16

Анонимен

преди 2 години

До 14: За смелите медици от първа линия ако питаш, по - добрия вариант за тях е затвор. Там ще бъдат скрити от любовта на народа.

15

Анонимен

преди 2 години

То пък голям пропуск ще е, ако не ходят на училище. На даскала заплатката си му върви. И 64 дни годишен отпуск, няма лошо. Да му мислят тия, които са с унищожен бизнес, безработни и самотно живеещи...

14

Анонимен

преди 2 години

Тия "смели борци" от първите редици докъде ли ще я докарат.

13

Анонимен

преди 2 години

Аз от 20 дена пиша насам-натам следното, ама никой не чуе: Ако преведем критерия за затваряне на паралелка и преминавенето й в онлайн обучение (2 учения от 20 или 10% заболеваемост) на 100,000 души се получават 10,000 заболели, а тъмночервена зона на картата на БГ се изобразява при малко повече от 500 души на 100,000! Т.е. в клас трябва има над 20 пъти повее заболели, за да се вземат мерки!!! Айде спрете тази дивотия!!!!!!

12

Анонимен

преди 2 години

До ЛудостНали требва да развиват социални контакти с връстниците си, иначе отде ще се научат да псуват и т.н......хахахахаха :)))

11

Анонимен

преди 2 години

С лъжа и измама се поставя един клас под карантина.

10

Лудост

преди 2 години

Това е безумие. И защо просто не минат он-лайн и да не кибичат като затворници сума ти хора под карантина? То училището е пародия, нищо няма да изпуснат ако си учат дистанционно

9

тъпа държава

преди 2 години

Не карантинирайте никой, те имат права, задължения няма никой. Не правете нищо нека си върви както е, нищо не правете в никаква посока защото е страшно и ще нарушите правата.

8

Анонимен

преди 2 години

Много постно днеска ве Днес, политиците да не са си глътнали езика.......хахахахаха :)) Нема статии за шоумен нъмбър уан Бокича, нема статии за Дългуча, нема статии за Африкански......скука :)))

7

До 4

преди 2 години

За да питаш, защо трябва целия клас да се карантинира, трябяа да ти липсват основни мисловни способноати.Ти влизал/а ли си в класна стая, за да видиш на какво разстояние са децата и как през цялото времв си дишат в устите?

6

Анонимен

преди 2 години

Или просто училището и РЗИ се правят на неразбрали, учителите и децата си боледуват и се крият, а родителите научават от слухове и сами си спират децата за да ги опазят най-често прекалено късно и на собствена глава.

5

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе никой нищо няма да направи и никой от нищо не се интересува в тая държава. Свива рамене и продължава безцелния си живот. Това е България това е българина

4

Анонимен

преди 2 години

Разбирам семейството да се карантинира, но защо трябва целия клас да се карантинира. Няма никаква логика, тогава да се карантинираме цялата държава за зимата и това е. Всичко се извършва на хаотичен и доста спорен принцип.

3

Анонимен

преди 2 години

Драмите на антиваксърите в най-изостаналта държава в ЕС не ме интересуват. В училището на нашите деца карантини няма, защото целият персонал и всички родители сме ваксинирани.

2

Анонимен

преди 2 години

Като не искатв да се ваксинирате, няма и да ревете, че децата ви се поставят под карантина, че ви искат маски и че не можете да ходите на кръчми.

1

Анонимен

преди 2 години

ко/не !