50

Анонимен

преди 3 месеца

Крадец и лъжец с мазна коса.

49

ГЕРБ

преди 3 месеца

ИЗМАМНИЦИ

48

Анонимен

преди 3 месеца

Мoшеници. По-накратко не мога да ги опиша...

47

Анонимен

преди 3 месеца

Ще! Ще! Ще! Те и предишните щяха да се борят, и по-предишните и те. Гръмки заглавия да се харесат на бабите по селата. Градскитр вече не може да ни излъжеш.

46

отровна гад

преди 3 месеца

"Как почтено да попълниш декларация с невярно съдържание за да станеш служебен министър?!" - заглавието на най-новия бестселър на книжния пазар! Авторът е пожелял анонимност...

45

циник

преди 3 месеца

Пиарката на тия двамата убавцие е пиарката и на Валъо Златев...то лошо няма ***, що ли името на последния и фирмата на която беше и.д. в общественото простарнство се свързва с имената на едни хора за които се твърди, че корупцията и източването на обществени пари не са им чужди...с единия играеше карти, а с другия баскетбол ..., а и фирмата му все беше 0 на 0 в края на годината откъм печалби и разходи...и случайно държи 90 % от складовете за бензин...поговорката за "свинските че..." я знаем...

44

Анонимен

преди 3 месеца

До карачанаков Ицо кога е бил конкуренция на каквото и да е, просто софетата искаха да имат конкуренция на Шамара, естествено беха невзрачни софийските "рапърчета"" :))) Мишо поумня и отиде да върти геврека в САЩ, докато тоз бърка името на Риана и е нарича Райна, жалка история, още по жалко е, че го водят за рапър Ицката......хахахахаха :)))

43

Анонимeн

преди 3 месеца

Наистина символично, но несъезмиримо ! Къде са двамата братя, къде са Пижу и Пенда! Добре, че Ви посочиха хамериканците.

42

Ха-ха

преди 3 месеца

Шегаджии ...

41

Гроби Таласомо

преди 3 месеца

До ПосокаПренасочваме теча на парите;))) от Бойковото шкафче в наще долапе!;)))

40

Чалга-тайм

преди 3 месеца

Променливите сега ще кандърдисват тези, които гласуваха за промяната, по-точно подмяната на Слави Трифонов, иначе казано чалгарите, то си е логично това да са глаДуващите за корчо и кокорчо, до вчера ни убеждаваха, че с ИТН нещата в държавата ще се наредят, така че за всеки да има по едно ферари с цвят червен

39

Посока

преди 3 месеца

И правилно, вие сте тук, за да насочите течовете във вашите офшорни сметки. Напористи сте, ама ние не пасем трева, една огромна част от нас. Вие се справете с морала си, че ви липсва. Подписвам декларация, че оставам канадски гражданин до решение на властите, а в същото време декларирам в България, че вече не съм. Или, имам офшорки, ама ги прехвърлям на баджанака,но насочвам теча натам. Големи авантюристи се навъдиха и си играят с нашето бъдеще. Ще ни доят с кого, с ко'румпетата на ***.

38

Mхм

преди 3 месеца

До Само ППМалко ме съмнява да успеят да бият ББ. Досега само ИТН го би, ама умните и красивите и това не харесаха...

37

карачанаков

преди 3 месеца

Кирчо и Кокорчо ,а къде е третият от героите на Доньо Донев ,,Тримата Глу....,, -Хазарта.

36

Путин

преди 3 месеца

Съгласни ли са с президента Радев, че Кирил и Методи не са българи и няма значение какъв гражданин си за политик.

35

Само ПП

преди 3 месеца

Победа!!! На вас се пада честта да биете Боко на тия избори!!!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Смело напред. Тъпчи бойковиста !

33

Анонимен

преди 3 месеца

С купена диплома не се става държавник Кирчо, това вървеше преди 20 г., сега има по-малко ***-шарани, ще го видиш в реалност на изборите :))) Ако ще неграмотен да ни управлява, требва да има усет и чувство , че заащитава интересите на територията, ти немаш и двете неща, дето ги изброих.......хахахахаха :)))

32

Анонимен

преди 3 месеца

Де изкопаха пак тия мошеници протежета на някой мафиоти

31

Майора

преди 3 месеца

Балко че са избрали пмртника на свтите братя! Те нямат нищо общо с почтенността и промяната! Единият излъга за гражданството и назначи на възлови места свои хора , включително и адвокатката си в борда на ББР с голяма заплата , другия е с пшфорка и неплатени данъци и за шеф на НАП издигна човек с задължения към държавата! Каква промяна носят те?