90

шимпанзе от Харвард

преди 3 месеца

Верно ли ще гласувате за тия циpкаджии на снимката бе :)

89

кух

преди 3 месеца

Значи така и никой не ми каза сега като иде промяната, ще продължаваме ли с прехода и реформата. Да ви ..а ...ата и специалисти.! Аз спирам с прехода и реформата, да не съм някой бунак да бачкам излишно. Пък за промяната първо ще поизчакам, пък тогава ще видим ...

88

от село

преди 3 месеца

Подкрепящите тези двама виждали хардвадския университет да знаят ,че на млада булка и малко прасе не захваля ,защото не се знае каква с-ви-ня ще излезе.

87

Гласоподавател

преди 3 месеца

Нямам си, тия двамата, са ми Дежа Вю. Помните ли Никито Василев и Милен Велчев. Млади, ентелегенти, учили в странство... Пък направиха едно пачки докато управляват. На гърба на държавата. Сега и тия двамцата. Вече шитнаха 34 млн. еврака на неизвестен инвеститор и гушнаха комисионната. Колко ли още ще има ако те са на власт... За гражданството няма да споменаваме. Това си е чиста гавра с конституцията на Република България. Равносилно на предателство към родината.

86

За тия момчета

преди 3 месеца

Закона е врата у поле - може и така и иначе. Така, че и към корупцията и злоупотребите ще проявят същия творчески подход - ако ги корумпират тях може, за другите - борба, ако крадат те - може - другите - строго наказание и в затвора.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Кирчо е толкова сигурен, че почвам да си мисля, че хич не му дреме дето е нарушил Конституцията. Знае, че зад него е президента и за него закони не важат. И КС нещо се умълча - свиха им сърмите.

84

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

До Гласувам за ПП.......... Изборите на 14.11 ще са своеобразно преброяване на балъците в България. Тогава ще преброим колко са клъвнали на ляво-дясната предизборна въдица на харвардските мошеници Кирчо и Кокорчо!

83

право

преди 3 месеца

Какво ли щеше да се пише ако Кирчо не беше канадски гражданин а турски.

82

да, да.

преди 3 месеца

Киро и Кокорец ще борят течовете на пари: Всички пари в тяхната фондация!

81

Анонимен

преди 3 месеца

ТИЯ ще се борят с корупцията и течовете? ХАХАХАХАХАХАА. Даже и те се забвляват на наглостта и абсурда на такова изказване на тая снимка!

80

Асан

преди 3 месеца

ПП ще се бори за обществен суджук :)))

79

Тези

преди 3 месеца

...могат да разчитат единствено на машините на Мадуро! Ще видите колко бързо ще изместят чалгата и отровните. Ония вече си свършиха работата! Тези доказаха, че могат да обират държавата най-добре! Гласят ги да ни ги набутат, да изкараме зимата.

78

Гласувам за ПП

преди 3 месеца

Гербавите тролове пищят неистово виждайки края си. Пищете, вашите писаци са музика за нашите уши!!

77

П.П.

преди 3 месеца

Обръщаме се към всички "честни и почтени"/наивни/, ние ще ви излъжем най-добре! Не само ще затвориме всички кранчета, ами ще ви обереме парите и кранчетата сами ще пресъхнат! Лично Фелдфебелът ни е учил да крадем и да лъжем, и да не отговаряме пред никого! Единият, щом се усмихне значи ви е излъгал, а другият още се кокори в нашето "светло" бъдеще! Обещаваме , че така ще се ококорите и вие, вервайте ни!

76

Анонимен

преди 3 месеца

Двамата съсели ще се одрискат!

75

Анонимен

преди 3 месеца

ПП ще се бори с корупцията на принципа лява ръка десен/техния/джоб. Това е икономически кръжок облечен като партия.

74

народа е с бсп!

преди 3 месеца

Хората масово ще подкрепят БСП за развитие на икономиката и народни цени с високи заплати 4000лв и пенсии 2000лв! Гласувай за БСП подкрепи България!!!!!!!!

73

Анонимен

преди 3 месеца

Сега Киро може ли да бъде депутат или не? Защото да не стане като с министерстването му.

72

О хо хо до 66

преди 3 месеца

Научи българдкия и после п.люй когото щеш!

71

Анонимен

преди 3 месеца

нещо хетерно подсказва шаренкото шалче и огромната джука която ако забавено изрече думата мармалад ще му се видят и кътниците и сливиците