9

Анонимен

преди 2 години

на туркестанецо му труден българския, на канадецо му труден английския, на хасанчо му е трудно да си държи бузките затворени като види някой левент от лакрос тийма на арварт, на славуца мумията му е трудно всичко, на порко му е трудно да си види шнурчето, ама всичките голем мерак да ни правят животеца мед и масло. а дано ама надали.

8

Гаро

преди 2 години

Всички тръгват с едно и също намерение: Да се преборят за Кокала

7

Ректора

преди 2 години

на ректорите извади Софийския университет от класацията на 500-Те най добри университети в света. Това го доближава до титани- Герб като Томи Биков, ***, Спас Гърневски и др. Но разбира се далеч под интелектуалната мощ на Лидера ББ.

6

MaйMyнaтa

преди 2 години

Не гадайте отдолу, че много хора са наивни и още търсят промяната!! А промяната на наивниците, коята се каэваше ИТН вече е эабравена.

5

Петко

преди 2 години

"чужди партньори ни слагат най-корумпирания човек, и едновременно с това да видим водач на листа да бъде Делян Пеевски. Справедливостта да бъде променена, главният прокурор и хората от съдебната система, които трябва да бъдат сменени". Без да съм привърженик на Пеевски, факт е, че след множество проверки той не е уличен в кражби, измами и лъжи, за разлика от Вас, г-н Петков. Вие нагло нарушихте Конституцията и попълнихте Декларация с невярно съдържание - за лична и политическа облага и пари.

4

Анонимен

преди 2 години

Няма такава жалка и смешка кампания като настоящата, *** с 9-10% от гласовете като киро харварда се готви за премиер. По тази логика ицо хазарта да се готви за минитър на културата, а азис на малцинствата.

3

Анонимен

преди 2 години

Киро канадският катър е ясно за какво се бори!Да си натовари каруцата с колко може повече далавери и да отпраши към канадските обори.

2

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке падне!

1

Асан

преди 2 години

Кражба колко може и това е :)))