36

Гроби Таласомо

преди 2 години

До ПосокаПренасочваме теча на парите;))) от Бойковото шкафче в наще долапе!;)))

35

Чалга-тайм

преди 2 години

Променливите сега ще кандърдисват тези, които гласуваха за промяната, по-точно подмяната на Слави Трифонов, иначе казано чалгарите, то си е логично това да са глаДуващите за *** и кокорчо, до вчера ни убеждаваха, че с ИТН нещата в държавата ще се наредят, така че за всеки да има по едно ферари с цвят червен

34

Посока

преди 2 години

И правилно, вие сте тук, за да насочите течовете във вашите офшорни сметки. Напористи сте, ама ние не пасем трева, една огромна част от нас. Вие се справете с морала си, че ви липсва. Подписвам декларация, че оставам канадски гражданин до решение на властите, а в същото време декларирам в България, че вече не съм. Или, имам офшорки, ама ги прехвърлям на баджанака,но насочвам теча натам. Големи авантюристи се навъдиха и си играят с нашето бъдеще. Ще ни доят с кого, с ко'румпетата на ***.

33

Путин

преди 2 години

Съгласни ли са с президента Радев, че Кирил и Методи не са българи и няма значение какъв гражданин си за политик.

32

Само ПП

преди 2 години

Победа!!! На вас се пада честта да биете Боко на тия избори!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Смело напред. Тъпчи бойковиста !

30

Анонимен

преди 2 години

С купена диплома не се става държавник Кирчо, това вървеше преди 20 г., сега има по-малко ***-шарани, ще го видиш в реалност на изборите :))) Ако ще неграмотен да ни управлява, требва да има усет и чувство , че заащитава интересите на територията, ти немаш и двете неща, дето ги изброих.......хахахахаха :)))

29

Анонимен

преди 2 години

Де изкопаха пак тия мошеници протежета на някой мафиоти

28

Майора

преди 2 години

Балко че са избрали пмртника на свтите братя! Те нямат нищо общо с почтенността и промяната! Единият излъга за гражданството и назначи на възлови места свои хора , включително и адвокатката си в борда на ББР с голяма заплата , другия е с пшфорка и неплатени данъци и за шеф на НАП издигна човек с задължения към държавата! Каква промяна носят те?

27

Запозната

преди 2 години

Единият съден за кражба на интелектуална собственост и замазал всичко с извънсъдебно споразумение, другият подписал невярна декларация. Какво повече да говорим? Всички *** и кухи ***, които си падат по тия двамата, да знаят: единият е на левия бряг, а другия ще ви такова такованката, ама не както си го представяте в мокрите си сънища.

26

професионален мошени

преди 2 години

Кирчо и Кокорч са по големи мошеници от мен!!!

25

Одеса 1949

преди 2 години

А #кой наби спортния министър на Румен Радев?! Що не се размине случайни и тези двамата?

24

Калеко Алеко

преди 2 години

Клишетата и лозунгите на харвардските комсомолци нямат край, течовете на обществени пари едва ли ще са в прерогативите на Кирчо, който вече източи един язовир а сега ще му се наложи да запретва крачоли и да го пълни, след като КС определи това му действие за противоконституционно...Що се отнася до кокорчо той е по-добре да се съсредоточи в офшорките с които запълва течовете в бюджета си...Тези двамата ще са последния епизод на КуКуБента и Каналето в които се превърна НС откак Рубата вдигна юмрук

23

WTF???

преди 2 години

Българските гламари обичат мутри, ченгели от Симеоново и кoмунета. Като видят умен човек, червеноглавите БГ гoведа мучат като за ссветовно. Затова ще сте бедни, жалки и проклети цял живот. Тези двамата ще си хванат куфарчетата и отиват да правят кинти, няма цял живот да си губят с телета???

22

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се борят срещу себе си и техния патрон - фигуранта. Освен това партията им е пълна с номади от другите партии.

21

Анонимен

преди 2 години

Имаме човек и тука, имаме човек и там

20

13

преди 2 години

13, И The Wall Street Journal му помага. Има статия за него и пробиотика му. Чети. Има я онлайн. И не бъде менте ***. Помисли преди да драскаш.Кирил е толкова висока топка, че не можеш да му стъпиш на малкия пръст.

19

снимката кърти

преди 2 години

най големите крадци и измамници ще борят корупцията откъде бе гейчета от затвора ли

18

истина

преди 2 години

Който много обещава много лъже. Тези двамата харвардски тарикати ще ви купят колело, но друг път. Първо трябва да се оправят със съдебните власти, че тогава да обещават.Не им вярвам на нито дума.

17

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата са с еднакви чадъри май.