25

Анонимен

преди 2 години

***, когато не пускаш преведени с гугъл преводач глyпaви статии за пандемията, всъщност пишеш много хубаво!

24

Анонимен

преди 2 години

всички предпочитат агнешко пред овче.иначе е гениален сам си е писал и сценариите и музиката

23

Анонимен

преди 2 години

Ами типичен комунист. Там има и много талантливи и изобретателни. Например Луначарски със секскомуните.

22

xaxsasб

преди 2 години

Много обичан артист от всички 12 годишни. ;} Шегата настрана, изключително скучен е за почти всеки роден след 90та. Може да е бил забавен 30те, но към днешна дата не може да стъпи на пръста дори на камионаджията от рекламата на Мура. Не го казвам от омраза. Истината е че не съм се заглеждал по нещо негово за повече от минута-две преди да го сменя. Евала, че е излизал с 10 годишни. Хубава работа, ама... евтина. ;}

21

Краси

преди 2 години

Велик и неподражаем !

20

Анонимен

преди 2 години

Когато Холивуд, американската музикална "индустрия" или т.н. цяла масова култура в САЩ са в тотална криза започва едно отклоняване на вниманието, което хората с нисък интелект не забелязват. Вместо да се пише и анализират филми, песни или произведения на изкуството, това всичко се заменя с пикантни подробности от личния живот, с клюки кой с коя се е срещнал, как е била облечена, прически, обута някоя "звезда", къде отишли на почивка. Никаква корелация между изкуството и клюката. Пълна гнус.

19

Ма как

преди 2 години

Няма да е за ми ту,къде са тези сладури?Да ги заведем в маалаатаа!Там колоко 12 годишни с по 2 деца има!Ехе!

18

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Чаплин,е неподражаем велик артист и новатор в киното.Както всички хора и той е имал човешки слабости и грешки,но това се...компенсира от неговия огромен талант на сцената на...живота и на екрана.Във всичките му филми,човечноста е на първо място,Треска за злато,Хлапето,Великият диктатор,Модерни времена,са филми надживели епохата,свежи и актуални до днес.

17

До 17

преди 2 години

Единият беше българин, другият ...поляк!

16

Дедовия

преди 2 години

Чарлито е от маалата. От мен да знаете. Поровете тук-там.

15

Анонимен

преди 2 години

Нищо неочаквано, предвид това, че е ирландски пътник...

14

ПроСоТо

преди 2 години

МНОГО ЛОШО!!!!...Не успях да схвана смисъла на тези редове,но да се демонизира Чаплин,един от най-великите комици и ЧОВЕКОЛЮБЦИ,които Великото изкуство-Киното е успяло да отгледа,си е..много,ама много недостойна и *** работа!.....МНОГО!!!!..Безброй са МИИИНДИЛИТЕ,злоупотребили и с непълнолетни ,но не,тия са "води ненапити",само Чаплин е "Демона"...Впрочем,който познава историята му знае,че още с изгряването му като "звезда" ,некадърните,алчни и завистливи персони са го подложили на тормоз..

13

Анонимен

преди 2 години

***, *** и Чаплин ли оплю. Каквото и да напишете за него той е единствения гений киното и филмите му продължават да се гледат. Само ми е интересно как, след като оплю Чаплин, не оплю и България- та нали двама русенци му разкопаха гроба и поискаха откуп за тялото му.

12

Обективно

преди 2 години

Всичко е възможно, особено в отношениета му с жените, той е толкова дребен, че само дребни жени и момичета са му по мярка. Не го оправдавам, но времената тогава са други, а и филмите му всъщност рекламират доброто, съчувствието и справедливостта, независимо от личния му живот, при това с отлично чувство за хумор. Слънцето също има слънчеви петна, но още свети и дава живот на хиляди километри от себе си. Накрая той е намерил и лично щастие в последния си брак.

11

Lora

преди 2 години

До Анонимен 13Очевидни си много беден духом, ако филмите на Чаплин не са те карали да се усмихнеш и замислиш. Те са повече за мислене отколкото за смя, защото смешното, което показв е всъщност много тъжно.

10

Lora

преди 2 години

Интерсна е анлогията с #meetoo и дори с Харви Уайнстайн. И Чаплин като Уайнстайн е вкарвал в леглото си всички мераклийки да бъдат актриси. И коклото по-млади, толкова по-добре. Само дето геният на Чаплин не може да се сравни с Уайнстайн. Велики са филмите, които е направил, особено за времето, в кето е работил. Той е пшел сценариий музика, продуцирал е и е играе главната роля. Нормално е един толкова гениален човек, с тежко детство да има отклонения и проблемно поведение.

9

Естет

преди 2 години

Гледайте си Бай ви ***, и не се напъвайте да коментирате Великия Чаплин от разрушената си камбанария, цар вули.

8

Кармен Златарева

преди 2 години

Няма какво да бъде коментиран повече....с една дума: Типичен евреин!

7

Анонимен

преди 2 години

всичките кривоноси кръвосмешаници са такива. като се погледнат в огледалото и мразят света. за техния холокост към цялото човечество някоя думичка от някоя медия?

6

rusnak

преди 2 години

Всеки вече пише и тълкува каквото му хрумне за малко слава. Но защо нищо не споменавате, че Българин го изкопава от гроба за откуп от близките му?