29

тя

преди 2 години

Гласувам за ПП ,напук на всички ,които ожесточено ги плюят -защо ли ?!

28

Демократ

преди 2 години

На Б-я трябва президент обединител,а това е проф.Герджиков.

27

анонимен

преди 2 години

Чак такива лъжци и мошеници от световен мащаб като служебните министри на Радев в българския парламент не е имало.

26

НАМЕРЕНИЯ И ОБЕЩАНИЯ

преди 2 години

Избирателите не трябва да забравят, че всички политически партии у нас с изключение на ГЕРБ са путинистки. Каквито и намерения и обещания да предлагат тези партии, в крайна сметка те ще обслужват не България и българите. По важното е, че намеренията на нашите евро-атлантически партньори от Брюксел и Белия дом са други и ще бъде тяхната воля, а не волята на националните предатели.

25

Анонимен

преди 2 години

Двамата лидери на ПП са агенти на сащ и мошеници, това е ясно, както и че бойко е разбойник и не трябва повече да е премиер.

24

ББ

преди 2 години

До Ани"отговорност",каква хубава българска дума...да изкачиш Шипка с Народа си,...да попиташ топ мафията дпс...заплашваща Народа ти с етническа разправа в 21 век...Коя е вашата Родина...рестартиращ...фъфлещ...кланящ се на султана...продаващ животите на етническите турци...наши братя с които живеем приятелски от столетия...настройващ ги да тръгнат против домовете си...кое е отговорно?...с България които иска!етническата на дпс е заплаха за ЕС...агенти на путин и султана я разиграват!...отчаяни

23

ББ

преди 2 години

До чисто и просточисто и просто...няма да ви се налага да...търкате билетчета купени с последните ви стотинки...от които борисов и дпс печелят..,няма да ви се налага да плащате грабежи като ктб,няма да плащате саниране-грабеж,къде е лиляна?,няма да плащате АЕЦ скраб...та и наем обурудване плащаме...дпс-гроб правят опит за преврат с цените на тока и газа...та и на султана пристанаха,куневица ни закри АЕЦ мощности...за затвора е...лъжат ви и ви манипулират...ограбват ви просто!

22

Ани

преди 2 години

Аз мисля че всичко се развива много добре. Хората видяха че "хитрия ход на шахматистката" беше да не поемат никаква отговорност и да оставят Бандата на Румен да вилнее. Всеки го е усетил по джоба си. Някои загубиха роднини в пандемията. Сега всички са наясно че колажите с чекмеджетата бяха създадени в президентството. Партията на Румен Радев с двамата измамници ще покаже за пореден път на народа кой му е приятел и кой го ограбва.

21

Анонимен

преди 2 години

Ахх с тези шалчета и чадърчета... Няма начин да не ни оправят)

20

Алекс

преди 2 години

Пожелавам успех на ПП.

19

Анонимен

преди 2 години

Браво момчета, тровете живота на крадците от Герб.

18

Анонимен

преди 2 години

Във всяка друга европейска страна Киро вече щеше да е в затвора. В България чудовищната комунистическа корупция в президентството го пази и покрива. Чорап покажи на обществото фалшивата му декларация.

17

Анонимен

преди 2 години

Много хора ще гласуват за ПП, другите ги видяхме колко могат, и то е едно голямо нищо. Герб 12 години показаха, че нищо добре ня правят за държавата ,а само за себе си. Там останаха, само най-продажните. Радвам се че всички покрай мен ще гласуват за ПП , дори и тези които преди гласуваха за герб.

16

Анонимен

преди 2 години

Киро мошеника и Асен крадеца- УЖАС!

15

муспи

преди 2 години

Това което обединява всички партии не е грижите за народа и спиране ва корупцията, а че никой и не се заеква за ЦСКА.Този тумор на България, създаден в годината на основаването на Изсраел, от същия азербайджано тюрки хибрид, стои при всички правителства. Води се за Национална ценност, като Рилските езера, Мадарския конник и Боянската църква.

14

гербер

преди 2 години

До 2 анонимник. Ама той не падна ли отдавна бе, оххлюв? Ей, този човек още сто години май ще ви държи влага и ще сънувате кошмари.

13

ГРОБАР

преди 2 години

Как може да има толкова про...и и наивни хора да се хващат на лъжите на тези измамници

12

реалист

преди 2 години

Тези двамцата харвардски измамници ще ви омагьосват яко, но дано да се вслушате в разума на такива като мен, че са алчни тарикати и нищо няма да направят (както не направиха и досега в служебното правителство, а само се хвалят). Така говорех и за ИТН, че нямат кадри, нямат опит и никаква идея как се управлява държава, а много ме плюеха, но го разбраха сега по трудния начин. Внимавайте, не настъпвайте поредната мотика.

11

естествено за :

преди 2 години

постове и облаги...

10

Анонимен

преди 2 години

Целта е да се излъжат максималния брой бaлъци за да има вероятност за участие в кражбите на века... в България. Това е истината за българските политици...