преди 2 години

СЛАФЧО МНО РАЗМАЗАН НА СНИМКЯТА ! КОТУ ВЕЛИК ИН ВАЛИД Е ИЗЛЕЗНАЛ !

80

Анонимен

преди 2 години

Заставката с профилната снимка напомня научнофантастичен филм за марсианци! С този необичаен череп..