30

Запозната

преди 3 месеца

Единият съден за кражба на интелектуална собственост и замазал всичко с извънсъдебно споразумение, другият подписал невярна декларация. Какво повече да говорим? Всички мисирки и кухи лейки, които си падат по тия двамата, да знаят: единият е на левия бряг, а другия ще ви такова такованката, ама не както си го представяте в мокрите си сънища.

29

професионален мошени

преди 3 месеца

Кирчо и Кокорч са по големи мошеници от мен!!!

28

Одеса 1949

преди 3 месеца

А #кой наби спортния министър на Румен Радев?! Що не се размине случайни и тези двамата?

27

Калеко Алеко

преди 3 месеца

Клишетата и лозунгите на харвардските комсомолци нямат край, течовете на обществени пари едва ли ще са в прерогативите на Кирчо, който вече източи един язовир а сега ще му се наложи да запретва крачоли и да го пълни, след като КС определи това му действие за противоконституционно...Що се отнася до кокорчо той е по-добре да се съсредоточи в офшорките с които запълва течовете в бюджета си...Тези двамата ще са последния епизод на КуКуБента и Каналето в които се превърна НС откак Рубата вдигна юмрук

26

WTF???

преди 3 месеца

Българските гламари обичат мутри, ченгели от Симеоново и кoмунета. Като видят умен човек, червеноглавите БГ гoведа мучат като за ссветовно. Затова ще сте бедни, жалки и проклети цял живот. Тези двамата ще си хванат куфарчетата и отиват да правят кинти, няма цял живот да си губят с телета???

25

Анонимен

преди 3 месеца

Няма как да се борят срещу себе си и техния патрон - фигуранта. Освен това партията им е пълна с номади от другите партии.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Имаме човек и тука, имаме човек и там

23

13

преди 3 месеца

13, И The Wall Street Journal му помага. Има статия за него и пробиотика му. Чети. Има я онлайн. И не бъде менте ***. Помисли преди да драскаш.Кирил е толкова висока топка, че не можеш да му стъпиш на малкия пръст.

22

снимката кърти

преди 3 месеца

най големите крадци и измамници ще борят корупцията откъде бе гейчета от затвора ли

21

истина

преди 3 месеца

Който много обещава много лъже. Тези двамата харвардски тарикати ще ви купят колело, но друг път. Първо трябва да се оправят със съдебните власти, че тогава да обещават.Не им вярвам на нито дума.

20

Истината

преди 3 месеца

ПП ПП = Прокопиев плаща по-добре от Пеевски!

19

Анонимен

преди 3 месеца

Тия двамата са с еднакви чадъри май.

18

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

Има нещо сбъркано в цялата политика напоследък. Деструктивна, злобна, отмъстителна и комплексирана личност символизира единството на нацията, данъчен измамник е шеф на НАП, а двама мошеници с дипломи от Харвард ще борели корупцията!

17

Анонимен

преди 3 месеца

На Царя така се радвахте, тея ще са по зле от НДСВ, помнете ми думата.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Глетат те на живо. И какво виждат? Идеш до паспортното чакаш два часа, че няма кой да работи. А мен да ме гледат служители на службите нон стоп как бездействам ? ОСтави, че мене гледат ми и останалите колкото останахме. Чип сложиха ли ти, че Бил Гейтс силно го вълнува в десет часа от кой кафе автомат си взимаш кафе и в кой квартален магазин си купуваш евтиния алкохол?

15

Бай Тошко

преди 3 месеца

Само да питам, ПП ще се бори срещу таквиа дето подписват неверни декларации - например декларации за гражданство, фалшиви паспорти, фалшиви нотариални заверки и актове и все подобни? Или тези отпадат?

14

Секретен документ

преди 3 месеца

Терористичните служби на Бойко Борисов следят всички политици и семействата им в България и в рамките на ЕС! Електронно следене!

13

Киро е менте

преди 3 месеца

Кирчо си е менте от всякъде. Сега е фалшифицирал корица на списанието на Опра и е изфотошопил добавките си върху въпросната корица защото Опра ги била взимала и ги препоръчвала. На сайта си е сложил и интервю с Опра, в което тя твърди, че не може да живее без добавката му. Отворете сайта му на ПроВиотик и ще видите въпросната та изфотошопена корица и интервюто. Този е Остап Бендер и то не много умен. Не знам как е успял да завърши Харвард, честно

12

Анонимен

преди 3 месеца

Да се смееш ли да плачеш ли

11

Даа

преди 3 месеца

Ако съм голям началник оттатък гьола, ще уволня отговорника за територията без предизвестие. Толкова пари се наляха, толкова време се пропиля и накрая какво - Ристе, Слафчо, Миямата, Ушан връхтъ на сладоледа, а сега тия двамата от фотото. Толкова ли няма нещо по-нормално, което да сложат за пред кората? То бива некадърен отговорник, ама това не се трае!