56

Анонимен

преди 2 години

КОКОРЧОВЦИТЕ ТАКИВА ОВНА ОБЪРКАХА, ЧЕ САМИТЕ ПОПАДНАХА В ТЯХ- ПРЕДСТОИ ИМ ЗАЕДНО С КРЕМЪЛ РАДЕВ ТЕЖКО ЗАТЪВАНЕ И СРЕЩА С ГЛАВНИЯТ И ЕВРОПРОКУРАТУРА.

55

Сузи

преди 2 години

Ще се борят с течовете, като ги насочват към себе си.

54

О хо хо

преди 2 години

ИВАН И АНДРЕЙ В ПОЛИТИКАТА! ШОУ ТИП И.Т.Н. И ТАКА НАТАТЪК!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Тежката си дума за ПП бат Бойко я каза в съчетание с Кържалийската тенекиена мадона. С интерес се очаква каква ще е средната буква която ББ ще им тури в ПП. вече се подхилваме.

52

Анонимен

преди 2 години

Гледах СПЕЦОВ КАК ОБЯСНИ, ЧЕ ИСКАЛ ДА РАЗВИВА БИЗНЕС, НО НЕ УСРЯЛ И ЗАТОВА ПРОДАЛ ФИРМАТА! В БЪЛГАРИЯ ИМА ХИЛЯДИ РЕГИСТРИРАНИ ФИРМИ БЕЗ ДЕЙНОСТ ! НЯМАШ ДЕЙНОСТ НЯМА ДАНЪЦИ КАК БЕЗ ДЕЙНОСТ МИЛИОН ДАНЪЦИ!НАГЛИ КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ ! НИЕ НЕ СМЕ С ТАПИЯ ОТ ХАРВАРД, НО НЕ СМЕ ***! АКО ИЗБОРИТЕ НЕ СА С МАНИПУЛАЦИЯ НА СОФТУЕРА ВИЕ И 5 МЕСТА НЯМА ДА ВЗЕМЕТЕ

51

555

преди 2 години

Моля всички,които плюят и чегъртат ГЕРБ да продължават още по-яростно. Сега % на ГЕРБ са 24,преди15 дни бяха21% , логично е след месец да са 30% Много благодаря на изчегъртаните мозъци изчегъртването , защото то действа като да биеш чирака и той вместо да се смалява се увеличава-така,че продължавайте.Сега с нетърпение чакаме малкото увеличение на цените само с 30-40% да стане поне двойно, и тогава с новите стари "демократи" ще посрещнем подменена демократична България. Благодаря предварително!!!

50

царството на почтени

преди 2 години

Газим конституцията и борим корупцията

49

Анонимен

преди 2 години

Няма разлика между тях, ИТН и ДБ...

48

Анонимен

преди 2 години

Единия прилича на Тано мафиота от Октопод

47

Алекс

преди 2 години

ПП предлага надежда за по-добра България.Успех на изборите.

46

Анонимен

преди 2 години

Какво става? НЕЗАКОННО сменени шефове на ББР? Като се ВЪРНАТ ще ИМА информация колко НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ имат ФИРМИТЕ на ПРОКОПИЕВ?

45

Анонимен

преди 2 години

Крадец и лъжец с мазна коса.

44

ГЕРБ

преди 2 години

ИЗМАМНИЦИ

43

Анонимен

преди 2 години

Мoшеници. По-накратко не мога да ги опиша...

42

Анонимен

преди 2 години

Ще! Ще! Ще! Те и предишните щяха да се борят, и по-предишните и те. Гръмки заглавия да се харесат на бабите по селата. Градскитр вече не може да ни излъжеш.

41

отровна гад

преди 2 години

"Как почтено да попълниш декларация с невярно съдържание за да станеш служебен министър?!" - заглавието на най-новия бестселър на книжния пазар! Авторът е пожелял анонимност...

40

циник

преди 2 години

Пиарката на тия двамата убавцие е пиарката и на Валъо Златев...то лошо няма ***, що ли името на последния и фирмата на която беше и.д. в общественото простарнство се свързва с имената на едни хора за които се твърди, че корупцията и източването на обществени пари не са им чужди...с единия играеше карти, а с другия баскетбол ..., а и фирмата му все беше 0 на 0 в края на годината откъм печалби и разходи...и случайно държи 90 % от складовете за бензин...поговорката за "свинските че..." я знаем...

39

Анонимен

преди 2 години

До карачанаков Ицо кога е бил конкуренция на каквото и да е, просто софетата искаха да имат конкуренция на Шамара, естествено беха невзрачни софийските "рапърчета"" :))) Мишо поумня и отиде да върти геврека в САЩ, докато тоз бърка името на Риана и е нарича Райна, жалка история, още по жалко е, че го водят за рапър Ицката......хахахахаха :)))

38

Анонимeн

преди 2 години

Наистина символично, но несъезмиримо ! Къде са двамата братя, къде са Пижу и Пенда! Добре, че Ви посочиха хамериканците.

37

Ха-ха

преди 2 години

Шегаджии ...