36

Анонимен

преди 2 години

поредната тъпня на МОН

35

Анонимен

преди 2 години

стига карантини, оставете хората да живеят но направете задължителни ваксините

34

Анонимен

преди 2 години

Боже, Боже ела и си прибери вересиите!

33

Тралала

преди 2 години

Това не е карантина, а превантивни действия на училището

32

Анонимен

преди 2 години

А по ли е добре да се отзоват в болницата а хайлязи

31

до 27

преди 2 години

Никой няма да ви слага жълти звезди. Просто ще ни изолират заради вас и ще ви оставят да си пеете и танцувате с Костадинов и Гунчева. Нещо като амишите в САЩ. Карат си каруците, няма ток, няма кино, няма нищо. Запазили са си "исконните ценности". Демокрация, какво да правиш?

30

Анонимен

преди 2 години

Децата до 18г нямат работа в тез заведения обаче Алитобегов казва че не можел да им иска лични карти и затова им продавали алкохол да вметна в Швеция дори в магазина ти искат лична карта ако си по младолик Така че няма държавна политика у нас да еземат пример и да създадат закон

29

Анонимен

преди 2 години

Елементарно - влизат педофили в стаята и почват да тестват всички деца до едно! След като започнат да лъжат, че децата имат ковид, те им казват да останат в къщи и те децата нямат нищо против, дори и не искат да ходят на училище!

28

Анонимен

преди 2 години

В училищата нали има мед сестри родителите купуват по един бърз тест за да им излезе по евтино от лаборатория и сестрата прави тестове на учениците от този клас не е много сложно

27

Анонимен

преди 2 години

До 23, всъщност ковид - фашистите сте вие - които искате да налагате задължителна ваксинация, което си е АБСОЛЮТНА ДИСКРИМИНАЦИЯ! Само трябва да кажете от кога ние неваксинираните, да слагаме жълтите звезди?! А това за песента на Луна беше шега, ама на мало-yмници като тебе им е трудно да я схванат

26

Анонимен

преди 2 години

До Алибегов добре дошлиТе сега са агънца, да не ти говоря нашето поколение какво правеше, щото ме е срам.....хахахаха :))) Тогава се млатехме за по най-малката причина и то докато другия не падне с разбита глава целия в кръв, ама така беше в мутренските времена, подражавахме им на мутрите, мислехме ги за герои :)))

25

Алибегов добре дошли

преди 2 години

Разпуснати от училища деца ще идва дя пият и пушат наргилета по заведенията весели засмени по клубове и заведения и молове Така че децата си живеят социалния живот и в реалната клубна мрежа.

24

Анонимен

преди 2 години

Требва да се ходи на даскало, ако не друго, поне се научаваш да пишеш, то друго не ти требва де :))) Другото важно е, че там опознаваш света, тоест неприятната част от него....банди, дрога, алкохол, момичета, цигари и т.н.......хахахаха :))) Ако държиш едно дете в пашкул за да не се докосне до грозната истина за реалния живот, това значи да го обречеш на самота :))

23

до 20

преди 2 години

Луна изпяла някаква "готина" песен. Ама сериозно ли? Май глупавите хора в БГ вече си имат собствена партия - Костадинов и Гунчева. Не Възраждане а ***. Цял свят знае едно, тези фашисти и убийци искат да пожертват цял народ.

22

Анонимен

преди 2 години

Днес децата водят социален живот в СОЦИАЛНИТЕ мрежи. Вместо да се играе тази игра на инат - ротации, затваряне/отваряне, карантиниране - трябваше за две години да се префекционира дистанционното на макс поне за големите ученици. Само че учители, директори, а и родители паднаха в собствения си капан.

21

Анонимен

преди 2 години

И после децата няма да могат и да знаят нищо.

20

Анонимен

преди 2 години

Е сега слушам клипове на кандидатите за президент по БНТ, всички говорят празни приказки (само Луна изпя някаква готина песен), но единствените които говориха по най-актуалната тема - ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ, бяха Костадин Костадинов и Елена Гунчева! ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ С НОМЕР 5 В БЮЛЕТИНАТА!

19

дo 18

преди 2 години

Щом това не можеш да разбереш, нищо няма да разбереш.

18

Анонимен

преди 2 години

И защо трябва да се поставя един клас под карантна не мога да разбера

17

Анонимен

преди 2 години

Това с карантинирането на класове е силно относително. Нашия клас беше уж карантиниран скоро. Не разбрах в какво се изразява тази карантина, освен, че бяха онлайн. Децата си ходеха надам-натам, а и с право, защото никой не получи предписание от РЗИ за карантиниране.