45

до Роза

преди 2 години

Розче, то и за тези които го аплодират важи същото ;)

44

Е то

преди 2 години

Кой ли е останал неоплют на този свят ! Дори Исус Христос са го изкарали "грешник", и са го осъдили на смърт имащите се за "праведници" !

43

Роза

преди 2 години

Много гениални личности са имали грехове в личния си живот.Чаплин не прави изключение.Но талантът си е талант и не подлежи на съмнение.Неговото име ще остане завинаги в историята на киното,а тези, които го критикуват,не ги знае никой и са обречени на забрава!

42

Анонимен

преди 2 години

Чарли Чаплин - вампирът който се правеше на смешен.

41

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРЕН ДЕМАГОГ И ПРИМИТИВЕН СЕКТАНТ ЧАПЛИН

40

Гроби Таласомо

преди 2 години

От цялата статия разбрах само едно, че жените па искат пари;))) Хубаво, а кекс?:)))

39

Анонимен

преди 2 години

Въпросната госпожица се омъжва 4 (ЧЕТИРИ) пъти през живота си и то за хора имащи позиции в шоу бизнеса. От брака си с Чарли Чаплин имат две деца, като при развода Чаплин плаща по около $20 Милиона на сегашните пари за издръжката на децата. Тази връзка е била безусловна грешка на Чаплин, но едва ли момичето не е желаело да прави секс с него. Толкова за клюките. Иначе, Чаплин е човека, който прави киното изкуство. И не той е бил експлоататор, а точно обратното него са го експлоатирали.

38

Анонимен

преди 2 години

булсарата береше много мъжки краставици и накрая ритна камбаната. А сега чак и мъченик може да го изкарат или светец. Отдето дошло, там отишло, загуба нула, нула печалба.

37

Анонимен

преди 2 години

Медиите вече се забавляват с вас. "Дайте да им пуснем статийка за някой известен и да им гледаме сеира и нивото". Ще ви подскажа - на 24 ноември се навършват 30 години от смъртта на Фреди Меркюри. Със сигурност ще има статия за него и за живота му. Подгответе най-якото си "ниво".

36

До подкрепящите го

преди 2 години

Хайде сега, защото бил гений да оправдаем постъпките му с малолетни момичета. Ами ако същите бяха вашите деца дали пак щяхте да му се радвате....

35

И аз

преди 2 години

До АнонименСъщото може да се каже и за Инквизицията...

34

Н1

преди 2 години

Чарли, светла му памет, си е бил женкар. Толкова по тоя въпрос.Колкото до Джаки Кугън, който играе малкото момче в "Хлапето", става повод в САЩ да приемат закона "Кугън", който защитава големите хонорари на малките актьори от алчните им родители. Майката на Джаки и пастрокът му бързат да амнат големите пари, изкарани от момчето с перфектната игра. Години по-късно подобна жертва е бил Кълкин от "Сам в къщи". И тук се стига до едно и също, контролът на родителите, на непълнолетните артисти.

33

Ххх

преди 2 години

Сега и по Чаплин ли ще плюем? Какъв е бил? Гениален артист!!! Актьор, режисьор, сценарист, композитор. Филмите му се гледат и до днес. Това е.

32

Светозар

преди 2 години

Що му вдигате кокалите ? Искате да оцапате още една легенда. И тия обвинения защо се появяват сега, повече от 40 години след смъртта му ?

31

Ми нормално

преди 2 години

Просто етнически особености...

30

Майна

преди 2 години

ГНУСНО ЗАГЛАВИЕ И АБСОЛЮТНА ЛЪЖА. ЧАПЛИН НИТО Е БЕЗЧУВСТВЕН, НИТО ХИЩНИК. ПРОСТО ДНЕШНИ НЕКАДЪРНИЦИ ИСКАТ ДА ПРИПЕЧЕЛЯТ НЕЩИЧКО НА НЕГОВ ГРЪБ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ. ГНУС И СМРАД!!!

29

Анонимен

преди 2 години

И по-специално - отношенията му с жените са обезпокоителни, особено когато се гледат през призмата на движението #MeToo.-----=====-------Какво казва призмата на #МеТоо за крал Хенри v.8

28

Естет

преди 2 години

E, как се очаква във времената на малоумщините на Тикток поколението, те да схващат какъв феномен е Чаплин????

27

С водоплаващите

преди 2 години

птици, ама не лебеди, ми-ту, трябваше да запОчнете още самото заглавие, за да не си губя времето за четене надоле...

26

Чаплин,

преди 2 години

бидейки "дестилиран" в Британия, няма как да е "ром". Той е бренди!