8

Да бе!

преди 2 години

Политическата кариера на руския шпионин Доналд Тръмп завършва на електрическия стол.

7

Значи кхмм хмхм

преди 2 години

Понеже тук явно е мястото за обсъждане на политиката на САЩ и нейните последици Доналд Дък и чичо Скрудж - въпроса е къде са Чип и Дейл. Трябва да приемете факта, че типично по САЩоамерикански създадохте едно голямо звънче и го сложихте на свинче. Те това е НБУ -звънчето на първенюшката аристокрация в България, което като продукт произвежда позитивна помия .....

6

Анонимен

преди 2 години

Тръмп очевидно разбърка блатото на дълбоката държава и го мразят властимащите, които брутално фалшифицирана изборите в САЩ. Левите либерали са АНТИХРИСТА.

5

Анонимен

преди 2 години

Волен Сидеров е пиян в Панорама

4

БПФ

преди 2 години

И най-важният факт, в началото на годината доминираният от "демократите" Конгрес отказа да се проведе прозрачно разследване на изборите - пред очите на хората - въпреки назряващата заплаха от гражданска война !!! Защо, ха сетете се де? Кой се страхува от полицейска проверка - честният гражданин или КРАДЕЦЪТ ???

3

Анонимен

преди 2 години

Българи не обръщаите внимание на такива статии и новини,това е комунистическа пропаганда за изяждане на мозъци без упоика,тези статии ги пуска суперкомпютър или така наречения изкуствен интелект,зловреден сървър,които предизвиква мозъчна смърт или мозъчни аневризми така наречения инсул,на всеки няколко часа компютъра ги възобновява статиите имат си и ботове в които се съхранява информацията от цял свят,няколко човека контрулират процеса.в русия и китаи ядът човешки мозъци.

2

БПФ

преди 2 години

...когато и да било в САЩ. Факт - за пръв път след избори 300 000 американци обсадиха Капитолия и копоите опетниха светилището на мъртвата вече американска демокрация с кръвта на невинните. Факт, чучулото се наложи да полага клетва, криейки се зад гърба на цяла армия. Факт - и сега той се крие като мишка от собствения си народ, а Тръмп - където и да отиде, събира хиляди хора !!! То се вижда кого подкрепя американския народ !!!

1

БПФ

преди 2 години

Да бяхте почнали с това, че пасквилчето е на CNN. Разбира се, нито един садия няма да признае, че има изборни измами, отказвайки изобщо да проучи доказателствените материали (над 1300 страници бяха) или да разпита свидетели !!! Факт - в предизборната кампания жалкото чучуло байдън не можа да събере нито веднъж поне 100 души на едно място, говореше на паркинги пред паркирани коли, а Тръмп навсякъде събираше хиляди хора !!! Факт - за Тръмп гласуваха повече хора, отколкото за когото и да било, ....